12 November, 2017

2017 52 Liste Projesi:Liste 45


Liste 45:Idealinizdeki tatil sezonunu olusturan etkenlerin listesini yapin.

Depresif bir moddayim bu Pazar,bundan kurtulmak icin gelip haftalik listemi yazip,biraz sevdigim bloglara bakayim dedim. Uzerimde bir tuhaflik var,yapmak istedigim bir dolu sey var,cogunu yapasim gelmiyor nedense.Donup baktigimda  gayet uretken bir haftasonu gecirmisim ,hicbir sey yapmamak,sallanan koltugumda bos bos oturmak hakkim diyorum.Bir kitaptan digerine atladim,bu buz gibi havada uzun bir yuruyus yaptim,yatagim degistirilmek uzere havalaniyor,Dylan uzerinde yayilmakta.Hatta duvarda oynasan yapraklarin golgesi mest etti beni az ozce,gozlerim doldu hatta.Sabah da benim minik bogurtlenle facetime gorusmesi yaptim,o tatli sesleri dinledim,ekrandan o yumos yanaklari nazladim.Yazinca ne guzel bir Pazar diyorum aslinda ama bu his ne?!!!

Ruyalar,ruyalar.Sanirim bu modda olmama sebep gordugum ruyalar.Haftada en az bir kere is ya da is arkadaslarim ruyama giriyor.Bir kac hafta once bu daha coktu,neredeyse her sabah ben is ile savasarak uyaniyordum.Ruyalarimin benim hayatimda cok buyuk etkisi var, Londra'da yasama sebebim bir ruyayi takip etmis olmak mesela! Velhasil ruyamda is yoksa,whatsapp is gurubu hep bir hareket halinde.dikkatimi dagitiyor.Bir de aklimin,kalbimin bir kosesinde sanki ben isimi yeterince iyi yapamiyorum,yetemiyorum,yetisemiyorum dusuncesi duruyor.Insanlar istedikleri kadar iyisin desin,inanasim gelmiyor cogu zaman nedense.Kendi kendime cok konusup,iyisin diyorum,tabii ki daha iyi olacaksin,sabirli ol,bekle diye telkin etmeye calismaktan da yoruluyorum.Velhasil bugun,ne zamandir hissetmedigim kadar bikkin,sevksiz hissediyorum.Dolayisi ile gelen hafta simdiden gozumde buyuyor sanki.Bir de soyle bir sey var ki,ise gider gitmez ben bu duygulari unutup manyak gibi ise sariliyorum.Calismayi seviyorum.hani piyangodan dunya kadar para ciksa ben yine calisacagim buyuk bir zevkle.


Neyse bu kadar zirlamadan sonra gelelim sorunun cevabina.Ne enteresandir ki sabah da tatilden bahsediyorduk.Seneye 40 yasina girecegim,bunu cok guzel bir tatil,hatta unutulmaz bir tatil ile taclandirmak istiyorum.Yillardir tatillerim aile ziyaretlerinden ibaret(varliklarina bin sukur).Seneye kredi cekebilirsem (verirlerse) muhtesem bir tatile yatirim yapasim var.Bir tarafim Irlanda'ya git Dublin'i ve adanin bir cok yerini kesfe cik diyor,bir tarafim acaba Meksika'ya mi yoksa Kuba'ya belki de Yunan Adalarindan birine mi kacsak diye sorup duruyor.Bir cok yeri de kisa zamanda gormek istedigim icin gemi tatili de cok iyi bir fikir gibime geliyor.guzel bir Avrupa turu ve gemide dinlenmece.Cok sey yapmak istiyorum ve karar vermekte zorlaniyorum.Zaten bir cok sey hayatimda belirsiz olacak sanirim bir sure,kararlar gelisen ya da gelismeyen durumlara gore verilecek sonucta.Gitmek isteyip de gidememek ve cakili kalmak benim yasadigim!

O yuzden idealimdeki tatil sezonunu olusturan etkenlerin listesine bir cevap bulamiyorum.Maksat gitmek,yeni yerler gormek,gercek hayattan birazcik kacabilmek.

Hepimize kolay bir hafta diliyorum.

3 comments:

  1. özlem öztürk arkadaşımızın yazısına yorum yaptınız yaaa. orda bakın üstte yorumlarda var, gökhan tekin adlı arkadaşımız, aramızda birçok blogçunun blogunu o düzenledi, ondan isteyebilirsiniiz kiii :)

    ReplyDelete
  2. ay yukarda anlattığınız hayat ne güzel işteee, gemi tatili de çok iyi, gemiyle gezmek diğer araçlardan daha iyi, çünkü gece gemide kalıyorsunuz ve limana gemiyle yanaşmak çok iyi. italya, fransa, ispanya, portekiz, meselasııı :)

    ReplyDelete
  3. Merhaba Deeptone.Umarim gerceklesir bu hayalim:)Bir tasla pardon gemi ile bilmem kac ulke.Gokhan'in bloguna da hemen bakacagim.sevgiler:)

    ReplyDelete