30 August, 2019

Tesekkur Cuma'si #211


Hos geldin Cuma...Gunleri bu hafta sasirmis olsam da,bugunu atlamak istemedigim icin kisa da olsa yazmak istedim...

Ata'm sana cok mutesekkirim.Biz ne kadar sansli insanlariz ki,senin gibi bir insani bilme,yaptiklarinin ayricaligini yasayabilme ayricaligina sahibiz.Nur icinde yat!


Canim memleketim icin Zafer Bayrami,benim de is hayatimda minik bir VIRAJ,donemec.Unutmak istemedigim icin kisa bir not olsun buraya.Detaylari,yolculuk sona erdiginde uzunca yazacagim.Bu konuda yazmak istedigim tek sey,calisma azmime,sabrima,sebatima,oldugum gibi olmama,uzerimde siyahi solmus tshirtumle gorusmeye gidebilme cesaretime,sabahin 4'unde kalkip,deli gibi calismis olsam da,yuzumde tatli bir gulumseme, askla tutku ile gorusmemi yapabilmeme,sagligima,inancima cok mutesekkirim.Buraya gelebildiysem,inanin ki bunlar sayesinde oldu.Evet,sancili,agrili,daha cok calismali,belki de gergin bir donem beni bekliyor ama bu sefer daha gucluyum,cunku tecrubeliyim.Hadi bakalim,yolculugun devamini ben cok merak ediyorum,benim gibi merak edenler takipte kalsin diyorum ve size harika bir haftasonu diliyorum.Hayal kurun dostlar,hayal kurun!!!!

2 comments:

  1. E ben de yolculuğunu merak ediyorum. Eminim daha sonra uzun uzun anlatırsın. Tatlı yorumun için çok teşekkürler. Sesin her zaman iyi geliyor bana. Çok öpüyorum seni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canimsin:) Anlatacagim her sey bir rayina otursun:)

      Delete