12 January, 2020

Pazar'lari pek severim #23



Selam dostlar! Umarim sahane bir pazar gecirdiniz,bol dinlenmeli.

Ablam bizdeydi dun aksamdan beri.Oyle iyi geldi ki,gelmesi,kalmasi.Aksam pide ve lahmacun partisi verdik yanina bir kac kadeh sarap ile.Bolca muhabbet esnasinda zamanin nasil gectigini anlamadik.

Bu seneki dileklerimden biri arkadaslarimla gecen yila nazaran daha cok vakit gecirebilmek,mumkun oldugunca.Hos buna ben uygun olsam,genelde kendileri pek uygun olmuyorlar coluk cocuk olunca.E benim calisma saatlerim de malum ama bunlara ragmen gecen seneden daha cok dostlarimla vakit gecirebilirsem ne mutlu bana,bonus!


Gece belli ki yagmis,sokaklar piril pirildi.Ablamla yuruyuse gittik,tabii ki Fred de.Cunku Fred bu yuruyusleri manali kilan varlik.

Oyle guzel bir sabahti ki,soguk,kuru,bulutlar show yapiyorlardi resmen.

Kocani sevince 1 gece de ayri kalsan sabah FT yaparsin:)


Isik evde butun gun muhtesemdi,nereye donsem evde gezinen isigin baska bir tonu ile karsilastim ve bu beni mest etti.


Bir koltuktan bir koltuga gecerek kitap okudum,yayildim.Hic muzik acmadim,kek yapmayi aklima getirdim sonra vaz gectim.Iki posta camasir yikayip astiktan sonra bence yeterince uretken bir gun gecirmistim bile.

Isik,isik,isik daha cok isik!


En son bu koltuktaydim ki,geldi benimki koydu kafasini koluma.Ben mest,gozlerimden kalpler fiskirdi,kalbim eridi resmen.

Bu hafta yine sakin,huzurlu,elimden geldigince isimde yapmam gerekenleri en iyi sekilde yapabildigim,belki minnak suprizli,kendime ve cevreme bol gulucuklu,kitabimi bitirebildigim gunlere niyet ediyorum. Ya siz?

"You can't just scatter words into wind like wild flower seed.Words have weight;they have import,meaning and consequence"  okumakta oldugum kitapta Charlotte'un Emily'e soyledigi bu cumle pek etkiledi beni. Kelimeleri yabani cicek tohumu gibi ruzgara dagitamazsin.Kelimelerin agirligi,onemi ve neticesi  vardir!

Kelimelerimize dikkat ettigimiz,guzel dusunceler ve cumlelerle dolu bir hafta diliyorum. Iyi haftalar!


6 comments:

  1. Replies
    1. Size :) umarim iyi gidiyorduk,haftayi ortaladik bile:)

      Delete
  2. Ne güzel bir yazı böyle içim huzurla doldu :)
    Köpeğinizde ne tatlıymış öyle. Çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz şahsen ben hayran kaldım fotoğraflara. Çok net ve çok harikalar! Bol ışıklı günler diliyorum! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler Eylul Su:) Ne guzel isim bu boyle:)

      Delete
  3. o zaman gönlüne göre keyifli haftalar olsun.....

    ReplyDelete