18 March, 2018

Neler Yapiyorum #1


Mutlu Pazarlar dostlar! Bugun 5 saatligine ise gittim,zor durumda olan  takimima yine hayir diyemedim.Hos onemli bir sey yapiyor olsaydim,tabii ki hayir derdim.Pazar gunu sakinliginde para kazanmak daha cok isime geldi acikcasi.


Dun kar geri dondu.Gecen karda bir tane bile kar fotografi paylasmamistim,sanirim ben eksik kalmayayim diye hava sartlari beni simartmak istedi.O yuzden is sonrasi yuremeye karar verdim,ne zamandir fotografsizdim,cok sevdigim parkim her zamanki guzelligi ile poz verdi.Yurumek bana cok iyi geliyor,attigim her adimda icimdeki tuhaf ya da negatif dusunceler geride kaliyor.Yuzum donuyordu,ama ayaklarim sicacikti ve muhim olan da buydu.Ayni mesafeyi yine 50 dk'da tamamladim.


Yururken duyduklarim,gorduklerim de cok iyi geliyor bana.Belli yasin ustunde gayet fit bir sekilde kosan bir adam gordum mesela,kendimden utandim bir an sagliksiz hayat tercihlerimle.Sonra genc bir baba kizina kosuyordu,kizi da O'na.Sanirim adam bir an telefona bakti ve karisi lutfen bir anligina telefonunu birakirmisin dedi! gayet sert bir sekilde ve eminim cok hakliydi.Telefonlarin kolesimiyiz?Sonra kucuk kiz benim arkamda kosmaya basladi ailesi de pesinden,Keiran Keiran diye diye.Kopekliler,yuruyenler.Guzel bir yuruyus oldu.Nergislerin cogu boynunu bukmus,umarim guzel bir sekilde ayaklanirlar yeniden.


Soguktan gozumuz,burnumuz aksa da #yuruyelimguzelleselim

Bu kopegin adi Poppy idi😄


Donmus yuzumle eve geldim,ton balikli sandvic,earl grey yanina da yarim paket biskuvi yedim.Biraz okuyup,sunum icin hazirlik yapacagim.Cok sukur beni iyilestiren yuruslere,yuruyebilmeme,sicacik evime.


Bu arada ezgissimo'nun blogunu takip ediyorsaniz aylik bu seriyi yaptigini fark etmissinizdir.Gecen ay ben de yapsam mi diye dusunurken,bugun baslayayim dedim,gittigi yere kadar.Blog gunlugumu bir sekilde canli tutarim,geri donup baktigimda iyi gelir.


O zaman baslayalim bakalim.Yeni serimiz blogosfere hayirli olsun!😃

Seviyorum:Pazar gunlerini ve sakinligini

Yiyorum:Bir dolu sagliksiz sey.Cuma gunu bir paket profitorel yedim mesela.Bugunlerde hep acim!

Iciyorum:Bolca kahve,beyaz sarap ve su

Hissediyorum:Genelde iyi,biraz heyecanli ve biraz da gergin.

Yapiyorum: Sali gunku sunum icin hazirlik yapmaya calisiyorum.Bu aksam tamamlamayi dusunuyordum ama su an soyle bir kestiresim var😄

Dusunuyorum:Insanlarin kiytirik sebeplerle nasil ise gelmediklerini dusunuyorum.Nasil bu kadar rahat olabildiklerini dusunuyorum.

Hayalini kuruyorum:Sali gununu mutlu bir sekilde tamamladigimin ve iyi bir sonuc aldigimin hayalini kuruyorum.Isimde bir adim daha ilerlemenin mutlulugunu yasayacagim ve biraz daha kazanacagim.

Okuyorum:Sirca Fanus-Sylvia Plath

Dinliyorum:Magic Fm

Izliyorum:The walking Dead,The Disappearance




Umarim bu seriyi de FUF kadar seversiniz.Yazmak keyifli oldu acikcasi.Elimde iki anket daha var cevaplamak istedigim,ne zamandir aklimda duran.En yakin zamanda onlari da paylasip hafiflemeyi dusunuyorum😄


Bir yanim Bahar,bir yanim Kis.Sanirim mevsimler de ruh hallerimizi yansitiyor artik.



Hepimize kolay bir hafta diliyorum.#mutlupazarertesiler olsun.Yolunuza hep guzel kalpler ve isaretler ciksin!

Kalpler beni cok seviyor😍😍😍

6 comments:

  1. Çok güzel olmuş bence devamı gelmeli, neler yapıyorum serisini sevmiş olup yapmaya başlaman da beni çok mutlu etti. Kıyamam bahar çiçekleri donmaz umarım karla.
    Bir de salı günü için başarılar dilerim :)
    Kocaman sevgilerimle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler Ezgi,begendigine sevindim.Cok tekrara girmezse cevaplarim tabii ki zevkle devam ederim.Sevgiler kocaman:)

      Delete
  2. "Yürüyelim güzelleşelim" güzelmiş :) Yürümek benim de sevdiğim bir süreç. Hele doğanın ve doğal koşulların etkisini bu kadar keyifli gösterebildiği zamanlarda tadına doyum olmuyor. Nice yerden kalplerin belirmeye devam etmesini dilerim :) Neşeli sevgilerle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yillardir felsefem,Ig'De Bunun tagini bile yaptim,katilanlari gorunce pek bir seviniyorum.YUrumek gibisi yok sevgili koleksiyoncu.benden de kocamanindan sevgiler

      Delete
  3. Enerjiniz tek kelimeyle ''müthiş...''
    Karı çok severim, kış çocuğu olmam ve en çok kış aylarını seviyor oluşumda buna bir etken sanırım. Hele şimdilerde bahardan yaza doğru koşarken bu fotoğraflara ve yazıya denk gelmiş olmak içimi okşadı, iyi geldi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maelissa ister inan ister inanma ben o enerji ile meshurum.Insanlar beni tanimasa bile bunu hemen fark ediyorlar ve bunu nasil beceriyorum inan ki ben de bilemiyorum cogu zaman.Kari ilk gun seviyorum,sonra ise gitmek zor geldiginden bu sevgimden vazgeciyorum.Bahar'lar hep en sevdigim!

      Delete