30 May, 2018

Neler Yapiyorum #3


Selam Dostlar.15 gun olmus giremeyeli blogosfere.Kazayla telefon hattimizi kesti BT,yenisi yapilana kadar iki hafta gecti.Bu arada kendi hatalarinin cezasini bize ekstra masraf cikartarak odetmek istediler.Bizde terk ettik kendilerini bunca yil sonra ve Sky'a gectik.Hem internet,hem ev telefonu ayni sirketten artik.Telefonu zaten kullanmiyoruz ve o yuzden sky'da pay as you go,kullandigin kadar ode sistemine gectik.Cep telefonu olunca nice evde ev telefonu kaldirildi sanirim.

15 gundur sInIrlI internetim ile biraz IG'de gezindim,cok fazla paylasim yapasim gelmedi.Bu ay istedigim gibi kitap okudum bu sayede.Ama blogumu cok ozledim,blogcularimi.Blog enerjisi baska bir sey,bu da bir ask gercekten.Iyi ki varsiniz hepiniz.Bu ayin yazilarini bitireyim,hemen siraya gecip okuyacagim hepinizi.


Mayis ayi bitmeden hemen minnos serimin 3.bolumunu yazayim istedim.Cok fazla bir fark yok ama bu da bir nevi aylik muhasebem,yazmayi da pek seviyorum.Unuttuklarimi hatirlayabilirim😊


🍓Seviyorum:Hayal kurmayi

🍓Yiyorum:Karnimi doyurmak icin genelde buldugum,yapabildigim her seyi.

🍓Iciyorum:Su,kahve,diet kola


🍓Hissediyorum:Gayet iyi hissediyorum su an itibari ile cok sukur😉


🍓Yapiyorum:Bolca yuruyus,elimden geldigince yoga,pilates


🍓Dusunuyorum:Bulutlarin sahaneligini,gunesin batisini gorebilmenin lutfunun ruhumdaki etkisini(penceremden gordugum,su an itibari ile)


🍓Hayalini kuruyorum:Yeni bir evin,bahcenin,haftaya aileme kavusmanin


Okuyorum:Yabanci,Albert Camus


Dinliyorum:Genelde radyo,ne cikarsa bahtima


Izliyorum:Humans,The Handmade's Tale ve Picasso.Bir de iki bolumluk dizi halini cok severek izledigim The Secret Life of Marylin-Affairs and  Heartbreaks'i bu sayede tavsiye etmek isterim.


Simdi gidip blogosferde bir guzel takilayim,ozlem gidereyim.Yarin da okudugum kitaplari paylasacagim.Sonrasi FUF ve Istanbul donusune kadar yine kisa bir mola.Ozlemek guzel sey dostlar,kavusacagini bildikten sonra.Ya ozlem duyabilecegimiz seyler olmasaydi? Sevgiler en kirmizisindan!

3 comments:

  1. Haftaya hasret bitecek ne güzel ♥
    Ben yeni kardeşim ve küçük paşama kavuştuğum için çok sevindim senin adına ;)

    ReplyDelete
  2. :) çok şirin minnoş anlatmışsın. kediş köpüşler de en ciciş fotolar :)

    ReplyDelete