19 March, 2019

Renk Toplayicisi #2


Selam dostlar.Bu ay neden turuncuyu sectim bilemiyorum.Sanirim dunyada olan bitenden etkilenince insan biraz sicaklik istiyor.Hava da gayet gri bugunlerde,yagmurlu,soguk o yuzden turuncu iyi gelir diye dusundum,hem son okudugum kitaba da uyar😄


Renkleri sermeye gelince fark ettim ki,hic de fazla turuncu yokmus hayatimda ve ilk o zaman dusundum acaba bu seriyi devam ettirebilcekmiyim diye,cunku bir nevi koleksiyoner,ciddi manada toplayici olmak gerek boyle bir kompozisyon icin.Ben de toplayamazsam cevremdeki kullanacagim renklere odaklanirim diye dusundum sonradan.Maksat farkindaligi cogaltmak,yeni bir renk,rutin katmak hayatima.Zaten bahar mevsimi de bunun icin en guzel zaman degil mi?

Otamatik Portakali biricik kankicigim hediye almisti.IG'de cokca gorup de merak etmistim hep,iyi ki almis kankicigim.Sanirim okuduguma sevindigim,bir solukta bitirdigim,asla unutmayacagim karakterlerden birine sahip bu kitap.Insan okurken hayret etmeden edemiyor yazarin hayal gucune ve bu hayal gucunun aslinda su zamana nasil da uygun olduguna.Guzelim sehirlerde gencler ellerinde bicakla,silahla can aliyor! Insana en hassas,en dokunulmayacagi zaman zarar vermek,canini almak!Allah sabir versin geride kalanlara. 

Saygisizlik,vandallik sanirim artik tum dunyada diz boyunu asmis,insan boyunda artik.Ne diyeyim,boyle olaylardan sonra insan ancak bol dua ile sonrasindaki sevgi seline,kenetlenmeye odaklanabilir ancak.

Konuyu dagittim kitaptan nerelere geldim!.Gulsah'in  tasvsiyesi uzerine filmi de izledim.Hem kitabi,hem filmi tavsiye ederim.


Hayatimdaki en kiymetli turuncularin basinda yoga matimin cantasi geliyor.Yillardir en sevdigim esyalarin basinda.Zaten yogaya gittigim gunler en mutlu oldugum gunler.Bence matin uzerinde bir sihir var.Keske her gun gidebilsem,ya da evde yapabilsem.Evde yaptiklarim beni dersteki kadar tatmin etmiyor cunku tuylu bebeler konsantrasyonuma engel oluyor ya da aklimda olan bir seyi kalkip yapasim geliyor.Bunu asabilmis bir yogi degilim henuz sanirim yoksa nice tuylu bebeli neler yapiyor matin ustunde😆

Sizin hayatinizda turuncunun yeri nedir?

Hepimize iyi haftalar diliyorum,her sey gonlunuzce olsun.

6 comments:

  1. o zaman turuncu mutluluktur diyelim :) turuncuya şahsen özel ilgim sevgim yok :) ama var olduğu için mutluyum hayatımıza renk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet mutluluktur diyelim icimizi isittigi icin.benim de ozel bi ilgim yok ama fincanimi cok seviyorum:)

      Delete
  2. aslında turuncuya bayılırım , turuncu mutlaka giymişimdir ama şu an hiç turunculu giysim yok.Sıcacık bir renk turuncu.Eşya olarak mutfakta elimden düşmeyen rendem turuncu mesela:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa evet simdi hatirladim Mehtao sen diyince,turuncu keten bir elbisem vardi yiillar once,pek de sevmistim.Sevilmiycek bir renk degil:)

      Delete
  3. Turuncu benim için enerji demek sanırım ♥
    Şimdi düşündüm de evimde turuncu hiç objem yok galiba benim... Niye hiçbir şeyim yok ki böyle güzel bir renkten...

    ReplyDelete