27 June, 2010


Isvec'lilerin yaz piknigi


Mis gibi bir yaz gunu idi dun,yasadigimiz nadir gunesli gunlerden biri...Isvec'li arkadasimiz olmasa haberimiz bile olmazdi tabii ki...Hyde Park'in koselerinden birindeydik.

Isvec'li kizlar,kafalarina cicekten tac yaparlarmis yazin basladigi gun,ki bu 25 haziran,gece de taclarini yastik altina koyup,evlenicekleri adami gorurlermis:)


Cicekle donanmis hac'in etrafinda dans ederlermis,yesil kurba yesil kurba kuyrugun nerede gibi sarkilari soylerler,cilgin cilgin hareketler yaparlarmis:)






herkes civil civil,sirin sirin giyinmis,ozellikler kizlar..bu kadar cesit cesit elbise giyen insani bir arada gormemistim ben...acikcasi bayagi zevkli olduklarini dusundum isvec'li kizlarin..zaten hepsi bembeyaz,sarisin...


bu bebek de bizim yakinlarimizda oturuyordu,cok sekerdi,annesi kafasina tac yapti,bende gizli gizli cektim,rahatsiz oluyorum zira ben ozellikle cocuk fotografi cekerken,hani hoslanmaz anneleri diye...

amele yaniklarimiza yenilerini ekledik,golgede oturmamiza ragmen..ben omuzlarimdan o kadar yandiysam,o bembeyaz kizlar ne yaptilar aksamdan bilemiyorum...biz yogurt surduk de onlar bilirler mi yogurdun faydalarini:)

benim cicek'den ilk tac denemem fena olmamis sanki,ne dersiniz?

guzel bir hafta diliyorum...ben bu aralar adonis gibiyim,mayismis bir sekilde gunesten...

6 comments:

  1. Güzel fotolar.
    Paylaşım için teşekkürler.
    Sevgiler:)

    ReplyDelete
  2. sansli'cim saol....sevgiler sanada;)

    ReplyDelete
  3. çiçek taçlar nasıl yapılır bende hep onu merak ediyorum :)

    ReplyDelete
  4. selam,ben cozdum birazcik galiba ama cok profesyonel degilim daha:)

    ReplyDelete
  5. ay ordaki bebiş ne kadarda tatlıı öylee :d tatlım seni izlemek isterim sevgiler banada bekelrim
    http://ikimiz-2.blogspot.com/
    http://modadunya.blogspot.com/

    ReplyDelete