29 December, 2017

Tesekkur Cuma'si-fank u friday-FUF #163


2017'nin son Tesekkur Cuma'sina hos geldiniz dostlar.Bir yil daha Blogosfer'de takildim kaldim,kimi zaman birakicam artik yazmiyacagim dedim,kimi zaman ilk gunku ask ile sarildim Cileksuyu'ma,ozellikle FUF'larima.Aman mutesekkir olucak neyim var dedigim gunlerde geri donup baktigimda,yine  yeniden mutlu,umutlu bir insan olarak ayrildim bu sayfadan.FUF'lar icin Gareth'a yazdigim surece mutesekkir olacagim sanirim.4 yili bitirdi neredeyse bu seri.Hayatima cok iyi geldi.

Geri donup bakinca 2017'de mutesekkir oldugum anlar,sukrumu unuttugum anlardan daha fazla cok sukur ki.Hayat guzel herseye ragmen,zaten Oscar Wild'in dedigi gibi ozgurluk,kitaplar.cicekler ve ay oldukca kim mutlu olmaz ki? Ay'i her gordugumde kendisine opucuk gonderiyorum mesela,icimden bir de dilek tutuyorum,cicekleri(evdekiler kizlarim),kitaplarimi baska seviyorum ve kendimce yeterince ozgur yasadigim hayatimi da herseyi ile kabul edip sukrediyorum.Evet her sey daha iyi olabilirdi ama kotu de olabilirdi!

Gelelim mutesekkir oldugum anlara....

Serap'im ile son bulusmamiza,yedik ve cakildik kaldik resmen sicak ortamda.Bol muhabbet.keyif.Ozlemisim,Arya dogdugundan beri ilk bas basa kalisimiz.Arya'mi da ozledim bu bulusmada😍


Disney Store'da Ediz'ime hediye alirken Tinkerbell Noel agaci susu ile karsilasmis olmama.Her yil agaca yeni bir sus alma gelenegim yillardir devam etmekte.



En sonunda sacimin uclarini boyayabilmis olmama.Aslinda unicorn pembesi ya da grisi istiyordum ama sacimi actirmaya cesaret edemedim.Sainsburry's de bu renkle karsilasinca,tamam dedim ben yaparim,severek kullaniyorum,zaten yakinda akip gidecek:)


Kirmizi ojeye ve bu rengi cok severek kullaniyorum.



Yasli,pasakli Vinnie ile gecirdigimiz sessiz sakin zamanlara.Arada kopek bakiciligi yapiyorum😇



Ediz'im ve annesi ile kahve keyiflerine.Ediz'in yeni takintisi sapkasi,hic cikarmiyor,cok seviyorum o hallerini.Cok tatli cocuklarin kendi caplarinda hafiften kucuk seylere baglanmalari bence.Sevdigi oyuncaklari yanlarindan ayirmamalari gibi.


Kahvalti sonrasi bekleme hallerine.Yalniz olmayi seviyorum.


Is oncesi iyi gelen kahve keyiflerine.


Hediyesiz birakmayanlara.Kimisinde Molton Brown tutkusu var.Bende yok.Noel hediyeleri sayesinde banyo sampuani ve krem almiyoruz bir sure😮


Ozel gunleri unutmayan mudurlere...


Love Actually filmine.Ilk kez sinemada izledim Istanbul'a donmeden yillar once,o zamandan beri hayatimin filmlerindendir.Cok mutlu ediyor beni.


Nadir de olsa gerceklesen sinema keyiflerine cok mutesekkirim.The Greatest Showman'i izledik ve bayildik.Ben cok sevdim hele ki cunku muzikal severim.Hugh Jackman ve Zac Efron'a cok hayranim ben.Ikisinin de performansi muhtesemdi.Dilerim nice odulleri toplasinlar.La la Land aldiysa bir dolu odul,bu film de almali ve cok fazla insan tarafindan izlenmeli ki farkliliklara anlayis artsin,dunya daha guzel bir yer olsun.

Sagliga,sevdiklerimin sagligina,beni yalniz birakmayan can dostlarima,aileme,kardeslerime,kalbimi hoplatan tatli yigenlerime,hayatima yeni girmis kadinlara,hayatimda hep bir anisi olan ve bana cok sey katmis insanlara,hayallerime,dualarima,okudugunuz,yorum yaptiginiz icin,hayatima renk ve farkinda olmadan nice bilgi kattiginiz icin blogcu arkadaslarima,bana bunlari bagislayana cok ama cok mutesekkirim ve 2017 tesekkur ederim.

Dilerim yeni yilda siz de FUF yazarak bana katilirsiniz.Mutesekkir oldugunuz nice anlarin sizin olmasini diliyorum.Sevgiyle kalin.

6 comments:

  1. Çok samimi ve içten bir post. Çok seviyorum böyle postları bu arada fotoğrafların her birine bayıldım görüntülerde eviniz de görünüyor dekorasyonu çok beğendim. :)

    Yeni keşfettim takipteyim ssizi de beklerim.

    birsenle.com

    ReplyDelete
  2. 2018 saha da güzelleri ile dolsun taşsın. Bu arada Love Actually benim de favorim ❤️
    Huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar olsun
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezgi'cim size de muhtesem bir yil diliyorum,yeni yazilarini heyecanla bekliyorum.Sevgiler.

      Delete
  3. Dunya yazi birikmis, oyle kopmusum her seyden su sira. Icimi aciti hepsi, her zaman ki gibi... ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. koptun sen evet,bekliyorum yazilarini heyecanla:)

      Delete