31 August, 2020

Neler Yapiyorum #26


Agustos da bitti.Bu sene nasil bu kadar cabuk ilerledi herseye ragmen anlamadim dogrusu.Resmen 2020 akiyor.

Bakalim Agustos'da neler yapmisim.


💧Seviyorum: Deniz kenarinda olmayi,Eylul'un gelisini.


💧Yiyorum:Inanir misiniz eskisi gibi istahim yok.ozel yaptigim bir yemek yok.Hatta cok nadir yemek yapiyorum cunku icimden gelmiyor.Bu ay genelde oglen yemeklerimi hazir aldim.Bir degisiklik yapip vejeteryan kori pisirecegim bu aksam yanina pilav ile cunku bu halden kurtulmam lazim!



💧Iciyorum: Bolca su,sicak suyu da ekledim gunlerime artik.Tabii ki kahve.


💧Hissediyorum: Gecen aydan beri duygularimda pek bir degisiklik olmamis.Gel-git hali her daim.O eski halimden eser yok simdi diyesim geliyor.Fazla duruldum ben o yuzden ben gibi hissetmiyorum.Icimde o deli cosku heyecan yok hicbir seye karsi.Belki yas almaktan oluyor,belki hayat sartlarindan ama cogu zaman bir sey yapasim gelmiyor resmen ittire ittire,zorlaya zorlaya devam ediyorum hayatin icinde.Her zaman sukrediyorum,neyseki bunda bir degisiklik yok.Fark ettigim seyler yine ayni.


💧Yapiyorum: IG icin video cekmeye calisiyorum,eskiden yapardim ara ara.Simdilerde bunu ogrenmeye gelistirmeye calisiyorum.Ekmek yapmayali cok oldu.Yuruyuslere devam. Bunlari bile yapabildigim icin kendime sarilasim geliyor yazarken! 30 gunluk yoga meydan okumami da neredeyse tamamladim,ikinci rounda gececegim.


💧Dusunuyorum: Az once dusunmeyi birakmak istiyorum dedim.Kafamda tilkiler dolanmasin,bombos olsun istiyorum.Meditasyon kisa sureli ise yariyor ama ben cok kuran bir insanin,kendimden bezdim bu ara.Gelen gunlerin nasil olacagini dusunmeden edemiyorum.Bir yanim ani yasa,kaygilanma diyor yarim saat sonra bakmisim yine dalmisim.Gelecek beni korkutuyor artik mesela,iple cektigim hic bir sey yok.Sermin Yasar'in coskusunu,yasama sevincini diliyorum tum insanlara.Kendisini cok seviyorum.



💧Hayalini kuruyorum:Gecen ayki hayaller aynen devam.Is garantisi,aileye kavusmak ve sutyen-hala almadim👎



💧Izliyorum: Haftasonu Allan'la The boy who harnessed the wind ve The  Bridges of Madison County'i izledim Allan'in tavsiyesi uzerine,ikisine de bayildim.Dizi ve Turk filmi yok bu aralar.



 💧 Okuyorum: Stendhal Kirmizi ve Siyah, Vejeteryan Han Kang.Vejeteryan bugun biter de Kirmizi ve Siyah baslardaki akisini simdilik kaybetti benim icin.Eylul'e yakisir bir kitap secmek gerek.


💧Dinliyorum: Her telden bu ara yine ama Turk muzigine ara verdim zira iyice ruhumu daraltiyor.


Iste boyle dostlarim.

Eylul en sevdigim ay,hatta benim icin Eylul Mevsimi cunku kendisi cok baska benim icin.Hep cok sevdim,sevecegim.Belki bu ay toparlanirim biraz kim bilir.Hepimize cok bereketli,keyifli,olabildigince saglikli,mutlu gunler diliyorum dostlarim.Her seye ragmen elimizden geldigince askla yola devam olur mu?

AAAAA aklima ne geldi simdi. @macerakitabim 1 aydir IG hesabinda #100mutlugun icin ufak da olsa bir sey paylasiyor.Ben Agustos'da basliyacaktim ama beceremedim ruhen.Diyorum ki bunu bloga tasisak mi Eylul boyunca,var misiniz benimle? 30 gun boyunca yapabilir miyiz? Yapariz bence.Her gune bir foto,gunun kisa ozeti belki ya da paylasmak istedigimiz bir yazi,ani?

Adi ne olsa? Eylul'de Mutlu olmak? Hem paylasirken sukurlerimizi de sunmus oluruz.Isteyen herkesi davet ediyorum,ben yalniz da olsam yapacagim cunku ihtiyacim var.Hem 2020'nin Eylul'unu de ozel kilmis oluruz bir sekilde.


Kocaman sevgiler.Eylul Mevsimi simdiden kutlu olsun.💓💓💓💓💓💓💓

6 comments:

  1. Selam, sanki karışık bir ruh hali içindesiniz gibi geldi.Belki öyle değilde ben yanılmış olabilirim. Bir önceki yazınızı okudum orada daha iyisiniz. Nihayet sütyen aldım. Sütyen güzel beden sıktı. Galiba zayıflama lazım. Eylül ayı öneriniz güzel!.internet sorunum var. Yazlık İnterneti bitti. Cep ile devam ediyorum. Sevgiler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam Cicek'cim.Gule gule kullan.Evet,cok karisik bir ruh hali icindeyim,gidip geliyorlar iste,bunda da cok sukur ya gitmeselerdi:)

      Delete
  2. He yoooo! Ben varım çünkü böyle bor seye ihtiyacım var...
    Eylül ekim en sevdiklerimden, baharda da Nisan'ı çok severim. Aslında mevsim severim ama bu ayları bir tık önde.
    Ne guzel yazıyorsun Sibel. Bende de bu pandemiden sonra uyku sorunu başladı. Gece neredeyse sabahlayacagim ve sabah da kalkmak zor geliyor.
    Ama onun dışında ruh hali olarak halliceyim.
    Öperim çok, iyi aksamlar 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ay nE guzel,ne guzel yapalim,nese dolalim.Sanirim hepimiz halliceyiz.Yazilarimi begendigine cok sevindim canim,kocaman opuyorum:)

      Delete