18 October, 2010


ISTANBUL HATIRASI, MASALSI BIR FILMMMMMM OLMALIIIIIIIII!!!!!

sag tarafta uzun zamandir goruyorsunuz ya,ben okuyorum bu kitabi...icine daliyorum daliyorum,daliyorum,dort koseyim her zamanki gibi.Zaten ben AHMET UMIT'I COKKKK SEVIYORUM,HER KITABINI DORT GOZLE BEKLIYORUM....

kitabin ortalarindayim,tabii sonunu okudum ortalamadan her zamanki gibi:)kimi zeki arkadaslar gibi,katili bulamadim ben:) bulunca soka girdim zaten:)

velhasil ben bu kitabi okumaya basladigimdan beri,ISTANBUL'A OLAN ASKIMDAN MI,OZLEMIMDEN MI bilemiyorum,gozumde anlatilan her kose,gittigim,yasadigim yerler.tabii ben kafamda bu kitabi gorsel solen olarak canlandiriken,artizleri de yakistirdim kahramanlarima...Soyle ki:

  • yonetmen:Abdullah Oguz
  • baskomiser Nevzat:Ugur Yucel,o babacanlik ancak ona yarasir.
  • komiser Ali: Kenan Imirzalioglu ya da Murat Han
  • Zeynep: Cansu Dere(gozlerine kurban olsunlar)
  • Topkapi Sarayi Mudiresi: Lale Mansur
  • Evgenia:Turkan sultan(benim canim askim ooooo)
  • Demir ve Yekta: Mehmet Aslantug ve Talat Bulut(yerlerini yonetmenin hayal gucune birakiyorum o kadarini da kendisi secsin:)
  • muzik:SEZEN AKSU,ZULFU LIVANELI,TARKAN:0)
  • konuk sanatci:Tarkan (gozum gonlum iyice acilsin diye)
Iste benim Cast'im:)gozumde canlandirinca cuk diye oturuyor hepsi:)

Simdi ben diyorum ki,boktan mafya dizileri cekilecegine,guzelim insanima,soyle gozune hos gelicek,izlerken iSTANBUL'A ASIK OLUCAK,YASADIGI SEHRI TANITICAK,DOSTLUK-ASK NEDIR OGRETICEK BIRSEYLER YAPILSIN!!!!tv'nin karsisina kenetlenmeyen ne olsun..Babami koltugunda,annemi yaninda orgu orerken dusunebiliyorum,ne heyecanla beklerler bilmezsiniz boyle adam gibi bir filmi,diziyi...

Bu arada,film yerine DIZI YAPILICAKSA BU ESER,OYLE ICINE EDIP,3-5 SENELIK YAPMASINLAR,BIR NEVI UZUN METRAJLI FILM OLSUN,HANI BIR SENEDE,3-5 BOLUMLE, AGIZDA GUZEL BIR TAT BIRAKICAK SEKILDE GULE GULE DESIN EKRANLARA...

buyuk yazmam,icimdeki heyecandandir inanin ki..oldu ki,zengin buyuklerim,beni kaile aldilar,ben gelir,belese calisir,artizlerin caylarini,kahvelerini,sandwiclerini yaparim inanin ki..sahitsiniz...ama keloshumu da getirtsinler,o da artizlerin cocuklarina bakar,ya da torunlarina...

Ahmet UMIT BEN SENI COK SEVIYORUM VE DE SANA COKKKKK TESEKKUR EDIYORUM..

Mutluluk kitabindan,adam gibi bir film ciktiysa,bundan da harika bir film cikacagina eminim ben...

cok heyecanli bir beni okudunuz:)

3 comments:

  1. :)) Ay evet çok güzel düşünmüşsün.Bazen ben de çok etkilendiğim bir kitap okuyunca keşke bunun fimini filan yapsalar diye düşünürüm :)
    Hatta bir keresinde ciddi ciddi,bir tv kanalına mail göndermeyi filan düşünmüştüm :)
    Sen çok daha detaylı düşünmüşsün :) değerlendiren olursa ne ala :) kitabı merak ettim,not aldım bir köşeye,okuyacağım inş..Paylaşım için teşekkürler..

    ReplyDelete
  2. alakasiz ama ben geliyorum 15 gun icin. 6.kasim saat 22.30 da luton.a inmis olucam ins.
    deliler gibi ozledigim taptigim londrama ulasmak icin gun sayiyorum. kaldi:17 gun.. oleeyy
    duy.
    lewisham.da kalicam cogu. birgun goruselim. mail atiyorum simdi.

    ReplyDelete
  3. inanirmisin zeliha,hicbir kitapta boyle bir duyguyu yasamamistim ben ama basladigimdan beri aklim,bu kitabin film halinde,gozumde istanbul:)

    Duy'cum super bir haber,heyecanliyiz,bekliyoruz..

    ReplyDelete