13 July, 2018

Tesekkur Cuma'si #181


Selam dostlar.Birden sevk geldi artik arayi daha fazla acmadan FUF'u yazayim dedim.Ne yalan soyliyeyim buna az once sahit oldugum bulut dansinin,sonrasinda okudugum abcdef'in bir onceki yazima yazdigi yorumun buyuk etkisi var.Hormonal hallerim de bitti gitti,eee fena bir gun gecirmedim,bunu bu sekilde kutlayayim dedim.Evet kutlamayi,sukretmeyi aliskanlik haline getirmeliyiz diye dusundum az once.Hadi sukretmek hayatimin bir parcasi da,kutlamayi ne kadar hayatima katiyorum acaba?Evet evet,karar verdim bundan sonra hem sukredip hem, kutlayacagim arkadaslar.Mesela su an,ferahlamanin,derin nefesin yarattigi hafifligin yarattigi duyguyu kutluyorum.

Londra'da yaz yasiyoruz geldigimden beri.Resmen yurumekten rengim karardi.Saglikli gorunuyorum😉Hal boyleyken bolca yuzmeye gittim son haftalarda,ne yalan soyliyeyim geldigimden beri de deli gibi calisiyorum,kafam da,telefonum da,icim de disimda is ve isle ilgili her sey ve herkesle dolu.Bazi seylere hala sasirmaya devam ediyorum,insanlara ozellikle.Neyse bir ara #neleryapiyorum'u yazdigimda belki bu konulara deginirim birazcik!

Gelelim Haziran ayinda cokca yasadigim mutesekkir oldugum anlara.(Bu ay itibari ile Ekim'de kadar biraz yavas ilerleyecegim sanirim bu mutesekkir oldugum anlarda😓)

Basta sagligima,sevdiklerime,pek iyi gecindigim mudurlerime(bu ara ruyalarimda bile magaza muduru var),iki yuvali olusuma,


Can dostlarimla karbonhidratin dibine vurdugumuz aksam yemeklerine,


Pub keyiflerine,


Beni kayisisiz birakmayan canim kankime,



Yine bir yardim kurulusu aktivitesinde bulunmus olmama,


Pek zevkli kahve sunan kardesime,





Beni her zaman en guzel sekilde agarlayan canim teyzosuma,kuzenime..Teyzem benim ilk arkadaslarimdan.Zaten benim en yakin arkadaslarim,teyzelerim,halalarim ve babaannemdi buyurken💗💗💗 Bana kattiklarina,anilarimiza cok mutesekkirim.


Annemin bereketli sofralarina,


Fal bakanlara,


Bir kac kez Istanbul'da yaz yagmuru altinda kalmis olmamiza,


En tatli sekilde uyuyanlara,


Kadayif sevdigimi unutmamis,benim icin yapmis canim teyzeme,



Ahhhh bizim cilgin, kuymakli,kalabalik kahvaltilarimiza,yine bir bayrami ailemle gecirebilmis olmama,


Sahildeki piknik keyiflerimize ve karsilastigim manzaralara,insan izlemelere,kankimlerin ailecek bize katilmasina,muhtesem unutulmaz bir yaz aksami gecirmis olmamiza,





Herseyine ragmen hala pek sevdigim,ozledigim,kimi zaman nefret ettigim Istanbul'a,




Kankimle ve ogluslariyla Emirgan keyfimize,



Bu ikisine,onlari cok ayri bir sekilde ozlememe,bolca kaliteli vakit gecirmis olmamiza,


Mahallemizde yeni kesfettigimiz cinar altindaki cay evine,orda gecirdigimiz serin aksam ustlerine,


40 yasina girmeden hayatimda ilk kez kokorec yemis olmama,bir daha yermiyim? Belki,oylesine...


Midye dolmalara...


Istedigim dovmeleri,istedigim sekilde yapan tatli genc adama,en sonunda bu memlekette agiz tadiyla kapuz yemis olmama,Italyan karpuzu!



Gectigimiz hafta ayri bir renklenen Londra'ma,



Yine bir zeytin agaci altinda gecirdigim Serap'li sahane zamanlara.Ikidir zeytin agaci altinda minik kutlamalarim oluyor ve ben bunu iyiye isaret olarak yorumluyorum.Beni taniyanlar cocuklugumdan beri zeytini cok buyuk bir askla saymadan yedigimi cok iyi bilirler,o yuzden zeytin agaci diyince icim bir hos oluyor...Bu vesile ile zeytin agaci nimetini yaratip hayatimiza o guzelligi katana cok ama cok mutesekkirim.

Hepinize dopdolu bir haftasonu diliyorum💓

8 comments:

  1. :)
    Mutluluğunuz belli.
    Ne güzel.

    Zeytin ağaçları ve zeytinler de güzel.
    Görseller de :)

    ReplyDelete
  2. Teşekkür halinde olmak ve şükretmek ne kadar güzel şeyler :) Bir de bu fotoğrafların arasında epey kahve fincanı gördüm; 40'ar yıldan çok hatır var demek ki :)) Neşeli sevgilerle :)

    ReplyDelete
  3. Genelde karnımı acıktıran bir post oldu:)) Hayatın dolu dolu geçmesi ve akılda güzel anlar kalması herkesin en çok istediği şeydir sanırım.Sahip olduğumuz her şey için iyisiyle kötüsüyle, şükretmenin önemi büyük.Güzel haftasonları dilerim bende.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle Mehtap.Umarim super gecti haftasonun:)

      Delete
  4. WOW! Amazing post and so cute photo. i like your blog... kisses

    Follow for follow? <3

    www.ioannesstyle.com

    ReplyDelete