11 May, 2018

FUF.Tesekkur Cuma'si #178


Selam FUF'cular.Cok yogun bir gun gecirdim,yemege misafirim vardi,sonra hadi Mamma Mia'i milyonuncu kez izleyelim dedim.Su an saat 22:31 ve Mamma Mia son sahnesinde,hemen gun bitmeden yazayim istedim.Mamma Mia'yi 3 kadin iziliyoruz,genc olanin ilk seferi ve her seferinde kim kimdir diye takiliyoruz birbirimize.Tabii ki bendeniz Donna'yim😍

3 gun offum ve tahmin edersiniz pek heyecanli ve mutluyum.Bugunu kendime ayirdim,yapmam gereken tum isleri aradan cikardim ve tum haftasonumu sadece keyfe ayiracagim:)

Mamma Mia'yi defalarca sIkILmadan izleyebilenlerdenim.Maviyi.Meryl'i.kiyafetleri,takilari her sahneyi mutlulukla izliyorum, neredeyse tum dialoglara,sarkilara eslik ederek.Icim daraldiginda benim kacis noktalarimdan birisi Mamma Mia filmi,(filmi west end'deki muzikalinden daha cok sevdigim dogrudur)sonrasinda tum sinirlerim alinmis oluyor ve tahmin edersininz ikincisini inanilmaz bir heyecanla bekliyorum,simdiden fregmanini defalarca izledim bile.Sizin de var mi boyle takintili oldugunuz cok iyi hissettiren filmleriniz?O yuzden bu filmi yapanlara cok ama cok mutesekkirim....

Bunun disinda sagliga,sevdiklerime,ananemin yillar sonra annemin evine gelmis olmasina(koyden ayrilmayi hic sevmedi).Bu annem icin buyuk bir onur,ne kadar mutlu oldugunu gorebiliyorum fotograflarda.

Nerde,ne zaman acacagini bildigim,hep zevkle izledigim mor salkimlara...


Is oncesi kahve keyiflerine.insan ve kopek izlemelere,


Is sonrasi aksamin dokuzunu gecmis saatte dizi izlerken utu yapabilme gucune(4 makine)


Minnos asik ogluma,


Kapi onu guzellerime,sevgiyle aciyorlar ve beni mest ediyorlar...Kapi onleri,pencere onleri ciceksiz kalmamali!


Mutluluk benklenmeyen bir parca cikolatadir diyen cikolata paketlerine...Kesinlikle katiliyorum!

Cok ama cok mutesekkirim...Sahane bir Cumartesi sabahi ve gunu beni bekler.Aciyorum kalbimi ve kucagimi bol sukurle yataga gidiyorum.Saatimi 6:15'e kurdum bile.Once yoga,sonra  sevdiklerim.Izinli olmak,ise gitmemek nasil guzel bir duygudur arkadaslar!!! Hepinizi sevgiyle kucakliyorum,super gecsin haftasonunuz,mutlu oldugunuz seyleri yapin!

4 comments:

  1. heey az önceeee özden ak adlı arkadaşımıza, senin en eskilerden olduğunu diyodum, bak, yorum yaptığın son yazımda var o da yorumu, onun blogunu okuyodum az önce de ondört yıllık blogermış aa dedim o zaman sen de çileksuyu gibisin :) onun son yazısında var :)

    ReplyDelete
  2. bu kitabın çok çok iyi bir filmi var onu da izlee :) portakal ağacı blogunu biliyom yaaa pek ünlüydü, yok mu şimdiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Var var olmaz mi,ama eskisi kadar yaziyor mu bilemiyorum Deep'cim.

      Delete