12 May, 2019

Pazar'ları pek severim #12


Selam Dostlar.Mutlu Pazar'lar olsun.Anneler Günü kutlu olsun.Annelerin kıymeti her gün bilinmeli diyorum ve tüm annelere sevgilerimi gönderiyorum.Kardeşlerime dediğim gibi ben de teyze/hala günü talebinde bulunmak istiyorum.Bu talebe kardeşimin cevabı,eee sen de bizim küçük annemizsin😎😂 Gerçekten de okulda bile bana küçük anne derlerdi,babaannemin de kulakları çinlasin kardeşlerime olan ilgimi gördükçe,sen de küçük annesin derdi.Çok sorumluluk sahibi bir ablaydım gerçekten de.Kardeşlerimi çok ama cok severim.Abla olmak güzel bir duygu.


Bu Pazar sabahı başka bir yatakta uyandım,odadaki kettleda suyu kaynatip,nescafe saşesinden kendime 2 kahve yaptım ve yataktan çıkmakta acele etmedim.Fred benimle değildi dolayisi ile yuruyus icin aceleye gerek de yoktu.Uzun zamandir ilk kez guzel bir manzaraya kalkmanin,arka planda bana acikli gozlerle cise gitmek istemeyen bir yavrunun olmamasinin,acele etmemenin tadını çkkardım.Zevkle kitabımı okudum,sonra kahvaltıya indim.



Kaldığımız otelde girişi £2 olan bir kermes vardı.Uzaktan vintage incik cincik olduğunu düşündüm ve girmek istedim.Küçücük bir kermes ve iceriği sadece oyuncak evler için mobilya,minyatürler vardı.Satıcıları da alıcıları da belirli bir yaşın üstündeki koleksiyonerlerdi.Aklıma Minyaturcu dizisi geldi,geçen sene çok zevkle izlemiş hatta kitabını da okusam diye düşünmüştüm.Hala okumadım.








Sonrası biraz göl kenarında muhabbet ve insan izlemek.Suyun üzerindeki yansımalar bana çok iyi geliyor.Dün akşam güneş batarkenki ışıkta fotoğraflar daha da güzel çıktı.Onları da IG'de paylaşayım birazdan.Hikaye çekmede yine beceriksiz bir sabah yaşadım,sanırım bunu hiç anlayamayacağım.Sadece foto olarak paylaşşam sanırım daha iyi olabilir.




Evden yarım saatte böyle vahalara varabilmeyi çok seviyorum.Kendimi bu ülkede yaşadığım için gerçekten de sanşlı hissediyorum.


Tabii ki bir gece uzakta bile olsam evime koşarak geliyorum ve Fred'ime sımsıkı sarılıyorum,varlığı varlığıma armağan 4 ayaklım benim.Gelir gelmez hemen bizim parkımıza yürüyüş,çok sevdiğim komşulardan biriyle karsılaşma,uzunca muhabbet derken ev ve canım koltuk.Ilk posta makine bitti bile.

Cok şükür hayatın tatlı suprizlerine,bu suprizleri yapanlara,onlarla karsılaştırana.Fred'e gözü gibi bakana.

Süper bir hafta diliyorum hepimize.Mis gibi geçsin.💓💓💓


6 comments:

  1. Pazartesiden merhaba :) bende park ve pazarları çok severim .

    Bloğum yenidir desteklerinizi bekliyorum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba..tabii ki destege her zaman varim:)

      Delete
  2. Acaba bir sonraki satırda ne olacak diye okuyorum yazılarınızı, uzak diyarlardan paylaşıma değer fotoğraflarınıza bakmak ayrıca keyifli. Fred her zaman başrolde :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkkur ederim DOO.ne guzel bunu sizden duymak:) Fred kalbimin sultani:)

      Delete
  3. Çok beğendim paylaşımınızı, size de şimdiden iyi hafta sonları olsun:)
    Bana da beklerim :)

    vintagenwriteup.blogspot.com

    Sevgiler

    ReplyDelete