20 April, 2018

Tesekkur Cuma'si #175


Gunaydin,gunaydin...Mutlu Cuma'lar olsun uzaktan sevdiklerim,canim blogosfer! Kus civiltilari esliginde yaziyorum bu yaziyi.Pencerelerimiz iki gundur acik ve uzun sure acik kaliyor.Yatak odasindayim minnoslarimla ve kuslarin sesini adeta bahcedeymisim gibi duyabiliyorum.Onumuzde harika bir gun var,heyecanla karsilamaya hazirim.Dunku uzun gunden sonra bugun kisa bir is gunu gecirecegim,yarin da erken cikip haftasonumu karsilayacagim.Baharin sonunda gelmesine ve doga ile birlikte icimizi de costurmasina,boyle bir mevsimin varligina(hep soylerim ya en sevdigim mevsimler hep ara mevsimler diye,sanirim kendimi hep arafta hissettigimden) gercekten cok mutesekkirim ben!

Bunun disinda,gecen Cumartesi cok sevdigim canim Allan'imin kalp krizi gecirdigini ogrendik.Cok sukur atlatti,ziyaretine gidecektik ama kendisi bir sure hastanede kalacakti ve dinlenmek istedigini  ve gitmememizi soyledi.Neredeyse her gun haber aliyoruz,simdilik bolca dinlenme vermis dr.Bu krizi atlatmis olmasina cok mutesekkirim cunku Allan bizim icin cok onemli.

Dun uzunca annem ve babamla konustum telefonda.Annem cok pimpiriktir benim.Takmis benim park yuruyuslerime.Her telefon konusmasi sonucu bak insan varken git o parklara,insanli fotograf cek,hikaye paylas diyor.Insan gormeyince panik oluyor😄 Insan olmayabilir ama annecigim bak yanimda kucuk bir rotwiler tasiyorum ben😆😆😆 Canim annem,40 yasina gelmis kizini 4 yasinda saniyor bazen sanirim.Velhasil varliklarina,beni hala dusunuyor olmalarina cok ama cok mutesekkirim.Aile ve saglik...Gerisi bos!

Bahce sezonunun acilmis olmasina.Bu haftasonu yine bahcede olacagim bir kac saatligine.Kapi onu guzellerimi yeniledim bu sene.Bu cicekleri de Lewisham Market'ten aldim,enerjisini seviyorum o pazarin,yuruyerek gittim,gezdim Cumartesi.Bundan sonra daha cok gitsem diyorum.


Artik aramizda bir gelenek var.Yufka tasimak.Yeliz'im gelirken unutmamis,mutesekkirim!IG sevdasina bir tepsi boregi yakmis olabilirim!😔😆


Yuruyuste onume cikanlara.Sanirim iki seneyi gecti ben hic cicek toplamadim.Sanki artik kiyamiyorum!




Bu ciceklerle ilk bu sene karsilastim,kac yildir ayni parkta yuruyorum ilk kez gecen gun fark ettim.Boyle tatli suprizlere mutesekkirim!


Canim yapraklar,siz boyle ebruli olunca sizi daha bir baska seviyorum.Mutesekkirim!




Parka girer girmez bizi karsilayan sumbul kokularina,



Oyun seven park kedilerine..Bu minnos yillardir ayni parkta😍😍😍




Yeliz ve Ediz ile gecen ogleden sonrama...Bubblegum cetesiyiz biz😍


Hayir kurumlarinda karsima cikan elbiselere (1 elbise fiyatindan aza 3 elbise 1 de ust aldim) cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutesekkirim! Artik diyorum yas aldin,biraz sade giyin Sibel ama icimdeki kiz cocugu hep renkli desenli giyinmek istiyor,en duz ayakkabi ve terliklerle...Ben de hep O'nu dinliyorum cunku o benim aklimi,ruhumu,bedenimi saglam tutuyor😍😍😍

Hepinize muhtesem bir haftasonu diliyorum.Iyi calisin,insanlara-tum canlilara kibar davranin,gulumseyin.Baharin tadini cikarin,sevgiyle kucaklarim!💓💓💓😘

8 comments:

  1. Çiçeklere, mavi dondurmaya ve kediye bayıldım.. gören, farkeden kalbimize şükürler olsun :) Sevgiler,

    ReplyDelete
  2. Fotoğraflarla o kadar güzel bütünleştiriyorsunuz ki yanınızda gibi oluyorum okurken sizi

    ReplyDelete
  3. Ne güzel bahar gelmiş :)

    ReplyDelete
  4. Blogosfer ha :))) Bayıldım bu tanımlamaya...

    Sondan başa doğru ilerleyeceğim bu sefer yorumlarda...

    Ben o fiyata 3 ü 5 kuruşa diyorum ki benim de en sevdiğim alışveriş tarzıdır. Mutlu mutlu giy elbiselerini ♥

    O dondurmanın tadını bilmem ama rengiyle aşk yaşadım ♥

    Sümbüle de sümbül kokusuna da bayılıyorum ben de...

    45 yaşındayım, dün ayağım çıplak diye azar işittim annemden :))) Hem de oğlumun yanında ahahahaaaa :)) Oytun çok eğlendi :)) Şükür ki hala bizi azarlayabiliyorlar diyorum ben de ;)

    Allan'a geçmiş olsun diyorum. Yeni bahar şifa olsun ona...

    Veeee seni de komacan öpüyorum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogosfer'i yillar once blogun ilk gunlerinde Gokalp'cim kullanirdi.O zamanlar 3-5 blogcuyduk:)Annler eksik olmasin cidden hayatlarimizdan.Sarildim kocaman:)

      Delete