25 December, 2014

#hadibakalim2014te41kitap-43. Ve bir Noel Sabahı



Doğruya doğru,ben bu kitapla Pınar'ımın evinde karşılaşmasaydım,kendisinden haberim bile olmayacaktı.Bu ve bir kaç
kitap kardeşime geri verilince,oh ne güzel novella imiş,aşk varmış içinde,hadi ben de okuyayım dedim ve getirdim buralara.

Geçen hafta başladım okumaya,ilk sayfasını yeni fark ettim,ne güzel bir yazı yazmış o zamanlar kardeşimin sevgilisi,şimdilerde kardeşimin kocası.Meğerse üniversitede ingilizcesini okumuşlar,benim aşık kardeşim çok etkilenmiş,sevgilisi de hediye etmiş:) Aşk,her yaşta ayrı güzelsin.

Bu arada kardeşime önündeki yazının ne güzel olduğunu söyledim,hatırlamıyor! fotosunu gönder dedi,hayır dedim,çatla meraktan:) Ne fenasın demeden bi okuyun hele.

Kardeşimin doğum günü geliyor,kendi hediyemle bu kitabı göndereceğim.O günleri doğum günü hediyesi olarak yeniden hatırlasınlar diye,aşk tazelesinler diye:)

Hee kitaba gelince,Daisy bence sinir bir karakter,istemem yan cebime koy diyen,aşık ama sözde coolluktan ödün vermeyen.Velhasıl bana çok zıt karakter bir kadın,sevince sevdiğini söyleyemeyen insanlar bana göre değil.Okumuş oldum,o kadar.Yeni yılda daha çok novella okumak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum.


Bu sabah,aydınlık,parlak,kuru soğuk Noel sabahı.Sabahın kör vakti,kapıdaki kedi tırmıkları ile uyanmak şahane! Ne olur en azından 8'e kadar uyusam bir bayram sabahı.Mümkün değil! Sanki hediye açıcak olan kıllı bebeler,pek heyecanlılar.


Beni uyandırdıktan sonra uyku moduna geçen kıllı bebeler,yürüyüşe gitmesi gereken Fred.Pijamasını çıkarmak istemeyen,bu sefer sütyen giymeyi de reddeden ben!

Erkenden yürüyüşe gelmiş köpek sahipleri,köpeklerin Noel kazakları,atkıları.Charlie ile Fred'in kim kiminkinin üstüne daha büyük çiş yapıcak yarışması!


Kapıya,kırmızı kurdele ile asılmak üzere toplanan bir kaç dal holy,yaprağını pek sevdiğim.İşte bu kadar #yuruyelimguzelleselim'in Noel sabahı göze ve yüreğe takılanları.


Radyoda Noel şarkıları,yemek hazırlıkları öncesi portakallı-Cevizli kek molası.Tarif @fotografikhatiralar'dan. Fındık yerine ceviz kullandım,1 saatte pişirdim ben.Ne zamandır yaptığım en güzel keklerden biri oldu.


Portakalları sunum sonrası,fırında kurutmak üzere ince kestim,mis kokular yine,yeniden eve yayılsın diye.

Kutlayanlara mutlu noeller diliyorum.Noel'in bereketi,birlikteliği,heyecanı peşinizi bırakmasın,en sıkıntılı anlarımızda,böyle günleri anıp,tazelenelim.

Gidip patates soyma zamanıdır.❤️

No comments:

Post a Comment