17 May, 2019

Tesekkur Cuma'si #205


Selam Dostlar! Mutlu,hayirli Cuma'lar olsun.

Bu hafta benim icin biraz zor gecti,halbuki bomba gibi baslamistim yeni haftaya.Yillardir icimi daraltan ayni meselelerin ara ara su yuzune cikmasina,elimden bir sey gelmemesine daraliyorum.Ne yapsam yetemiyorum bazi durumlara.Ben durumu kabul etmis,teslim olsam da sevdiklerime olan etkisi ister istemez beni de etkiliyor mesafeye ragmen.Ben kucuk seylerle anda ne kadar mutlu olsam da icten ice bir seyler beni kemiriyor yillardir ayni sekilde.Mide bulantisi resmen.

Bugun isten gelirken muzik dinliyordum,bir yanim gorduklerimden cosarken,birden hungur hungur aglayasim geldi,agladim sonra da kestim aglamayi.Aglamak neyi duzeltiyor ki?

Boyle durumlardaki tek duam,degistiremeyeceklerimi kabul etme gucu.Bir de diyorum,Allah'im sen izin verseydin ben bu meselenin hallolmasina sebep olabilirdim.Bu sekilde rahatlamaya calisiyorum.

Bendeki havalar boyle,bir de Londra havasi var ki resmen sonbahar.Gunesli oldugunda bile ruzgardan sebep serindi dun,bugun de gayet gri ve oldukca serin.Resmen oglen uykumdan uzerimdeki en sevdigim hirka ve battaniyeme ragmen boynum usuyerek uyandim ki hemen bir mevsimlik pasmina sardim boynuma.Su an da bir yanimda Adonis,bir yanimda Fred ancak isinmis sekilde yaziyorum blogumu.

Neyse gelelim kucuk,anlik mutluluklarima,sukur anlarima...Cok sukur sagligima,sevdiklerime...

Adonis'in kitap veya laptobu elime alinca hemen dibimde belirivermesine.




Karsima cikan rengarenk ciceklere.Bu cicekten bahceme ekmek istiyorum,adini henuz ogrenemedim ama ogrenecegim!


Minnacik molalara...


Is arkadasim Julie River'in tatli suprizine ki bayildim.En yakin zamanda hediyesinin fotografini cekmeliyim.Uzerindeki notun da aramizda tatli bir anisi var.Adimin yazilmasina ne demeli😆😆


Is oncesi pek sevdigim kahvecimde,en sevdigim masada yer bulabilmeye...Bu kitap hakkinda uzunca yazacaktim ama mudurume odunc verdim ve iyi bak dedim.Bakalim ne zaman geri getirecek.Ne zaman kitaplarimi artik kimseye vermiyecegim desem,sevdigim biri istiyor ve hayir diyemiyorum.Sonra da kitaplarimi paylastigim icin kendimle gurur duyuyorum.


Gecen hafta yagmura yakalandim ve resmen sudan cikmis baliga dondum ise giderken, meshur mavi ayakkabilarim,coraplarim su oldu.Tabii ki islak corap calisamazdim hemen Lidl'a ugradim ve kendime gordugunuz cok ama cok shik😆 bu coraplari aldim ve oyle mutesekkirdim ki corap bulabilmeye,anlatamayacagim.Islak ayak hic iyi bir sey degil.Canim Lidl!


Is oncesi pogaca yapabilmeye,cay keyfi yapabilmeye...

Herseye ragmen hayatin guzelliklerine,dogaya,karsima cikan iyi insanlara,iltifatlarina,en ihtiyacim oldugunda bana sImsIkI sarilmalarina,penceremin kenarindan gozuken uzaktaki agaca.sallanan dallarina,beni dinlendirmesine,ozlediklerime,kavusacaklarima cok ama cok mutessekkirim.

Hepimize iyi haftasonlari dilerim💓💓💓

9 comments:

  1. Çok şükür hayatımızdaki güzelliklere :)

    ReplyDelete
  2. Herkesin acısı kendisine büyüktür ama ben hep şöyle düşünürüm. Evet zor günler geçiriyorum ama hayatın acı kısmını herkes benim kadar tadıyordur. Herkes kadar ben de sabredebilmeliyim...

    İyi haftasonları

    ReplyDelete
    Replies
    1. ben de benim SIKINTIM kimisinin yaninda nedir ki diye dusunuyorum cogu zaman ve daha cok sabir diliyorum kendime ve dua ediyorum daha cok acisi SIkIntIsI olan icin.Her sey gecici bu hayatta yeter ki manaviyat daim kalsin en iyi sekilde.:)

      Delete
  3. Sibelcm biz böyleyiz işte ara ara dibe vurup çıkan, hayata tutunmak için
    küçük şeylere mutluluğunu bağlayan,hassas insanlar. Bunaltını, sıkıntını
    da sev, arkasından ferahlayacaksın emin ol. kahve burnumda tüttü bak şimdi.
    oruçlu olunca daha bir sevimli geliyor :)
    cumartesi bugün, şimdi balkonda oturuyorum biraz blogları okuyayım dedim ama
    hava öyle soğudu ki anlatamam. yağmur da yağıyor, gerçi iki gün sonra
    da aşırı sıcaklar geliyormuş. neyse sağlık olsun, haftasonu içimizi
    açsın

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah kabul etsin Buket'cim.Evet kesinlikle haklisin,sikintilar da buyumeye gelismeye sebep.Allah kabul etsin oruclarini:) Iyi keyifler bahcende:)

      Delete
  4. ağğ o çiçeller de ne güzell

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cicekler topragin parti yapmasi:) cok cok seviyorum:)

      Delete