24 March, 2018

Rotarli FUF #171


Selam dostlar.Gecikmeli FUF oldu bu hafta,cunku yogunluktan kelimeleri bir araya getiremedim.Yazmasam da olurdu ama bu hafta benim icin cok ozeldi,unutmak istemedim.Basta her zamanki gibi sagliga,sevdiklerime,sevdiklerimin birlikteligine ve 2018 Mart'in bana cok comert davranmasina anlatamayacak kadar mutesekkirim!!!!

Bu hafta benim icin cok onemliydi,mudur yardimcisi olmak icin gorusmem vardi,cok cok cok sukur gectim.O kadar gerildim ki oncesinde,hos gorusme ve sunum esnasinda cok rahattim.Gecmis olmama cok ama cok mutesekkirim.Bu esnada bana destek olan kadinlara,ozel olarak mesaj atanlara,bana benden cok inananlara cok ama cok mutsekkirim.Kendimi cok sansli ve degerli hissetmeme sebep oldular.

Bir de ne zamandir kredi cekmek istiyordum icimi daraltan borclarimi kapatmak icin,kredinin cikmis olmasina cok mutsekkirim.

Bu iki adim benim icin cok onemliydi,uzun yillardir planlarini yapip,hayalerini kuruyordum.Kimi zaman hic inanmadim,kimi zaman icimde hissettim.Oldu rahatladim,hafifledim.Ve yine inandim ki,herseyin bir zamani var.Gec olsun,temiz olsun.

Bunun disinda postanede bana cok comert davranan memureye...(Paket gonderirken icine mektup koyuyorsaniz,onun da parasini ayri aliyorlar burada.Ne sacma sey!.Ve dilerim bu paket bir an once Peri'me ulassin,kaybolmasin)




Is sonrasi yayilmalara.Bu ikisi kucagimda,kalkamadim,hos kalkasim da gelmedi.Onlar uyudu ben bulutlari izledim.Dunki FUF'un yazilmama sebebi kendileridir!


Ha ha ha...Haleti ruhiyemi cok iyi anlatan paylasimlara.Hem guldum,hem de ayyyy dedim Carsamba aksami hafif capli kriz gecirirken ben!!!!(kariyerimde ilerlemeye,sosyal kalmaya,su icmeye,egzersize,herkese mesaj atmaya,mantikli olmaya,ayakta kalip mutlu olmaya calisirken ben!!!)


En sonunda kahvaltiya cikabilmemize😍😍😍 Bu kadin  (mudurlerimden biri) bana cok destek oldu,cok sey ogretti.Kendisine ayri bir hayranim,beyin gucune,sakinligine!!!


Nergislerimin ortasinin turuncu cikmasina.Artik yeni bir gelenegim var,nergislerimin ortasinin turuncu cikmasi bana ugur getirecek!!!Alirken acilmadiklari icin ozel bir supriz oluyor boyle turuncu olmalari.Bu hafta dolayisi ile benim icin cok cok daha ozel!!!Cicekten fal bakiyorum!


Cogu zaman kafamin bulutlarda olusuna...Gunesin icimi isitmasina...


Yeliz'in orta sehpamizi hemen geri getirmesine...Ne cok seviyormusun gidince anladim canim orta sehpam!!!



Hastanedeydim gecen gun,insan izledim.O doktorlar,hemsireler nasil kibar,nasil guler yuzlu...Bayildim,bu tur insanlara cok mutesekkirim.Icimi isitiyorlar,daha iyi daha nazik,anlayisli olmam icin sevk veriyorlar!


40.dogumgunum icin planim kendime mektup yazmak!

Anthropologie'deki bekleme hallerine...Cok seviyorum bu magazayi.Cok sey alasim var kendisinden ama cok gereksiz pahali.Belki bir gun indirimde bir sey yakalarim.


Cok mutesekkirim...Bir de size bu yaziyi tavsiye ederim.Iyi ki Tesekkur Cuma'sini yaziyorum.

Gercek mutlulugun sirri gunluk hayatin her detayina gosterdiginiz hakiki ilgide yatar!



Hepimize cok keyifli bir haftasonu dilerim.Kocaman sevgiler!💓💓💓

10 comments:

  1. Yeni ünvanın içinnnn kocaman tebrikler

    ReplyDelete
    Replies
    1. SevKoz'cum bunun bir de egitim kismi var,onu da geceyim ancak o zaman resmen unvan sahibi olacagim(umarim)

      Delete
  2. Fantastic photos. Great post, so nice and interesting! Like it!
    Have a nice weekend! ♥

    Malefica

    ReplyDelete
  3. Love your blog, hope you'll follow back:)

    ReplyDelete
  4. Tebrikler, hem de kocaman tebrikler...

    Özel haftaya yakışır şeyler olmuş gerçekten de..
    Çiçekçiye gidip ortası turuncu nergis istesem hile yapmış olurmuyum ki :))

    ReplyDelete
  5. Tesekkur ederim:)Gorebilir mi cicekci nergisin ortasini acmadan ki:)

    ReplyDelete