29 August, 2018

Neler Yapiyorum #5


Selam Dostlar.Yazin rehaveti uzerimizden yavas yavas kalkarken,en sevdigim mevsim kendini ucundan azcik hissettirirken,kendimi moralman bir asagi bir yukari bulurken,hazir ay sonu da gelmisken kendimi toparlamak adina bir  #Neler Yapiyorum patlatayim dedim.Halbuki aklimda blog yazmak yoktu bugun icin.

Hayat akiyor ve ne yazik ki bazi gunler bana cok uzun geliyor,sanki bitmeyecekmis gibi.Kimi tur insanlara saskinligim hala devam ediyor ve sinirlerimi bozmalarina gercekten engel olamiyorum.Bu konuda kendimi ne kadar egitmek icin ugrassam da yine sinirleri bozulan hep ben oluyorum.Ayni benzer tavirlari sergileyen insanlara alismis olmam gerekmiyor mu?Ve bu duruma karsi tepkimin artik yavas yavas degisiyor olmasi?

Son zamanlarda blogda is dolayisi ile fazla sikayet eder gibi buluyorum kendimi,kiziyorum da kendime acikcasi cunku IG ve Blog benim mutlu mekanlarim.Hayatimi biraz negatif etkilediginden is  sanirim,bir sekilde ucu bloga ve IG'ye bile dokunuyor.Bugunlerde en cok kendimi ozluyorum.O yuzden isten cikar cikmaz parklara,evime,ogluslarima daha bir sIkI sariliyorum. Calismak,cok calismak hic sorun degil benim icin de,insanlar beni en cok etkileyen,cokerten acikcasi ki ben insan sever insanim.Bu kadar sikayet ediyorsan birak git derdim kendime eskiden,bunu bile diyemiyorum artik cunku ne yazik ki simdilik bu ise mecburum bir de daha yeni alismis,ogrenmisken yeniden baslayacak gucum ve heyecanim yok acikcasi.Neyse bugunler de gececek ve ben is kocam ile yine yeniden ask tazeleyecegim.Ne de olsa ben ask insaniyim ve ask tazelemeye inancim buyuk😁😀😂


Neyse icimi doktugume gore pek sevilen serimize baslayabilirim o zaman.

🍓Seviyorum:Yagmuru,yeniden yeseren cimenleri

🍓 Yiyorum:Iş yerinde oglen yemegime pancarli ve beyaz peynirli wrap denilen dürümümsü sarma sardiviçlerden aliyorum en çok.Tabii ki hep bolca karbonhidrat.Mamma Mia Here we go Again'de bir sahne vardi pek sevdigim. Rosy'nin dedigi gibi karbonhidratlarin ruh arkadasim olduklarini dusunmeye basladim.Tanya'nin Rosy'e cevabi da ben de "sarabin ruh arkadasim oldugunu dusunuyorum"😆😆Ikisine de katiliyorum acikcasi!



🍓 Iciyorum: Sade kahve,pembe cin.diet kola

🍓Hissediyorum:Ruh halim ay gibi,bilmem kac yuzu var.Su an cok mutlu ve huzurluyum,ilham ve sevk doluyum,yarin nasil olacagim bilemiyorum ama hep sukur halindeyim ve hissettigim negatif duygulari da kabul edip kucaklamaya calisiyorum zira daimi pozitiflik-nese hali kadar yapmacik bir durum olamaz bence.


🍓 Yapiyorum:En iyi yaptigim sey yuruyus,en istikrarli oldugum sey.Her durumda.her modda ben yuruyuse hep hazirim!


🍓Dusunuyorum:Cok sey dusunuyorum ve sinirlerimi bozuyorum aslinda! Sigarayi ve alkolu birakmayi hic olmadi sosyal icici halime geri donmeyi,cokca isi,isteki yenilikleri,daha iyi hissetmek icin neler yapabilecegimi,dostlarima ne zaman daha cok zaman ayirabilecegimi falan filan!


🍓 Hayalini kuruyorum: Cuma is sonrasinin cunku 6 gun ise gitmeyecegim😍


🍓Okuyorum:Hala kurtlarla kosan kadinlar.Araya Kaptan Corelli'nin Mandolini'ni aldim ama zor okuyorum ikisini de.


🍓Dinliyorum:Spotify'e biraz eski sevdigim sarkilari yukledim.Genelde radyo.


🍓Izliyorum:Sharp Objects,sky atlantic'de.Biraz da ucundan Power'i izledim ve yeni sezona yetistim.


Hepimize mutlu bir hafta ortasi diliyorum.Fotograflar Dulwich Park'dan.Bu sabahtan.Cok iyi geliyor bana Londra'min parklari.Hepinize kocaman sevgiler.Rosy'cimin Sophia'a dedigi gibi ruhunuzu parlatan seyleri yapin💓

6 comments:

  1. Fotoğraflar çok iyi, yemyeşil ne güzel..

    Ah ya, iş konusunu anlayabiliyorum. Bir dönem benim de başıma geldi ve rahatsız olduğun yere her gün gitmenin nasıl yorduğunu da biliyorum. Ama sabrın sonu selamettir diyorum :) Sence ?

    Karbonhidratla aşk yaşıyorum hele ekmek, ekmek yemeyen insanlara nasıl özeniyorum bir bilsen. Çünkü beni bıraksan bir ekmek yerim :)))

    Tabii ki inişler çıkışlar oluyor insanın ruh halinde, günü geçtim saatler arasında bile oynuyor diyebilirim :) Negatif olan bir şey kazandırmayıp aksine insanı hasta ettiği için bir an önce o his gelince iyileştirmeye bakıyorum :) Çok ağrın olduğunda ağrı kesici almak gibi, negatifken ruha iyi gelecek bir demlik çay ya da şahane bir film gibi :) İşe yarıyor.

    Sharp Objecte bayıldım bu arada, son 3 bölümüm kaldı. İzlemem lazım..

    Kocaman sevgilerimle sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezgi'cim umarim sabrin sonu selamettir.Ben de bugunlerin sonunu heyecanla bekliyorum:) Inisler cikislar olmadan sanirim hayatin kiymeti anlasilmiyor.Ben de 5.bolume baslayacagim,yakalarim bu hafta artik.kocaman sevgiler:)

      Delete
  2. Selam Sibel'cim. Blog'a arada iç dökmeler iyi oluyor.
    Çok sevdim "insan severim" tanımını.😊🤗
    Sanıyorum belirli bir seviyeden sonra yeniden yeni bir iş biraz yorucu oluyor. 6günlğk tatilinde bol dinlemeler. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) cok tesekkur ederim.evet 6 gun sonra insanlah ise kirmizi gozuklerimle gidecegim:)

      Delete
  3. Karbonhidratlar benim de ruh eşim sanırm :D
    Ben de düşünüyorum ben deeeee ve o herşeye rağmen hep şükretme bende de var :)
    Yazına bayıldım :) Fotoğraflara da ;)

    Mermaid'den çokca sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim Mermaid'cim:) hayat karbonhidratsiz cekilmez:)

      Delete