08 September, 2017

Malvern'den Cotswolds'a 4:Bibury ve Fank u friday,tesekkur Cuma'si #152


Gunaydin,mutlu Cuma'lar olsun hepimize.Yagmur sakir sakir sabahin erken saatlerinden beri.Bu hafta benim icin ucuyor adeta.zamana yetisemiyorum,is yerinde bir bakiyorum saat 10 olmus,ben isten cikmaya hazirim.Yeni seyler ogrenirken,cok kosturuyorum.Kafam kazan gibi,herkesi dinleyip isimi en iyi sekilde yapicam diye canim cikiyor.

Bu hafta sagligimdan sonra,en cok beni egitmeye calisan mudurlerimin,is arkadaslarimin sabrina mutesekkirim.Herkes 4 elle sarilmis sanki bana neredeyse her seyi ogreticekler diye.Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya calisirken,kendime karsi daha sabirli ve anlayisli,hatta nazik olmaya calisiyorum.Bir gun gelicek,her sey cuk diye oturucak,umarim o gun cok uzak degil.




Bunun disinda Bibury'i gorebilmis olmama cok mutesekkirim.Gorur gormez,herhalde Hobbit koyu icin Bibury'den ilham aldilar diye dusunmedim degil.


Cok tatli,cok kalabalik,Alabalik sevenler icin,alabalik ciftligi de var.





Burayi gorur gormez,fotojenikligine,minnosluguna,sevimliligine vurulmamak elde degil.Ayrilirken hep ayni soruyu soruyorum kendime,boyle bir yerde yasayabilirmiydim diye.Cevabim hep ayni oluyor.Hem cok turisttik oldugundan,hem de kucucuk olmasindan sebep ben boyle bir yerde yasayamazdim,Evet,boyle seker bir cottage evim olsun isterim,bahcesi,en sevdigim ciceklerim evimin onunde.Londra'dan uzaklasma dusuncesi bile tuylerimi diken diken ediyor. O yuzden bu vesile ile,Londra'da yasadigima mutesekkirim demek istiyorum yine yeniden😍


Bibury,Bourton upon Water'dan yarim saat surdu araba ile,Cotwolds'un baskent sayilan Cirencester'dan da yarim saat suruyormus. William Morris(1834-96) buranin Ingiltere'deki en guzel koy oldugunu  soylemis.Bibury,dunyanin en tatli,fotojenik,buyulu ziyaret edilmesi gereken koylerinden biri olarak Huffington Post'da bahsedilmis.







Hayalimdeki bahce

Koyun uzaktan gorunusu


evinin onune cicek birakanlar var,yanina da kumbara.kendi bahcelerinden toplanan ciceklerle yapilan kucucuk buket £3

Dahlia,yildiz cicegi en cok hayran olduklarimdan.
Hepimize cok keyifli bir haftasonu diliyorum.Yarin yine ne zamandir yapmayi cok istedigim seylerden birini yapacagim,cok heyecanliyim.Muhtemelen,o heyecanla yarin da yazarim.

4 comments:

  1. Harikaymis Sib, ba-yil-dim! 💜

    ReplyDelete
  2. Film platosu gibi bir yer. Çok güzel gerçekten!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesinlikle,cok romantik bir ask filmine sahane bir sahne olabilir.

      Delete