27 December, 2017

2017 52 liste projesi ve yilin son listesi:)


Heyyyyyy Hey Heyyyyyyy!!!! Cok mutluyum,Ozlem'im ile basladigimiz liste projemizi bitiriyoruz.Yilin son listesi,son haftasi kutlu olsun dostlar.Eger blogcular olarak yazmadiysaniz,tavsiye ediyorum,yazin.Bloga yazmazsaniz gunlugunuze yazin.Yeri geldi tekrardan ibaret diye dusundum ama yine de keyifle yazdim.En azindan bloguma yazma sebebim oldu bu liste.Unuttugum seyleri hatirlatti.Kimi listeye geri dondugumde gayet mutlu oluyorum.Hos eski yazilarimi okuyunca,iyi ki yazmissin be Sibel diyorum.Yazin arkadaslar,okuma-yazma ogrenen cocuklariniza,yegenlerinize gunluk hediye edin halamlarin bana yillar once ettigi gibi.Dileklerinizi yazin,hayallerinizi yazin.Yazinca daha iyi hissedeceksiniz,eminim.Ya da yazdiklarinizdan,hatirladiginiz tecrubelerinizden yeni seyler ogrenip,belki de bazi seyleri yapmama karari alacaksiniz.Mutlu,huzurlu olmamin yollarindan biri yazmak,gunluk tutmak.


Gelelim son listemize! Liste #52 Yilin en unutulmaz anlarinin listesini yapin😊




  1. Peri'm ve kardesim sene basinda Londra'ya geldiler yeniden.Gecirdigimiz her gun sahaneydi.O haftanin benim icin en tatli anlari Peri ile Shard'da kahvalti sonrasi dans etmemiz ve baska bir gun National Gallery onunde Peri'yle yerlere tebesir ile resim yapip,sonrasinda meydandaki showlari izlememiz.
  2. Haziran ayinda ailemize iki minnos daha katildi,yegen sayim 3'e cikti.Ilk kez hala oldum ve Elif Mina sana ne cok benziyor dediklerinde,icim yumusacik oluyor,halamlari cok iyi anliyorum.Ailemizin simdilik tek minik erkegi Kuzey Aras ise,benim icin artik gercekten askin diger adi.Bu 3 minnosu cok ayri ozluyorum ve onlara kavusmak icin can atiyorum.Her gun gonderilen fotolar,videolar hayatima ayri bir renk katiyor.
  3. Bu sene halletmek istedigim vatandaslik,pasaport islerini hallettim ve yeni pasaportumu elime aldim,uzerimden buyuk yuk kalktigi icin  benim icin cok unutulmaz bir ani oldu.Cunku bu yolculuk benim icin uzun ve kimi zaman stresliydi.
  4. Isimde ilerledim,beni bu yolda destekleyen,bana benden daha cok inanan mudurlerimin konusmalari benim icin unutulmazdi.Ne kadar pozitif olsam da,cogu zaman kendimden suphe etmiyor degilim,sanki yeterince iyi degilmisim gibi.
Bunlarin disinda aklima daha unutulmaz anilar gelmiyor acikcasi.Acisiyla tatlisiyla.kayiplariyla guzel bir yil oldu her seye ragmen 2017.Zaten saglikli olup,calisabildikten sonra,hayatin bedava hediyelerini fark edebildikten sonra her gun bir mucize,her gun bir harika.

Yilin son Tesekkur Cuma'sinda bulusmak uzere,sevgiler gonderiyorum😍

4 comments:

  1. Canım benim yaaa ❤️ Ne tatlısın. İyi ki başlamışız, bak bitti bile :) Sahiden bitti mi Sibel? Yazdığımız ilk liste dün gibi aklımda. Tüm dileklerinin gerçek olmasına çok sevindim. Kalpten dileyince ve çaba da sarf edince oluyor. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun. Bol bol yürüyelim, bol bol okuyalım, içimizi ferah tutalım. Önümüzdeki yıl bu senekinden daha güzel inşallah. Çok güzel bir yeni yıl diliyorum sana. Kalbin ve yüzün hep ışıldasın canım arkadaşım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biricik Ozlem'cim,iyi ki yapmisiz bu listeyi.Evet kesinlikle ilk yazisim,sonradan katilisim dun gibi aklimda.Hatta bir ara donup yeniden okuyayim ilk listemi.Harika bir yil olsun gelen,hep yaz,hep paylas gozum gonlum acilsin.

      Delete
  2. Pijamani yerim ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. peri olmadigim zamanlarda unicorn olarak takiliyorum ya,ondan uygun bulunmus bana:)

      Delete