21 April, 2013

❤❤❤ what we think,we become❤❤❤

Ne dusunursek,o oluruz diyor baslik.Guzel diyor,Iron Lady'i izlerken cikti karsima gayet uzun,siir halinde. Birde Saint Fransis of Assisi'den muhtesem bir dua okumustu yine ayni filmde Demir Lady,insanlari motive etmek adina.Uzuntunun oldugu yere,mutluluk getiririm diyor duanin bir kisminda mesela.❤ Guzel filmdi,izlenesi.

Guzel gunesli bir gun bugun.Bas agrisindan 3 gundur kivransamda bahari sevkle kucaklayasim var,mavi dondurmam ve kirmizi sardunyalarimla.

Lazanya yapmiyorum tembellikten,onun yerine pizza gelicek,sonrasinda ustten bir temizlik ❤

Nice fazlaliklardan kurtulduk bu hafta,diet yaptik,uzun yuruyusler,sagnak yagmurdsn ucu ucuna kurtuldum bu Sefer ,seviyorum
Nisan yagmurunu cok,bir daha yagarsa cuzdanimi acicam ki bereket Olsun,IG'de birisi paylasmisti,ugurlu geliyormus.

Mevsim degisirken,mevsimlikleri catidan indirmek duygulandirsa da mutlu ediyor beni.Hayatimizdan bir mevsim daha almakta hep buyuk bir umut var sanki.

Kitabimin son 70 sayfasini bir an once bitirmek istiyorum,hatta bu aksam,merakla AMA zorlanarak okuyorum.

Lalelerim bahcemden ❤ fotograflar iPhone'den❤❤IG ve iPhone benim buyuk asklarim,#hergune1foto ve #sibs365dayphotochallange inatla ve sevgiyle devam etmekte❤

Keyifli,kolay bir hafta Olsun herkese.

Mutlu Pazartesi'ler❤❤❤





























3 comments:

  1. gene cok guzel resimler,kavanozdakiler biber salcasimi:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tijen'cim Selam ,aci biber receli onlar.Tarifini paylasmistim,Nigella'dan:) tadi sweet-chilli sauce gibi. Bu arada burgerini yaptim,iki tarif daha deneyip,fotograflari toptan yukleyecegim,o yuzden araya Boyle iPhonedan post koyuyorum,iPhone fotograflari ile,unuttum sanma sakin:)

      Delete
  2. :) aaa ben kacirmisim o tarifi hemen bakiyorummm..ve sabirsizlikla bekliyorummm:))ne diyim harikasinnn

    ReplyDelete