22 March, 2019

Tesekkur Cuma'si #199


Selam dostlar! Hayirli,huzurlu Cuma'lar dilerim.Ekinoks ve Dolunay'i atlattigimiza gore normal rutine donebiliriz ruhen dilerim😂😂 Ben sahsim adina pek enteresan bir gun gecirdim dun,o yuzden gunun keyfine tam varamadim,Ay'i goremedim zaten gokyuzu hep gri demistim bu aralar.Yoksa kendisine her zamanki gibi el sallardim.Once bir guzel banyoda kaydim,dizlerimin ustune.Sonra is yerinde yine tum safligim ile is arkadasima akil vermem,bir mudur yardimcisi adayi olarak yapmamam gerekirmis ki,ben de soyle nazik bir sekilde uyarildim.Yani anladigim kadariyla benim mudur yardimcisi olabilmem icin politik bir insan,inanmadigi seyleri savunan ya da bazi durumlarda sessiz kalan bir sahis olmam gerekiyormus. Velhasil arkadaslar,mudurume de dedigim gibi eger maddi gucum,destegim olsaydi yine istifa edebilecegim gunlerden biriydi dun.Nereye kadar yutmak!!! Allah is hayatinda hepimize kolaylik versin,bu isler benim gibi insanlara gore degil,boyle buyuk firmalar falan.Ruhum kirleniyor gibi hissediyorum! Neyse buna izin vermeyecegim tabii ki,ben ben olmaktan cikmaya basladigimda kimse beni hic bir yerde tutamaz!!!!

Bir de sabahtan beri havlayan oglusum var,delirecegim.! Bizim kendini bir sex abidesi sanan,body builder,pek tatli,kibar,genc bir camcimiz var yillardir.hossohpet,sakaci.Fred bunu sokagin basinda gordugunde havlamaya basliyor.Ama nasil havlamak,insanin kafasini sisiren cinsten.Havlamaktan bana bir rahat vermedi ki,dinleneyim bir sabah.Careyi yine pijamalarla yuruyuse cikmakta buldum,cunku kafam sismisti.Annelik delilik mi diyordunuz anneler?Valla tuylu bebelerle bile oyle soyliyeyim,kahvemi bitirmemis,yuzumu bile yikamamistim!😆😆

Neyse simdi mutesekkir anlarima gelebilirim.En son 1 mart'da yazmisim tesekkur cumasini.Bu da blogun 15001.yazisi.

Basta sagligima,sevdiklerimin sagligina,dusunce bir yerimin kirilmamis olmasina,inandigim seyler icin kendimi ne pahasina olursa olsun savunma gucume,enerjime,is yerinde bir seyleri degistirmek icin savas vermeme ve bu konuda diger arkadaslarima ornek olmama cok ama cok mutesekkirim.Gercekten,Ben'i seviyorum! Ve Ben'i asla hayal kirikligina ugratmayacagim!

Yagmurun pencereye yansimasina ve her yil acan orkidelerime....



Beni delirtse de bu sipsak,varligina cok ama cok mutesekkirim ve kendisine her gun daha bir askla baglaniyorum.Birazdan alip oglusumu,Greenwich'e gidecegim!


Pazar sabahi calismaya en sevdigim cikolatalarla gelene....



Bana odunc kitap veren yegenime...Bu alisverisi pek seviyorum!


Derya Kuzusu'na


Zeugma'ya kendime martenicka yapmama sebep olduklari icin cok ama cok mutesekkirim.

Blog okumaya,yazmaya,yorum birakanlara,blogumu okuyanlara hep ama hep mutesekkirim.Super bir haftasonu diliyorum dostlar.Nisan ayi icin meydan okuma dusundunuz mu?Ben dusundum😆😆😊😘

9 comments:

  1. Bloğunuzun 15001 yazına yorum yapan ilk kişi olmak istedim. Perakende sektöründeki iş yerleri başlı başına araştırma konusu olabilir. Hissettiklerinizi anlayabiliyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tesekkur ederim DOO,ne guzel bir mutluluk:) Ahhh ahhh yazilir ki yazilir.

      Delete
  2. Özlemişim bu teşekkür Cuma yazılarını...
    Uzun zamandır blogları okuyamıyordum, yavaş yavaş başladım ve senin bu güzel okuyunca huzur kapladı içimi.. Ne güzel bakmamızı sağlıyorsun anlatamam pozitiflik yüklü bu yazılarınla..

    Değişme sen hiç ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim Sebnem'cim cok saol.Degismeyecegim soz:) Bloglardan uzak kalma lutfen:)

      Delete
  3. Politik davranmak iş dünyasının bir gerçeği maalesef. İş dünyası tamamen gerçekler üzerine kurgulanan bir dünya değil. Doğru zamanda doğru yerde bulunup doğru hareketler gerektiren bir dünya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dogru zamanda dogru yerde dogru soz...bazen bu dengeyi tutturabilmek oyle zor ki:(

      Delete
  4. Seni seviyorum ��

    ReplyDelete