08 April, 2021

Westgate'den Margate'e

Guzelligine doyamiyorum Bahar🌸

Selam Dostlar....

Neredeyse geldi yine haftasonu,ne mutlu calismayanlara.Tadini cikarin benim icin de.

Gecen Pazar Paskalya Pazar'i idi.Tum magazalar kapaliydi.Bu tabii ki benim gibi magazacilara yaradi.Biz zaten bir Noel bir de Paskalya'da kapaliyiz,cok sukur ki.

Bunu firsat bilen Sibel.Jane'in davetini tabii ki geri cevirmedi.Yeni kankimin Westgate'de bir evi var,bazi seyleri goturmek,sayaclari okumak icin gidecekti sen de gel dedi.Canima minnet.Ne zamandir da gormek istedigim bir yerdi Margate.



1 saat 15 dakikalik yumusacik bir araba yolculugundan sonra vardik Mavi Eve.Once guzelce bir muhabbet,dinlenme kahve esliginde.Bana evini gezdirdi.Her kosesine bayildim.Tam Instagramlik diyorum her seferinde iki evinde de bulununca.

Cok baska bir kadin,sanki benim ruh esim gibi.66 yasinda ve gercekten hayranim kendisine.Sevgilim senin ve Allan'in birlesimi olsun diyorum ikisine de hep.😊


Evinde bir dolu ordan burdan toplanmis,yeniden guzellestirilmis esya var.Ordan burda toplama,ikinci el vs derken cok zevkli bir harmoni var ortada.Tabaklarin kimi aileden,kimi yardim kuruluslarindan.

Ruh esim derken anladiniz tabaklardan degil mi?😆

Margate


Kahveden sonra tabana kuvvet,kumsaldan Margate 'e dogru yola koyulduk.O sabah gayet gri olan hava biz yurudukce guneslendi.Bir araya gelmemizin havaya etkisi bu arkadaslar.Fark ettim,ne zaman buluscak olsak hava bir sahane!



Hayatimda hic gormedigim kadar istridye kabugunu kumsalda gordum.Dolu dolu topladim.Jane kimisinin icine kupelerimi koyuyorum ben dedi gece yatarken.Ayni seyi ben de yaptim,gozumun onune en cok kullandiklarim.Kimisi de yeni penceremin onunde.

Araba kullanmak Jane'den yemekler bendendi o gun.Ilk once balik-patates kizartmasi;tabii bana sadece patates kizartmasi bol tuzlu ve sirkeli.Sonrasi Jane'e bir cup dondurma,bana waffle ustu dondurma.Tabii yanina gunun bilmem kacinci kahvesi.

Paskalya Pazar'i olmasina ragmen kumsal dolu dolu.Aileler,kopekler...Insan izlemek,kopek izlemek benim icin bir tutku.Mor sacli kadin,beresi kalpli kadin,yakisikli sakalli adam,delice kosan bagimsiz kopek oyle tatli karelerdi ki,su an yazarken bile yuzumde kocaman gulumsemeye sebep oluyorlar.



Jane'in kocaman bir pul koleksiyonu varmis hem aileden,hem eski kocadan hem kendinden.Onlari boyle dekoratif amacla kullaniyor.Bu da sehpalarindan birisi.Ben bayildim.Kendisinin eseri.


Deniz kenarinda ben💞💞💞💞


 Kumsalda deniz cekildiginde ortaya cikan goruntu muhtesem sanki baska bir gezegenin uzeri gibi.



Velhasil o gun 13 km yurumusuz,hem gunes hem deniz yuzumuze renk vermis,kalbimde kocaman ferahlama yuzumde genis bir gulumseme,cebimde deniz kabuklari ve kumlarla geldim eve ve eve geldigimde beni bir supriz bekliyordu.



Benim tatlis ev arkadaslarim bana bahcede piknik hazirlamislar.Hem de sampanyali.Serefime Moet acmislar.Oyle duygulandim ki...Yeni bir baslangic icin daha iyi bir yer bulamazdim,her gun sansima sukrediyorum.nazar etmek de istemiyorum.Piknik sonrasi da acik hava sinemasi organize ettiler ve Dirty Dancing'i izledik ucumuz yorgan ve yildizlar altinda.



Iste boyle gecti simdilik bu hafta,ogluslarimi da gordum iki gun,haftalik ask dozajimi aldim.

Yarin Cuma.Iki aydir Tesekkur Cuma'sini yazmamisim.En sonuncusu burda bakmak isterseniz. 

Siz beni artik biliyorsunuz,o yuzden tahmin etmissinizdir bu aralar nelere mutesekkir oldugumu.

Siz de sukrunuzu ihmal etmeyin,her gun bir seyler bulun olur mu? Bulduklarinizi bana da yazin.


Son olarak,bir laptopum var yine canim Jane sayesinde.Vaftiz annesinin tableti ona yetiyormus ve bunu kullanmasina gerek yokmus,o da yeniden uretime verene kadar bana vermeyi dusunmus.Nasil sevindim anlatamam.Az once telefonumdaki tum fotolari yukledim.Biraz daha kurcalayip  nasil fotolari dosyalayip,organize edebilecegimi ogrenmeye calisacagim.Jane'e ne kadar mutesekkir oldugumu ifade edemeyecegim gercekten.Bir insana edebileceginiz en guzel dualardan birisi "Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin" Bunu bugunlerde cok daha iyi anladim inanin ki.

Iyilerle guzelliklerle karsilasin,karsilayin dostlarim.

Hepimize harika bir Nisan diliyorum,sevgiyle kalin,;sevincten hoplasin kalbiniz💝💝💝😊😊😊

16 comments:

  1. oh oh en güzeli yemekler, donutlar, nutella :) paskalya yumurtaları nerdeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paskalya yumurtalari icerde masada,benimkini hala yemedim:)

      Delete
  2. Selam uzun zamandır yoktunuz. Fotolar harika. Yeni laptopunuzu güle güle kullanın sevgiler.

    ReplyDelete
  3. Bayıldım,bayıldım!
    yanına gelmek istiyorum sibel!
    burada bugün kar yağdı, nisanın ortasına geldik ama böyle sıcak
    bir hava nerdee..piknik yapacağım günleri çok özledim. haftaya hava ısınsa da yapamayız
    çünkü ramazan geldi. 1 ay kapalıyız :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burda da yagdi bu hafta Buket'cim,yine sogudu hava.Ben artikhep yazlik modundayim,sanki ruhen bir genisledim.Hayirli Ramazan'lar olsun.

      Delete
  4. Deniz kıyısı muhteşem. Şampanyalı piknik ise çok hoşmuş:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok guzeldi gercekten de:)Her aksam sampanya icesim var:)

      Delete
  5. ne kadar iyi bir insanla karşılaşmışsın...

    ReplyDelete
  6. Denizim çekilmiş hali muhteşem. Piknik sofrası da çok şirin:)

    ReplyDelete
  7. Daha keyifli günler dilerim enerjimi yükselttiniz :)

    ReplyDelete
  8. Ne güzel zamanlar geçirmişssin. Çok mutlu oldum senin adına. Masa ve tabaklar artı sen şahane bu arada. Sevgiler.

    ReplyDelete