27 August, 2019

Neler Yapiyorum #16

sicaktan ne yapacagini bilememek:)

Selam Dostlar.Mutlu bir Sali gecirdiniz umarim.Ben,cok yogun gecen haftasonu,hatta uzun haftasonu (Pazartesi burda tatildi) cok calisarak gecirdigimden,bugunu dinlenmeye,yapmak istedigim isleri yapmaya ayirdim.Sabah kostum,sicagi bahane etmedim.Sonra cekmecelere giristim (galiba bende bir cekmece takintisi basliyor),evi temizledim,mis kokuttum.Simdi biraz yayilma vakti aksam yemegi oncesi.Huzurluyum💓

Bakalim Agustos kalbime  nasil kazinmis?

🍓Seviyorum:Bu aralar her seyi ve cevremdeki bir cok insani.Mudurlerimden F'i.Bana verdigi enerjiyi,ilhami.50 kusur yasindaki yasam enerjisini,sen kahkahasini,calisma azmini.Iyi ki var.


🍓Yiyorum:Bu aralar bolca salata,yapmayi ve renkleri bir arada gormeyi seviyorum hatta artik her salatamin adi gokkusagi salatasi.Cunku ben gokkusaklarina asigim!


🍓Iciyorum:Kahve, bol buzlu cider,beyaz sarap ki yukaridaki fotograftaki sarabi cok sevdim.F'cimden hediye.Bir de altaki fotodaki kokteyl,iyi geliyor arada.Cevremdeki kadinlarin da favorisi.


🍓 Hissediyorum:Sicaktan mayismis.


🍓 Yapiyorum:Yuruyorum,kosuyorum.Hayatin tadini cikariyorum.Bir de dun aksam gumus takilarimi parlattim,ne zamandir aklimdaydi.Boyle ince isler beni pek mesut ediyor! Bahce ile ilgileniyorum.Gecen gun "dump" dedigimiz,belediyenin yeniden uretim,fazlaliklari verme yerine gittik.Bahcemden cikan,ne zamandir torbada bekleyen cim,dal vs'den kurtulmus olduk.Umarim en yakin zamanda bahcem icin yesil bir cop kutusuna sahip olacagim bahce artiklarim icin.(bunun da hayalini uzun zamandir kuruyorum acikcasi)

kirlenmeyi seviyorum

yasadigim bolgeyi cok seviyorum.

bahcede olmayi,cim bicmeyi cok cok seviyorum.

cok erken sabah yuruyuslerini cok cok seviyorum.


Dusunuyorum:Oldukca pozitif dusunuyorum,her seyin olacagina varacagina inaniyorum.Su kocaman evrende bir noktayim,hic bir sey ruhumda buyuttugum kadar onemli degil.Hayat kisa ve her seye ragmen cok guzel.Bir de Fred'imin nasil bu kadar tatli oldugunu dusunuyorum.Canim oglum! Tabii ki annemi dusunuyorum.Cok ozluyorum.Arada kendime gece kahvesi yapiyorum,beraberken ictigimiz gunlerdeki gibi.Cok seviyorum seni annemmmmm.


🍓Hayalini kuruyorum:Madem bahceden cok bahsettim bu yazida,bahcemi iyice derleyip toparladigimi ve seneye yazin domates yetistirecegimin hayalini kuruyorum.

🍓Izliyorum:Handmaid's Tail'i izliyorum.Bir de defalarca severek izledigim romantik komedileri yeniden izliyorum.Bridget Jones serisi,Made in Manhattan,Nothing Hill gibi.Milyonlarca kez izlesem de icimde uyandirdiklari duygular hep ayni.Aska ve mutlu sonlara inaniyorum ve Darcy nasil olursa ,hangi filmde olursa olsun benim en sevdigim erkek karakter olacak!

🍓Okuyorum:Butun iyiler biraz kuskundur'e basladim bugun.Nilay Ornek'i seviyorum,IG hesabini,paylastiklarini,yazdiklarini.Kitap da yazilarinin ve bu kitap icin yazdiklarinin toplami.Baslik baslik.Gazete ve dergi okumayan ben icin,boyle kitaplar iyi geliyor.

🍓Dinliyorum:Bugun temizlik yaparken "Alli Turnam" turkusu geldi aklima,dustu kalbime.Actim spotify'i dinledim,soyledim defalarca.Ne iyi geldi.

Keyifli gecsin haftanin geri kalani.Iyi olun,guzel bakin💓

not:ne cok "seviyorum" ve "cok" demisim....Neden?cunku bu kelimeleri seviyorum,sevdikce,soyledikce,yazdikca sevdiklerim cogaliyor💓

12 comments:

  1. Neler yapıyorum serinde yine bize okuyup, ilham alacak bir yazı bıraktın. Fotoğrafların, okuduğun, sevdiğin şeylere dair anlattıkların hepsi çok güzeldi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim ne mutlu bana.Inan iyi hissettirmek ve ilham olmak icin yasiyorum ben,birine dokunabilirsem cok mutluyum ben.

      Delete
  2. "Oldukca pozitif dusunuyorum, her seyin olacagina varacagina inaniyorum. Su kocaman evrende bir noktayim, hic bir sey ruhumda buyuttugum kadar onemli degil. Hayat kisa ve her seye ragmen cok guzel."
    Uzun zamandan sonra ilk defa dün yazdım bloga. Yarım yarım; kafa karışıklığım yazdıklarımdan bellidir zaten. Ucu bucağı yok. Hissettiklerimin %1'i bile yazıya dökülmedi. Negatif olmak, beni üzen şeyleri düşünmek, bir de üstüne yazıya dökmek istemiyorum. İş yerinde çalkantılı bir dönem geçiriyorum. Bir senelik bir gerginliği bitirme çabaları. Ayrılıklar oluyor son üç aydır. İstediğim bir şey aslında. İnsanlar da, ilişkileri de tıpkı eşyalar yine eskiyor zamanla ve yenilenmesi gerekiyor. Hem çalışan hem de işveren için iyi bir şey bu ama sancılı. Hem de çok. İşte bu sebepten bitip de gidememeler, gidenin yerini ferah biri ile doldurma çabaları, ayrılma sancıları falan derken 2019 yazı kasvetle doldu benim için.
    Her sabah meditasyon yapıyorum. İç sesim hep güzel şeyler söylüyor bana. Geçecek diyor, daha önce de yaşamadım mı sen böyle şeyleri, kaç yıl oldu bu yollardan tekrar tekrar geçeli hala alışamadın mı, birkaç ay sonra nefes alacaksın bak gör diyor. Ama ben dinlemiyorum. Kulak veriyorum ama yüreğim hep sızılı. Bir geçse artık. Bir huzur bulsam.
    Yine döküldüm sana. Yine.
    Seviyorum seni.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh benim canim,ince ruhlu Ozlem'im..Ic sesini dinle,cunku o sana benim soyleyeceklerimi soyluyor.Icini ferah tut,her sey cok guzel olacak.Benim hayatimda da degisiklikler oluyor,cok istedigim ama arada suphe ettigim.Hos ne kadar suphe etsem de o yolun icinde olana kadar bilemeyecegim nasil olacagini.Guzel seylere odaklan canim,istedigin her sey sana geliyor,degisim cok guzel bir nimet,sancili gunlerden sonra geliyor guzellikler,dogurmak gibi,yagmurdan sonraki gokkusagi gibi.Ben de seni cok seviyorum:)

      Delete
    2. Tam da bu galiba bahsettiğim şey. Evet, yeni başlangıçların her zaman iyi geleceğini biliyorsun. Tazelenmek bir anlamda ama o korku, bilinmeyenin seni ürkütmesi. Umarım ikimiz de düze çıkarız günün sonunda. Çok öpüyorum seni çoook.

      Delete
    3. umarim canim benim,umarim..Donup geri baktigimizda gururla anacagiz bu yollari...

      Delete
  3. Paylaşımınızdan olumluluk yansıyor. Mutluluk serüveninizin devamını dilerim.

    ReplyDelete
  4. Selamlar ben sizi takipteyim sizde beni takip ederseniz çok sevinirim bu arada bir mim hazırladımda cevap verirseniz çok mutlu olurum :)

    ReplyDelete
  5. koltuktan fırlayan patileri öperim.

    ReplyDelete