09 February, 2019

Subat Ayi Meydan Okumasi 9.gun


Selam dostlar... En sevdigim programlardan birini izliyordum 20:30 civari isten geldikten sonra ki kafamda bir ampul yandi,aaaaaaaaaa ben blog yazacaktim oldum.Saat 22:00 burda ve ben ancak sonuclari dinlerken yaziyorum bu satirlari.

Su dunyada minnacik bir S olan ben,ne kadar ariza olabilirim ki?😃


Hakkinda 5 garip seyi soyle de bilelim ne kadar agrizasin? diye sormus Ezgi'cigim..Bilmem ki buna siz karar verin bence😅😂



  1. Cok gulerim,cok guldugum kadar cok cok aglarim.Ufacik seylere gozlerim dolar,cizgi filmlere,sarkilara,filmlere aglarim,uzulurum hic utanmam trende,otobuste aglarim...Bazen cok gulmemin sonrasinda da anira anira aglamam gelir.Genelde sesli guler,sesli aglarim,duygularimi saklamayi hic ogrenemedim!
  2. Ölmekten hic korkmuyorum,hasta olmaktan korktugum kadar.Bence cok kaliteli bir hayat yasadim,yarim ölsem,mutlu giderim bu dunyadan.Tabii ki pismanliklarim var ama geri kalan hayatimda cok da bir sey degisecegini sanmiyorum!
  3. Gunde az 3 kahve icerim,sade-siyah.Espresso,Turk kahvesi ile bazen 5 taneye cikabiliyor.Uykularimi hic etkilemez.
  4. Tuzu inanilmaz seviyorum.Yemek pisirirken tuz koymam, ama tadina bakmadan her seye tuz eklerim.Tuz,cokkkkkkk sevdim hep sevecegim.Tuz polisi insanlar,aman da cok tuz koydun diyenler,demeyin.40.5 yasim icin cokkkkkkkk saglikliyim! Tuzsuz yemegin tadi igrenc gelir bana,hele patates ve yumurta!
  5. Banyo ve tuvalet temizlemeyi cok severim,oralar temizse tamamdir.gozum arkada kalmaz.Bir de limon,yumurta,muz oldu mu evde,evim cok bereketli gelir gozume.
Mutlu bir Pazar gunu dilerim.Ben yarin butun gun isteyim,siz tadini cikarin...

18 comments:

  1. Ben de yumurta ve tuz neden bilmem evde tuz bitmemeli hiç ;)

    ReplyDelete
  2. Kahve akşam saatlerinde içsem de benim seviyelimi etkilemez seviyorum böyle olmasını. Banyo ve WC temizliği bende de önceliklidir temizse ev dağınık bile olda huzur dolu olurum 🙏😊

    ReplyDelete
  3. 3. madde ben, kahveye aşırı düşkünüm :). İlk maddede dediğin gibi ben de mutlu bir film izlerken ya da güzel bir şarkıda duygulanıp ağlayabiliyorum :).

    ReplyDelete
  4. Konuyla ilgili değil sadece bir duyuru yapmak istedim...Değerli Blog arkadaşım, İnsana Davet sitesinin mobil uygulamasını bu hafta çıkarttık. Sizi de uygulamayı kullanmaya davet ediyorum, uygulmanın linkini sitemde bulabilirsiniz. Blogger da paylaşımlarınız daim olur inşaallah... Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...Selam ve Dua ile...

    ReplyDelete
  5. Fikir sahibi oldum.
    Teşekkürler.

    ReplyDelete
  6. Ben de mimledim sizii kendi hazırladığım sorularla ;) Cevaplarsanız çok sevinirim, sevgiler :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En yakin zamanda cevaplayacagim o zaman.Tesekkurler.

      Delete
  7. Tuz ve yumurta ile pek aram yok. Kahve ile aram iyidir. Taze nane, salatalık ve sade sodayı çok severim.

    ReplyDelete
  8. Gülerken ben de ağlamaya geçebilirim :))) Millet garip garip bakar suratıma :)

    Tuz ben de severim ama artık çıkardım hayatımdan... En büyük eziyet domatesi tuzsuz yemek ama ;)

    ReplyDelete
  9. Domatesi taze cekilmis kara biber ve zeytinyagi ile cok seviyorum,ne tuhaftir ki tuzsuz yiyebilirim:)

    ReplyDelete
  10. şöyle güzelce ciflenmiş parlamış lavabo kalp ben :)

    ReplyDelete