19 May, 2012

Hayal gerceklesince alinan derin nefesler,nefeslerin en tatmin edicisidir!!!


Gecen Cumartesi,bu saatlerde ben ucaktan atlamak uzere sirami bekliyordum,organizasyonluga sinirlenerekten,tanimadigim insanlara yapmak istedigim seyleri anlatirken:) Bundan sonra sirada ne vardi sahi? Ben biliyordum,tanimadiklarim da bilmeliydi,tecrube edinmis olan varsa,tecrubesinden faydalanmaliydim.

Headcorn'da idik,ben ve hayatimda bana en cok destegi veren insanlar.O GUN,BENIM HEPSINE KARSI OLAN DUYGULARIM,gokleri asti...

Aylarca beni dinlediler,heyecanimi,ya parayi toplayamazsam diye gerginligimi.Yaptilar,sattik,sattikca toplamamiz gereken para artti da artti.

Tanimadigim insanlar,benimle anilarini,tecrubelerini paylasti,kimisi beni korkutmaya calisti,korkmadigimi soyleyince,gorucez dedi.

Kimisi,hayirlisi ile in,sonra bagista bulunuruz dedi.

Kimisi ben seni itersem,£1000 vericem diye benimle dalga gecti:)

Hepsi ama hepsi bana bagista bulundu.Kimisi 50 kurus,kimisi £50...

Kimisi beni hayal kirikligina ugratti,bagisliycaz dediler,kac defa,iki kurus vermediler,nasildi diye sormadilar ama bilmem kimden aldiklari  topuklu ayakkabiyi FB'da paylasmaktan utanmadilar.

Kimisi,beni,beni taniyanlar kadar tanimadan,Istanbul'dan bagista bulundu ve tuylerimi diken diken etti.Sahi nasil bir kadinsin sen Ebru?

Kimisi beni bencillikle sucladi,cocuklar icin degil,sadece kendim icinmis bu dalis.Hepimiz kendi capimizda benciliz,ben sagligimdan,heyecanimdan,zaten belirli odememem gereken paradan herkes faydalansin istedim.Iyiki de yaptim,ozel yapmadim belki ama toplamam gereken parayi,toplarken harcadim ben.Gokte 8 dk salinirken,bu yaptigim bencillikten gurur duydum ben...

He tabii,Kelosh'la etttigim kavgalar var.O kadar para toplanilamazmis,korkuyormus,cart curt.Ben birsey yaparken,kimseyi zorlamadim bugune kadar benim yanimda olsunlar diye,herkesin kendi secimi idi benimle olmak,hicbirisi de pisman olmadi,hatta bana tesekkur ettiler hayatlarina,anilarina boyle bir gun ekledigim icin.Bundan da edindigim ders,siz istedikten sonra,kimsenin ve hicbirseyin sizi durduramayacagidir,istedikleri kadar size negatif cumle kursunlar...

Velhasil,sakat cocuklar ve aileleri icin biz,£1000 un ustunde para topladik.Onlara faydasi olan bu para,benim hayalimi gerceklestirdi.


Iste ben,kapi acildiginda ucta:) 12.000 ayak yukarida,(3500 km uzeri anladigim kadari ile) Atladigim sirada derin ciglik atmaliydim,ben,yuksek sesle konusma delisi,her heyecanda ciglik cigliga,ciglik atmayi unuttum:)

Yuvarlaniyorsunuz gokte ilk etapta,bombos..


Kollarimi actigimda,gozlerimi de actim..Karsimda kameramanim vardi.£140,hayatimin en pahali fotograflari ve videosu...Yaptigim en guzel seyin,harika kanitlari,yuzbin kere feda olsun:)


Muhtesemdi...



Prasut acildigindaki suratim.O arada ciglik attim iste ben,bagirdim Allah'ima bu gunu bana nasip ettigi icin:)


Totomun ustune super bir inis yaptim,yumusacik. Hayatimda bana bu kadar yakin sokulan kac adam oldu ki:) Dave:) Ilk gordugumde kendisini,sen benim ebatima gore fazla buyuk degilmisin dedim.Ben sahsen ben gibi petite birini bekliyorduM:) Megerse kucuklere buyuk,buyuklere kucuk adam veriyorlarmis.Dolayisi ile tas gibi adami Kelosh'um kapti:)

Bu fotograflara bakarken hissettigim yine ayni heyecan inanin ki.Kalbim oyle guluyor ki.Icimde oyle sukur duygulari bariniyor ki anlatamam...

Velhasil unutamiyacagim bir gun yasadim,bu sayede kendimi de gozluksuz gostermis oldum:) Kiymetinizi bilin:)

Korktun mu diye sorarsaniz,ucak yukselirken gerildim,cunku kucucuk,icinde bir dolu insan dip dibe:) Once profosyoneller atliyor,sonra tandomcilar.Keloshum benden once atladi:) En buyuk korkum ya O'na birsey olursaydi,ama olmadi,yine yanimda,benim icin,benimle atladi.O yuzden,Kelosh bir yana,dunya bir yana...

Dilerim sizin de en cok hayal ettiginiz seyler gercek olsun ve olurken yaninizda benim yanimda olan melekler gibi melekler olsun.5 muhtesem insan,oyle seviyorum ki hepinizi,hep dedim,siz olmasaydiniz,bu hayal gerceklesmezdi diye:)

Nice hayalleri paylasmak dilegiyle...

Sirada ne mi var? Ben Navis'e tirmanmak,insanlah seneye:)

13 comments:

  1. Çok merak ettim, bu atlayışınız ilk miydi? Veya eğitimini aldınız herhalde. Ben uçakta bile kalp çarpıntısından ölürken bravo valla size. süper.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilhan'cim evet ilkti:) egitim almadim,cunku tandim yaptim,arkamda profesyonelle.Ama oncesinde kisa bir tanitim egitimi veriyorlar,inisimizi,yapicaklarimizi anlatiyorlar,malzemeyi tanitiyorlar falan...super tavsiye ederim:)

      Delete
  2. Harika birşey olmalı! :)
    Bir gün be de yapabilmeyi isterdim. Ve o eşsiz anın fotoğrafları için gerçekten de değermiş Sibelcim.
    Harikalar!

    öptüm

    ReplyDelete
  3. Papatya'cim harikaydi gercekten.Dilerim sende yapabilirsin,cok seviceksin eminim.Bende optum,sevgiler.

    ReplyDelete
  4. merhaba..
    onceliklee fotograflariniza ve cesaretinize hayran kaldigimi belirtmek isterim, eminim harikadir :)
    su an dan itibaren blogunuzun izleyicisiyim :)
    Sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanem'cim cok tesekkurler,o kadar da cesur degilimdir aslinda:) delilik daha uygun kaciyor bence bazi durumlarda..sevgiler:)

      Delete
    2. hayatımız da delilik bazen gerekli bence ;)
      bnm bloğuma da göz atarsınız belki,kısa zaman önce oluşturmaya başlamıştım:)
      görüşmek üzere..

      Delete
  5. Tek kelime ile muhtesem soluksuz okudum.....

    ReplyDelete
  6. tesekkurler,bende halen okurken,anlatirken soluksuz kaliyorum:) sevgiler seker kedim

    ReplyDelete
  7. Muhteşem bir duygu olmalı gökyüzünde süzülmek.
    Ayrıca, benim asla cesaret edip de tadamayacağım bir duygu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceylin,neden olmasin..Hayat suprizlerle dolu,belki bir gun cesaretini toplar,yapiverirsin..herkese tavsiye edecegim yasadigim surece,muhtesemdi cidden...sevgiler

      Delete
  8. Harika fotolar imrendim cidden..

    ReplyDelete