07 April, 2013

Cath Kidston'i hic sevmem...



Kendisine karsi kisisel bir antipatim yok yanlis anlasilmasin hic,gayet basarili bir is kadini sonucta. Sadece hep ayni tarz seyler gormek,beni bayiyor nedense.

Hele ki gecenlerde Uniqlo magazasina girdik Regent Street'de,gozlerime inanamadim,(arada Uniqlo'da misafir tasarimcilar,modacilar bulabilirsiniz,daha uygun fiyata urunleri satilan.) Misafir modaci marka diyelim,Kopenhag'dan GreenGate diye bir isimdi. Ben resmen Cath Kidson sandim,ayni renk cicekler desenler.Kim kimi kopyalamisti ya da kim kimden ilham almisti diye dusunmeden edemedim.Cath Kidston Ingiliz Gulu olarak tasvir ediliyorsa,GreenGate de Iskandinavya gullerini temsil ediyor sanirim:)




Ikisi de pek cici,pek leydi vari.Kimi insana cidden yakisiyor,seven gule gule kullansin.Bende bana alinan grili beyaz puantiyeli postaci cantasini kisa bir sure severek kullandim,sonra da yardim kuruluslarina bagisladim.

Hele hele bana kimse o cicekli bocekli seylerden sakin hediye almasin,tabak,canak,teneke falan.Vallaha atarim cope,ya da bagislarim yine.

Gel gor ki,sevmem dedigim markadan yeni seyler aldim gecen gun,engel olamadan.Cilekleri ne kadar sevdigimi bilirsiniz,almadan olmazdi,Cath O'nu seveyim diye ciziverdi sanirim bu desenleri.:) Hele ki etek lastikli,eskiden koyde giydiklerimiz gibi,ohh ne yesem,ne kadar yok yurusem,gezsem hic kasmaz,germez beni,tam yazlik,civil civil.


Cuzdan da siritti bana bir koseden,tam kasa onunde de anahtarlik.Alivermisim:) Oldukca pratik cuzdan,yeterince de buyuk,yazlik cuzdanim,henuz ikisi ile de sezonu acmadim.




 Cok cok severek aldigim,yine beli lastikli,bugun cok keyifle giydigim,siyah tul,pileli uzun etegim:) Greenwich'de Joy adli butikten,indirimde yakaladim.Ten rengi de vardi isteyene.Yari fiyatina.Kucucuk boyu ile uzun etek giymeyi cok sevenlerdenim ben,hep de oyle oldum ve olacagim.1.50 de olsa boyum,yakistiririm kendime uzun etegi ben,ohh salina salina fildir fildir gezinirim sokaklarda,merdivenlerde etek uclarini tuta tuta. Zaten cok fazla ten gostermemeli kadin,kadin oldugunu gostericek kadar dar,leydi oldugunu gostericek kadar bol giyinmeli insan diye okudum bir yerlerde. Bence kadinlar daha cok elbise,etek ve babet giymeli zaten:)

Erkekler de atlet giymesin;)



Ben bir de kuru kafa sevmem,iyyyyy,hemde hic.Hani metalci,rockci falan anliyorum ve saygi duyuyorum ama anlayamadigim hani leydi,vintage,pastel takilan kadinlarin iskeletli,kuru kafali aksesuar takmasi,hani bileklik,kolye,ne biliym fular,t-sort cart curt.Moda diye yapiliyor ya bazi seyler,iste sevemiyorum bir turlu.

Benim bir arkadasim var mesela,ben nasil cilek seviyorsam,O da oyle kuru kafa sever.Moda diye degil,hani bir kac yildir var ya bu furya,O'nda senelerdir var bu ask,kuru kafali taki vs,koleksiyonuna mumluk da eklemis gecenlerde.Di,kulaklarin cinlasin e mi!

Di'ye iste bu kocaman fular,esarp artik neyse,belki plajda takar kendi bilir artik. Sevdim rengini,kirmizi diye sectim kendisini.

Yukarida ben,kuru kafa hayaletini oynarken:) Korkmayin sakin.

Boyle iste son ciciler.Cilekli oldugu icin paylasmadan edemedim,ne de olsa Cileksuyu cilekli seyler giyer.

Herkesin kendi zevkine sonucta,bana mi kaldi zevk elestirmek degil mi?Herkes gule gule kullansin sevdiklerini ve de istediklerine kavussun insanlah.

Yz cilegi tadinda,renginde  bir hafta olsun,kolay gecsin insanlah,guzel haberlerle.

4 comments:

  1. Hepsi çok güzelmiş amaaaaa kuru kafalıya bittim :)

    ReplyDelete
  2. cuzdan ve anahtarliga bayildimmm:)gule gule kullan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tijen'cim daha sezonu acamadim,kiyamadim :) xxx

      Delete