30 December, 2012

Gelen yilda....


Basta sagliginiz,mutlulugunuz,asiniz,askiniz,dostlariniz,kediniz,kitabiniz,melodiniz,isiniz eksik olmasin.

Kalbinizden gecen ,kendiniz ya da baskasi icin dilediginiz tum dilekler gercek olsun...

Dusseniz bile,kalkabilicek gucunuz olsun,yeniden baslamak icin yeni hayalleriniz,yeni umutlariniz.


Hayati yasanir kilan asktir,sevgidir,saglam olduktan sonra herseyle basa cikar insan,yeter ki kalpler temiz ve beraber olsun.O yuzden asiksaniz askiniz hep taptaze kalsin,kalmasi icin birseyler yapmayi ihmal etmeyin,degilseniz insanlah kalbinize layik bir prens\prenses yerlesiversin en guzel kosesine.

Sahip olduklarinizin kiymetini bilin,hic unutmayin...Kendi kiymetinizi,basta kendiniz bilin olur mu?BITANESINIZ,unutmayin,unutturmayin.

2012 benim icin cok guzel bir yildi,sikayet edemem,dilerim yeni gelen yilda kendisi kadar guzel gecsin.Su hayatta 2 dilegim kaldi gerceklesmesini herseyden cok istedigim.Gelen yilda,yolu yarilayacagim,umarim hayatimin donum noktasi olsun.Yeni yil kararim yok,ben zaten mukemmelim:) Saka Saka tabii ki degilim,uzun sure sigarayi birakip,yeniden basliyorum mesela,sarhosluguma ben bile tahammul edemiyorum,o  yuzden icesim cok gelmiyor artik,orgumu ve kitabimi bitiremiyorum bitirmek istedigim zaman...Yeterince spor/yoga yapmiyorum,uzun zamandir oldukca sagliksiz besleniyorum,okumaktan zevk almadigim bloglari bir sure sonra okuma listemden cikartiyorum,ya da cok ama cok sey paylasan IG'CILERI, IG listemden AMA....

Sevdigimi gercekten cok seviyorum,bazi insanlar icimdeki duygulari tasiriyor,ister blog,ister IG,ISTER AILE,ISTER arkadas olsun.Varliklarina sukrediyorum.Beni cogaltan insanlarin degerini bildigimi ve bu degeri fazlasiyla gosterdigime inaniyorum.Isime dort elle sariliyorum,blogumu gorev oldugundan degil,zevk oldugundan guncelliyorum ve yeri gelip bana gayet kufurlu yorum atmis olsa da kimi okuyucum,kendisine burdan tesekkur ediyorum,bana CIKOLATA yazmayi ogrettigi icin:)

Bu yuzdendir ki,yok yeni yil kararim,dilegim cok,herkes icin,insanlik icin.Nice mucizelere sebep olan ozel insanlar cogalsin ve faydali olsun insanlara,hayvanlara,bitkilere....

Gule gule gelsin yeni yil,gule gule gecsin,en pozitifinden.

Sevgiyle kalin.

PS: O kadar cok biscotti yaptim ki bu sene,bir sure,uzunca bir sure  yapmayacagim yeniden,lutfen istemeyin beni taniyanlar olur mu? Alin size yeni yil karari,biscotti yapma Sibel!!!

6 comments:

  1. Sana, sevdiklerine ve pisicanlara da mutluluk, sağlık getirsin yeni gelen yıl Sibelciğim.
    Aybige-Kedi Defteri

    ReplyDelete
  2. amin çileksuyu aminnn :)
    bence de aşk , sevgi, huzur dolu bir yıl diğer bütün güzel şeyleri beraberinde getirecektir..
    mutlu yıllar hepimize..

    ReplyDelete
  3. Merve'cim yeni yilin kutlu olsun,geciktim cunku bilgisayarimi acamadim lutfen kusura bakma,sevgiler

    ReplyDelete
  4. Ben senin cukulata deyişini seviyordum oysa ki:) nereden baktığınla ilgili galiba her şey şu hayatta (ben de "her şey"i ayrı yazmayı seneler sonra öğrendim, 35 yaşımda:) Güzel geçsin senen canım, ailenin yanından güzel haberler ver bize.
    Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  5. Sibel'cim,sen bitanesin:) ogrenmek guzel sey,guzel sekilde ogretilen hic unutulmuyor sanki,hos bana bu gayet cirkin bir sekilde ogretildigi halde sanirim hic unutamiyorum:)

    ReplyDelete