05 November, 2009


DEFNE'ME....


Canim,ilk goz agrim benim...Ilk goz agrimiz...Ne guzeldir bu kelime biliceksin buyuyunce,cunku deden bana hala ilk goz agrim der..31 yasindayim,nasil mutlu olurum,bu kelimeleri duyunca..

Senin aramiza katilmana biraz daha var minik cilegim..Nasil heyacanliyiz bilirsin sen,taa oralardan hissedersin...Hem sen simdiden nasil boyle guzelmissin,masallah,dr teyzen soylemis...


Senin icin simdiden cok buyuk hayallerimiz var,herseyin en guzelini sana verebilmek icin,yarisiyoruz sanki.Simdiden sana alicagim kitaplari,oyuncaklari seciyorum ben.. Diger yandan,anane orda bir battaniye oruyor,ben burda(sen buyu de anlaticam ben sana battaniyene nasil basladigimi).ben kiskaniyorum tabii ki,cunku anane kadar guzel nasil oreyim ben..Hem bu 7 yasindan beri ilk tecrubem..Istedim ki sana cok ozel bir hediye vereyim,cunku bana orulen hersey benim kalbime taht kurmustu..hala hatirlarim halamin ordugu kahverengili hirkayi(bu rengi nerden bulmustu gercekten halam,hos icinde desenleri de vardi hani).Hani seven birinin ordugu battaniye sirf ustunu degil kalbini isitir,rahatlatir en sIkInTILI,yanliz aninda,yagmurlu bir gunde kitabini alir altina kurulur keyif yaparsin diye dusundum.belki buyuyunce sende benim kadar seversin battaniyeleri...Soz o zamana bende orgumu biraz daha gelistiririm:),cift kisilik orerim..


Defne'm belki sen inanmazsin ama ben senin buyumeni gormeyi cok iple cekiyorum,hani ilk dogum gununden sonrasini..hani kendince bir dil edinicen,yavastan emekliycen popo ustu,yuruycen..belki ben sana bir kac bale hareketi gosteririm o zaman,hatta yoga....kus oluruz,agac oluruz...Hyde Park'a gideriz,bak anneni nasil goturmemisim,onun acisini cikartir,gol kenari oturur,ordekleri besleriz..


Bu elbiseyi gorur gormez,senin olmali dedik,hem ben hem kelosh teyzen...kirkinda giymen icin(ananenin fikriydi,ben nerden biliim 40inda ozel seyler giyildigini).utanmasam bir diger benzerini,5 yas icin alicaktim:0) dedim ya,buyumeni gormeyi iple cekiyorum diye...


Simdi tek dilegim senin ve annenin sagligi kusum benim..iyi olun ikinizde..Daha kalabaliklasicak,renklenicek ailemizde paylasacagimiz cok var..

Hee,Defne'm,uzakta da olsam ,ben aramizda ozel bir bag kurmak istiyorum biliyormusun..Hani benim teyzemle,halamlarla iliskilerim nasilsa,seninle de oyle olalim istiyorum..Ne dersin?

Bana teyze olmak zevkini de yasattigin icin ben sana cok mutesekkirim minik cilegim..Teyze olmak,yegen sevmek ayridir derdi herkes..Oyleymis be kusum...

Seni dort gozle bekleyen teyzen.....

9 comments:

  1. eminim cok iyi bir teyze olacaksin sibel. aldigin elbisye bayildim. banada alsana:)
    ama ayakkabi da cok sirin almisken onu da al bana

    ReplyDelete
  2. gulsum'cum buyugu olsa bende giyerdim diye soyluyordum anneme,zaten benim tarzim boyle elbiseleer:0) sen bir de coraplarini gorsen,kelebenleri var,elbiseyle ayni renk...gercekten yigenine mi bakiyorsun,oyleyse alir cidden gonderiririm...monsoon'dan aldim hepsini,hirka mamas papas'dan...ulasamazsan buralara,lutfen cekinme soyle...

    ReplyDelete
  3. canim tesekkur ederim.ben saka yaptim cidden ben bebk kiyafetlerine ozellikle kiz bebek kiyafetlereine bayiliyorum.benim yigen erkek (Umut) geliyor yani.
    belli monsoondan aldigin belli zaten bak tahmin etmistim. gule gule giysin hepsini insallah.
    bende bikac bise aldim ama tam gidecegim zaman belli olsun ona gore alisveris yapacagim.
    iyi hafta sonlari.xx

    ReplyDelete
  4. seni çoooook seviyoruuuuuzzzzz.
    kalbin ne güzel şeyler söylüyor canım ablam,kızımla mutluluktan uçabiliriz...
    defne bile bir an önce kavuşmak istiyor sana..
    çok içten,çok çok anlamlı defneye de blogunda yer ayırman...
    canımızsın...
    selda@defne

    ReplyDelete
  5. Biricik Selda've Defne'cim,siz benim daha cok canimsiniz ve iyiki varsiniz:)cok optum..

    ReplyDelete
  6. defnenin elbiselerine bayildiiimmmm :) sansli kuzu daha simdiden, insallah bu sansi hayati boyunca sürsün! ben de ona bir hediye vermek isterim, ama bu konuda mailleselim ;)

    ReplyDelete
  7. sibella'cığım, ah ne güzel yazmışsın, sabah sabah duygulandım.Defne'niz o kadar şanslı ki senin gibi bir teyzeye sahip olacak...Ömür boyu mutlu, neşeli olsun, Maşallah...
    kıyafetler çok cici, özellikle örgü:) bitmiş halini de görmek isteriz
    sevgiler...

    ReplyDelete
  8. allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin oncelikle. Sansiyla nesesiyle gelsin girsin araniza.
    Aldigin hersey supper...ne kadar guzeller oyle.. iyi gunlerde kullansin yegencigin.
    sevgileerr
    duy

    ReplyDelete
  9. Rahsan'im hosgeldin,cok zarifsin tesekkurler dusundugun icin...

    Ztnep'im saol,umarim o da kendini sansli hisseder teyzelerinden dolayi...

    Duy'cum hosgeldin,bende seni dusunuyordum ne zamandir sesin cikmadi diye..iyisin umarim..defne'yi koklamak icin bende gun sayiyorum:)

    ReplyDelete