25 March, 2021

Iyi gelmez mi hic deniz havasi???

white cliffs of dover

Hayatimin bir nevi alti ustune gelmis olsun varsin,gezme firsati mi cikti hemen ordayim.Cunku neden,takil bana hayatini yasa diyor sevdiklerim.Allah ne muratlari varsa versin.

Sizi bilmem ama ben catlamak uzereyim,her yonden.Ruhen,fiziken,...Hani doldum,tasamayacagim bence patlayacagim.Olana bitene,olamayana,degisene,degisime uyum saglayabilmeye,saglayamamaya.Bir de biletimi almisim diye sevinirken,hele ki gayet uyguna aldim diye cifte sevinirken yine kurallar ,cikis gunu degisti vs vs.Yine dogum gunumde ucmak hayal oldu.



Ben aileme kavusmakta gecikirken,kavusmak icin iki kati para odemek zorunda kalirken,maskesiz kalabaliklar,dusuncesiz insanlar sanki ortada pandemi yokmus gibi davranmalar beni cildirtiyor arkadaslar...Olan hep bizlere oluyor.Pandemi basindan beri zaten 3 kisilik calisiyorum su kucuk vucutta! Isten ucretli cikarilanlar yasadi,aman da ankzayitem var diye rapor alanlar yasadi,bu pandemi kimine cok iyi yaradi...



Uzgunum,dertliyim,kizginim,yorgunum,guclu iyi gorunmekten ,aslinda cok sey soylemek isterken sessiz kalmaktan bikkinim...He bir de uykusuzum bugun.Mudurum bile 6 aylik gozlem raporlarini bizlerle paylasirken,isigin parlakligin gitti senin dedi.Bu da bana bir ayri koydu cunku ben elimden geldigince o isigi yansitmaya calisiyorum diye dusunuyorum.Demek ki iyi taniyan fark ediyor.Simdi bir de uzerimde o isigi parlakligi ben nasil yeniden yakalayacagim baskisi var sanki,hos kendisi asla uzerinde baski kurmak icin soylemiyorum dedi.



Deniz kenarina dogru gitmemizin sebebi de iste bu ic sikintilarindan biraz olsun arinmakti.Iyi geldi bir sureligine,sonra yine gercek hayata donduk.



Yine de cok sukrettigim seyler var tabii,sanmayin ki icimi dokerken lanet okuyorum.Ruh halim bu sekil olabilir ama bu benim gelisimim.iyilesmem icin bir gecis donemi.Kendimden daha iyi bir ben doguracagim dogru zaman geldiginde.

Zaten insan nasil sukretmesin bunca guzellige bakinip dururken.Cok sukur ki gorebilme,hissedebilme kapasitesine sahibim.



 Biliyorum bugunler de gececek,olan hayrimiza oluyor.Sakinim,guvendeyim,seviyor,seviliyorum,saglikliyim,sahane insanlarla cevriliyim.

Bu serzenisler sadece gecis doneminde olan seyler.Hele bi gecsin,daha da iyi parlarim umarim.


Her sey gonlunuzce olsun,sevgiyle kalin.

Not:Dun Masumlar Apartmani'nin 26 ve 27. bolumlerini izledim pespese,aglamaktan heba oldum,resmen sabah 3:30 is icin kalktigimda icmisim gibi hangoverim vardi.

12 comments:

  1. Gitmekle biraz dinlenmekle ne iyi etmişsin Sibel.

    O kalabalık fotoğrafları, videoları görünce benim de içim şişti. Yaza bir nebze rahatlarız görüşündeydim ama yanıldım yine :/ Endişeli ruh hali artık alarm veriyor. Geçecek geçecek diye sürekli kendimi telkin ediyorum.

    Mutlu bir hafta sonumuz olsun inşallah ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah Sebo'cum,gercekten en basindan beri hep pozitif olmus ben de endiseliler gurubuna katiliyorum.umasrim gecsin gitsin.

      Delete
  2. Of gelem ihtimalinin böyle azalması çok üzücü. N e yaşayacağımız hiç belli değil
    işte. ama yapacak bir şeyde yok. o yolların güzelliği, Allahım
    bakmak bile ne huzurlu..

    ReplyDelete
  3. Sevgili Sibel"ciğim al benden de o kadar hissettiklerinin ve yazdıklarının aynısı hatta ziyadesini yaşıyorum, boğuluyorum. Sanırım bu durumda çok insan var şu aralar, yine de dediğin gibi şükür. Baharla beraber bizimde hayatımız bahara dönsün temennim. Görmesem de, tanımasam da benim için özel bir insansın...uzun yazdım başını ağrıtmayayım.sevgilerimle ece

    ReplyDelete
    Replies
    1. ask olsun sen benim basimi agritir misin? hepimize aydinlik ferah gunler gelsin.

      Delete
  4. Denizkenarı mutlaka iyi gelmiştir zira resimleri bile bana iyi geldi...Geçecek bugünler ama hepimiz sıkıldık yorulduk artık...sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepimize kolayliklar diliyorum,ferah icinde cikalim umarim.

      Delete
  5. Her şeye çok şükür tabi ki de ama ne kadar güzel kendinizi iç bunalımınızı ifade etmişsiniz... İnanın yalnız değilsiniz, insan şükretmese kafayı yer bence... Bu dönemler hepimiz için zor geçiyor ama umuyoruz ki geçecek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dode'cim evet neyseki beraberiz de bir sekilde elimizden ruhumuzdan tutuyoruz.sevgiler.

      Delete
  6. Canım benim inan bana yalnız değilsin. Çünkü bende bazen yılıyor ve pes etme eşiğine geliyorum. Her durumda olduğu gibi salgını da kendi lehine kullananlar pek güzel oldu ve olmaya da devam ediyor.Umarım en kısa zamanda yoluna girer her ŞEY. Sevgiyle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umarim Dada'cigim.Pes etmek yok,yola devam.sevgiler.:)

      Delete