06 November, 2011

Yapraklara doyamayan ben


Her sene oldugu gibi,bu sene de sonbaharla buyuk ask yasiyorum ben.


Kapisinin onundeki yapraklari supuren insanlar sinirime dokunuyor:)




En son giydigim,ilk kez,topuklu ayakkabilarim ve sahte kurklu yelegim bile  yapraklar ile ahenk icinde.Topuklu da olsa ayakkabim,yaprak ustu yine hisirdata hisirdata yururum ben...Hele o cinar agaci yapraklari ayri bir guzel sanki..



Yoga yaparken bile,gozum disarda,odaklandigim nokta,dusen yapraklar...


Kasim ayi,sonbahari en guzel gosteren ay,hic de kasmayan...




Sanirim instagram bagimlisiyim bende artik,cokkkk sevdim cok.Hele ki artik telefonumdan da blogumu guncelleyebiliyorum ya,degmeyin keyfime..



Bahcemizde,kucuk bir kedi ailesi yasiyor,cok sekerler.3 minik,birbirini kovaliyor cokca,iki kocaman ise,yayilip yatiyorlar sadece.


Dusmus saksimi goruyormusunuz?Kimbilir kac zamandir o sekilde duruyor,yaramaz yumurcuklar dusurmustur kesin,bende tembellikten gidip kaldirmadim bile.


Dilerim keyifli bir bayram geciriyorsunuzdur.


Bu bayramda harika insanlar girdi yine hayatima,en pozitifinden.Ne zamandir eglenmedigim kadar eglendim dun gittigimiz partide,ne zamandir olmadigim kadar sarhos oldum,bunca yil sonrasinda.Cok iyi geldi bana,insanlar,biraz sarhosluk.Oyle ki sanki iki haftadir durmaksizin calisan ben degilim sanki:)


Onlara bakarken,nasil da gerilerek,kasilarak yetistirildigimi dusundum,gereksiz seyleri onemseyerek.Halbuki onlar,oyle insancil,herkesi oyle iclerine alan insanlar ki,aklima getirdigim kotu seylerden utandim.


Velhasil,keyifler tamamdir su ara,havai fisek tadinda...

5 comments:

  1. sen de sonbahar postu yayınlamışın:) demin ben de bizim buralardan çektiklerimi koydum.çok güzel fotolar..

    ReplyDelete
  2. Her sene zavalli Guy Fawkes'i yakmaya gittigimiz gece, o yapraklari havaya savura savura yurumek, sonra da yuksekten yiginin icine atlamak en sevdigim seydi. Simdi saridan kirmiziya her ton rengi ile ne guzeldir Cambridge! Ne guzeldir sonbahar, yapraklar, agaclar. Tek sevmedigim soguk! Brrrr... Atesin yaninda durmamiza ragmen bile donardik 5th of November'da!
    Bir bira da benim icin ic sari yapraklari savururken :)

    Mutlu Bayramlar olsun...

    ReplyDelete
  3. Romantik sonbaharın romantik renkleri … Güzel bayramlar buarada :)

    ReplyDelete
  4. Ben de parklarda, bahçelerde, yollarda ağaçları toplayıp atanları görünce içim gidiyor.. Oysa ne güzel duruyorlar üstüste dizilince..

    İyi bayramlar:)

    ReplyDelete
  5. Buket'cim geleneksel artik biliyorsun blosgosferde mevsim fotolari.Bundan sonra yilbasi ve kar gelicek sanirim.:)

    Berceste'm saol.Sonbahar gelir,kirmizi sarap sezonu acilir benim icin:) Ne guzel eglenmissiniz,ben hic atlamadim yapraklara:) Cambridge ve Oxford her mevsim guzel:)

    Peri Tozu'm tesekkurler,iyi bayramlar...

    Deli Anne,evet ya,sinir oluyorum bende,ama sozde onlar icin temizlik herhalde.

    ReplyDelete