01 September, 2020

Eylul'de mutluluk -1

Selam dostlar.Sanirim blogger da kafayi yemek uzere,zira yukledigim fotolari su anda kod hali ile gormekteyim ve emojiler yine kaybolmus,fotoya ebat secmek gerek olmus.Belki gecici bir durumdur.Ama ilk Eylul gununu kacirmayacagim! Kisaca yaziyorum.. Sabah gunesli bir gune uyandim,kahvemi yaptim,mataraya koydum,hazirlanip oglani yuruyuse cikardim.Hava enfesti,resmen Eylul Eylul kokuyordu.Gelir gelmez yogami yaptim 25 dk.o arada firini isitmaya basladim ve dunden hazirladigim ekmegimi firina verdim.Sekil olarak sahane degil ama muhtesem olmus.Iste gunun ilk mutlulugu hemen avucumun icindeydi.Is gununden bahsetmeyecegim ama is arkadasim bana kocaman sarildi,ozlenmisim kimisi tarafindan.Oldu mu bana ikinci koca mutluluk. Son olarak da eve gelmek uzereyken komsunun bahcesinde 3 tane kapkara kedisini gordum,sanki beni karsilamak icin dizilmislerdi.Sevdim,oksadim,konustuk biraz.Hepsi gece gibi,harikalar.Hemen dedim ya iceri girin ya guvenli bir yere yerlesin,gece gece gorunmeyeceksiniz. Iste boyle,cok sukur bugun de gecti,saglikla bitti.Ekmegimin de tadina baktim,kalinca kesip,uzerine ince ince peynirler dizdim,icini gorunce gurur duydum.Ben bu ekmek isini cok sevdim. Otobusten eve girerken hayatimdaki belirsizlige biraz agladim,sonra baamin "sen yaparsin kizim" deyisi geldi aklima,daha cok agladim.Hayatimin en belirsiz donemi belki,ilk defa hedefimi tam olarak bilemiyor,sanki onca emegin bosa gidebilecegini dusunuyorum.Sonra Sibel diyorum,sen degil miydin hayatta hicbirsey bosuna degildir diyen diyorum kendimi telkin etmeye calisiyorum.Hayat biz plan yaparken,basimiza gelenler degil miydi? Yine tekrarliyorum icimden,derin nefes aldiktan sonra: Akisa guveniyorum,tecrubeme,caliskanligima guveniyorum.Herseyin hayirlisi olsun.. Bir de yorumlarinizi okumak yillardir mutluluk sebebim.Sizlerden naber? Cokca kalp birakiyorum blogger izin vermese de.

19 comments:

  1. Özlemini sarılmadan göstereymiş iyiymiş:)) Malum mesafe kuralı kafamıza kakıla kakıla bir hal oldu.Ben kimseye yanaşamaz oldum artık.
    Ekmek şahane, bende yapıyorum,çok alıştık.
    Herşey olacağına varır evet:hayırlısı ve sağlıklısı olsun .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mehtap'cim biz en basindan beri en once oldugumuz icin ayni evdeymisiz gibi cok fazla mesafe koyamadik,cunku kendimizi cok kassaydik hele o ilk gunlerde ruhen cokebilirdik.Cok sukur hic bir sikinti olmadi:)Amin,herseyin hayirlisi.

      Delete
  2. Sabah işe gelip bilgisayarı açtıktan sonra, senden bir paylaşım görürsem içimde küçük bir mutluluk sebebi oluyorsun.:)

    ReplyDelete
  3. Ekmeğin kokusu geldi inan ki şu an :)

    ReplyDelete
  4. “Sen kendine inanırsan yaparsın :) “ Hayatında belirsizlikler olmayan insan yoktur merak etme.Hele şu Pandemi döneminde :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle Seyma...Allah hepimize kolaylik versin.

      Delete
  5. merhaba Sibelcim her şeyden önemlisi sağlık. eşimin ameliyat oldu patoloji sonuçlarını beklemek insanı öyle bir yoruyor ki anlatamam. başka hiç bir şey düşünemiyor insan. inan bana önüne çok güzel fırsatlar çıkar. sadece biraz sabır. Allah yardım ediyor hep iyi düşünelim önce sağlık diyelim. öptüm Hülya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hulya'cim cok gecmis olsun,insanlah cok iyi sonuclar alirsiniz.Saglik en buyuk nimet.Kolayliklar diliyorum,herseyin en guzeli sizi bulsun.

      Delete
    2. Merhaba dün akşam eşimin sonuçları temiz çıktı. çok mutlu oldum. Allah seninde gönlündekini nasip etsin. hülya

      Delete
    3. Cok cok mutlu oldum Hulya.bir daha yasanmasin dilerim boyle dertler,sikintilar.Cok sevgiler.

      Delete
  6. Eylül güzel aydır her şey herkesin gönlünce olsunn

    ReplyDelete
  7. Ben bırakırım 🤎🤎🤎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim:) ben de mumkun oldugunda birakmaya calisiyorum.

      Delete
  8. Selam Sibel aynı ruh haliniz galiba devam ediyor. Ama diğer taraftan enerjiniz var. Ekmek yapmışsınız. Tebrikler güzel görünüyor. Zaman zaman ne sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz. Yaşam sıkıntılarla baş edebilmektir. Bu yaz yaşadıklarımı yazsam roman olur. Güçlüsündür çözülür. Başkalarının sıkıntısı yanında diyeceksin dert ettim şeye bak. Şu an bu satırları okuduktan sonra kendin için git seni ne mutlu ediyorsa yap. Bak o zaman daha mutlusun. Sevgiler. Nerede yaşıyorsun?Yury dışı ama tam olarak anlayamadım. Sevgiyle kal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cicek'cim cok sukur,gelip geciyor.Allah beterinden korusunKesinlikle cok haklisin.Londra'dan kocaman sevgiler.

      Delete