05 July, 2018

Halet-i Ruhiyem


Kim bilir kac kez su bilgisayarin basina oturdum,yazmak icin.Aciyorum,bakiyorum,soyle ustten okuma listemde geziyorum ve cikiyorum.Nedense bir turlu yazmak istediklerimi yazasim gelmiyor.Halbuki Emirgan'in fotograflarini,Turkiye donusu FUF'umu,Neler Yapiyorum'u yazmak var aklimda geldigimden beri ama yok beceremiyorum!


Yarin FUF gunu mesela,yine bir dolu fotograf var elimde ama yazasim gelmiyor cunku kafamda hep bir sey var,bosaltamiyorum.Memlekette,dunyada,iste,ailede olanlar kelimelerimi ve kafami toparlamama engel oluyor.


Kirk yilda bir insansi bir saatte isten cikmisim,oturmusum gunes batarken pencere karsisina,hatta gunes yuzume vuruyor su anda ve ben kendimi SIKILIYOR hissediyorum.Ki cok sevdigim bir lafim vardir,SIKICI INSAN SIKILIR diye.Yeni yasim itibari ile SIKICI bir insan mi oluyorum yoksa? Hani yapmak isteyip de yapmak istememek bendeki su gunlerde.Kitap bile zor okuyorum.Zaten kolay bir kitap degil,oyle aman aman akmiyor.


Bu sabah gayet guzel uzun bir yuruyus sonrasi ise vardim,kahvemi ictim,eksi mayali ekmegimden peynirli sandivicimi yedim,ise basladim,hosca bir gun gecirdim bile diyebilirim.Zaten neredeyse Cuma,hani mutlu olmak cok kolay arifesinde.

Hos mutsuz degilim,gayet iyiyim.Cogu zaman kendime hayatin bana guzel oldugunu hatirlatiyorum,sukretmekten kendimi alamiyorum.Peki icimdeki bu tuhaflik ne?

Belki bir tatil ihtiyaci,hani ciddi tatil,en mavisinden.Tatil esnasinda bolca esneme,masaj falan,pek guzel olurdu.Simdilik boyle bir hayal olarak burda kalsin,belki yazinca gercege donusur kim bilir?

Hepinize mutlu haftasonlari.Belki icime FUF coskusu gelir de,yarin yine burda olurum.💓

4 comments:

  1. Mutsuz olduğumuz anlar ,mutlu olacağımz anların kıymetini anlamamızı sağlıyor.Her duyguyu yaşamak lazım.

    ReplyDelete
  2. Umarım okumaktan sıkılmazsın... Sıkılırsan önerim var; bu yazıyı 3 parçaya böl, molalarla oku :)

    İsteksizlik hali bazen ziyaret eder insanı. İnsani bir his (ya da hissizlik mi demeli?). Etrafında olan/olmakta olan olaylar ve durumlar yüzünden belki bunalmışsındır ve halet-i ruhiyen de buna tepki veriyordur... Mutsuz olmadığını yazmışsın, çok mutlu oldum. Anladığım kadarıyla hissettiğin geçici bir iç sıkıntısı... Dediğin gibi belki bir tatil iyi gelir. Ama şunu söylemeliyim, FUF'larını, yazılarındaki samimiyeti, sakinliğini, iyi karakterini, bana iyi gelen bakış açını seviyorum. Çok seviyorum. Evet, çok yorum yazan bir okurun değilim ama 2013 yılından beri seni takip ediyorum. FUF'ların, özellikle canım sıkkın olduğu zamanlarda gülümseyebilmek için sürekli açıp tekrar tekrar okuduğum gönderilerin. Bugün, senin gizli ve uzaktan uzaktan, çekimser çekimser takipçin olan ben neden sana bu yorumu yazıyor? Çünkü, bugün belki ben de sana iyi gelirim diye düşündüm. Sana borçlu hissettim.
    Yalnız, çok uzattığımı fark ettim... Umarım okumaktan sıkılmazsın... Sıkılırsan önerim var; bu yazıyı 3 parçaya böl, molalarla oku :) Ama öneri için çok geç dimi :D Bu cümleye kadar zaten tek çırpıda gelmişsindir :D Hımmm, o zaman aynı öneriyi girişe de mi eklesem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tatlisin:) ask olsun sIKILIR miyim hic?Ne guzel, ne iyi geldin bana bir bilsen...Tesekkur ederim.

      Delete