28 October, 2015

#yuruyelimguzelleselim



Günaydın İngiltere,Tünaydın Türkiye❤️ Selam,dünyanın diğer güzel memleketleri❤️

Dün sabah,trende kitabımı okurken,birden içime blogumu kapatma isteği doğdu,yeni yılda bırakmak istediklerimden olsun diye düşündüm şöyle bir süre....Çünkü fark ettim ki,blog konusunda ben daha fazla ilerleyemeyeceğim,kanımca yapabildiğimi yaptım,pişirebileceğimi pişirdim...Son iki yılda,blog daha çok kitap ve yürüyüş günlüğüm oldu işimden dolayı,yoga derslerime ara verdim,çünkü vaktim ve naktim daha kısıtlı,şimdilerde yoga ile alakam sadece bir kaç hatırladığım pozdan ibaret,savaşçı ve savasana gibi,ki onlar benim en sevdiklerimdi her daim.Ne kadar istesem de kendi kendime evde video karşısında bir rutin oluşturamayanlardanım ben.


Haller böyle olunca,bir 10 yıl daha aynen bu şekilde devam edebilir mi ÇS diye düşünüyor insan ister istemez.Hadi ben ettim,siz okumak isteyecekmisiniz? Tabii ki en başta hep kendim için yazdım ama yorumlar gelip takipçi sayısı arttıkça sizi de düşünmeden edemiyorum,çünkü varlığınız varlığıma bir şekilde armağan....


Evet bunlar dünkü düşüncelerimdi! 

Bu sabah kalktım,çok yağmur yağdığı için önce biraz kitap-kahve-yatak keyfi yaptım,sonra kahvaltımı edip kendimi ormanıma attım,Fred ile.

Son 3 haftadır yürüyüşlerime biraz da koşu eklemeye başladım 1,5 yürü,1 dk koş,yarım saati tamamla! İlk başlarda aynen buna uydum,şimdilerde yürü dediği yeri de koşup 3dk kadar sonra yürüyüp yine koşmaya çalışıyorum.Hep çekindiğim koşmayı seviyorum yavaştan,insan kendini bir hoş bir mutlu hissediyor koşarken,özgür,kafaya hiçbirşey takmayan cinsinden:)
 
Seneye niyetim,daha önce 2 kez hızlı yürüyerek tamamladığım 5k'yi bir yardım kuruluşu için bu sefer koşarak tamamlamak! Buraya yazıyorum ki,gerçekleştireceğime inancım daha çok olsun.


Konu blogdan nereye geldi.Koşu sonrası,ben dünyaya fuşya gözlüklerim ile bakarken,sokağımda yokuş aşağı yürürken,sokağım bana bu sonbahar günü daha bir güzel gözükmüşken,bu fotoğrafları ille de ÇS'da paylaşmalıyım diye düşündüm ve o an anladım ki,şimdilik ben ve ÇS bir bütünüz artık,o benim neredeyse 10 yaşını aşmış kızım.Hem daha çok sonbahar,ya da kitap ya da belki küçük bir tarif,inşanlah yakında daha çok gezi,biraz Istanbul,çokça hayat aşkı ve Teşekkür Cuma'sı,ehhhh biraz kıllı bebe fotosununun kimseye bir zararı olmaz değil mi?



ÇS benim baş harflerimin de ters hali,SÇ,o kadar bir bütünüz kızımla:)



Şimdilik burdayız,sonbaharın ilham ve şevk veren güzelliğini paylaşmadan edemiyoruz,eğer bir yenilik yapmak isterseniz sonbahar mükemmel bir başlangıç mevsimi diyorum,keyfini çıkarın:)


Ben her seferinde,sanki hiç görmemişim gibi hayran hayran bakıyorum Periler Ormanı'ma,gördükçe daha çok şükredip,ne kadar şanslı ve zengin olduğumu düşünüyorum.İşte bunlar hep Sevdiğimizi anma sebebi.



Cuma günü,inşanlah bir hedefimi gerçekleştirmiş olarak yazacağım FUF'u....Lütfen bana iyi dileklerinizi gönderin:) Şimdiden çokkkk teşekkürler❤️Sevgiyle kalın:)

6 comments:

  1. sadece FUF'u yazsan bile olur benim için. Akışına bırak içinden ne yazmak geliyorsa onu yaz çünkü biz seni böyle seviyoruz <3

    ReplyDelete
  2. Sanırım haklısın Mİna'cım

    ReplyDelete
  3. Naptin sen yahu, bizi cileksuyu'suz birakmak da neymis. Duymamis olayim, agzina aci biber surerim bak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Birakamayacgim zaten,sanirim sigara ile olan iliskim gibi CS:)

      Delete