01 November, 2015

Londra'da gidilesi:Duck&Waffle



Hoşgeldin Kasım,umarım uğurlu gelirsin,hepimize bir şekilde.Yolumuz açık ve aydınlık olsun.

Gergin bir bekleyiş içindeyim son günlerde ben,o yüzden sessiz kalasım var ama böyle güzellikler de konuşturuyor insanı,yazdırıyor insana.


Eğer Londra'yı IG'de takip edenlerdenseniz,burası çok bahsedilen bir yer.Ben ilk kez Tom Dailey sayesinde duydum,waffle meşhur,ördekli waffleı daha meşhur.Hal böyle olunca,yüksekliklere pek bir zaafı olan ben,gitmek zorunda hissediyor....Neden,çünkü gün doğumunu izlemek istiyorum şöyle bir yerden.Aylar öncesinden rezervasyon yapılıyor çünkü bütçe öyle her zaman uygun olmuyor.Benim gibiler için böyle günler uzun zaman beklenmiş,kavuşulmuş,çok kıymetli ödüller....Ha diyince gidemem ben,beklemeyi öğrendim,sabretmeyi de.Çok fazla dışarı çıkmam,çıktığımda özel olsun isterim artık,bir kere olsun,hiç unutulmasın.


Rezervasyon 6:30'a idi.Blackwall tüneli kapalı olunca,yolda işler yapılırken trafiğe kalınca,gündoğumunu kaçırdık.Zaten çok sisli bir sabaha uyandık,gündoğumununu da ucundan azcık yakalayıp,kendimizi bulutlara teslim ettik.


Binanın adı Haron diye geçiyor,Bishopgate'de.Liverpool St.İstasyonundan yürüme mesafesi.İşi,mesleği büyük,önemli insanların toplantıya gittiği yer:)


Hoş buyur eden insanlar içeri alıyorlar sizi,camdan asansörle,kısacık bir zaman içinde 40.kata çıkıyorsunuz sislerin içinden ki yürek hoplatıyor asansör:)


İlk önce bar kısmı,sonra da restoran.İnsan kendini renkli carebare ayıcıkları kadar mutlu hissediyor girince bu manzaraya karşı.Ve de çok şanslı.



Kahvem şahane....


Avacadolu,çırpılmış yumurtam,kişnişli....Kişnişi yumurtaya yakıştırabileceğimi hiç düşünmemiştim....Yanına mantar ve patates(hashbrown) istiyoruz,güleryüzlü,yakışıklı Türk garsonumuz mantarı ve patatesi paylaşın isterseniz dediği için müteşekkiriz,çünkü çok yiyenler kulübü üyeleri olarak,wafflımızı tatlı olarak almak istiyoruz:)


Waffle altı ev yapımı Nutella,muzun üstü kıtırlı,Paylaşmak için güzel bir porsiyon:)


Yerler,yer takıntılılar için IG'lik:) Hoş hepimiz artık yer takıntılıyız ya:)





Bar kısmından görüntüler üsttekiler.Belki bir kokteyl akşamı düzenleyebiliriz.Servis harikaydı,verilen servis ücreti fazlası ile hak edilen:) Değişik bir kahvaltı edeyim diyorsanız,zevkle tavsiye ederim.

İyi haftalar olsun❤️

5 comments:

  1. yaaa çok hoşşş!!
    bulutların üstünde gibi ^^
    bayıldım ben de gitmek istiyorummm ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekrar gidesim var Seyhan,insanlah darisi basina

      Delete
  2. Benim de gitmek istedigim yerler listesinde burasi, sisli bir gune denk gelmeniz bence cok daha ozel kilmis :) Sabah uyanip havayi gorunce ben de inanamadim, insan resmen onunu goremiyordu yahu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. famuk'um sis sahane idi degil mi o haftasonu.insanlah gunbatimina gidecegim yine;)

      Delete
    2. famuk'um sis sahane idi degil mi o haftasonu.insanlah gunbatimina gidecegim yine;)

      Delete