26 November, 2019

Neler Yapiyorum #19


Gunaydin Dostlarim,gunaydin benim canim blogum! Blog yazmak icime nese katiyor.

Dun isten gelince aksamin 10'unda,ay dedim yarin hicbir sey yapmayacagim! Sabah 6:20'de uyaninca,once Fred'i bizim sokakta yuruyuse cikardim pijamalarimla,sonra yine yataga geri dondum 1 saat kitap okuma icin.Kalktim biraz esneme hareketleri derken kafamdaki yapilacak ev islerini dusundum,siraya koydum ve once Blog dedim! Tabii ki bir sey yapmadan durabilecekmiyim bilemiyorum.En azindan camasir yikayip soyle bir ortadan da olsa supurmek lazim.Kafami bosaltmaya,soyle cokkkk uzun bir masaja,bosluga,sakinlige ihtiyacim var bu ara en cok.Ne zaman buna niyet etsem,hep bir sey cikiyor sanki,her sey daha yogunlasiyor! Neyse yilin bu donemi de gecicek ve ben anneme kavusacagim Allah kismet ederse.

Gelelim bu ayin NY'a.Gecen aykinden cok farkli degil ama kendime hatirlatici olsun diye yazmaktan kendimi alikoyamiyorum!


🍁Seviyorum: Evde olmayi.Hele ki boyle cok gri bir gunde.Blog yazmayi.Blog yazdiktan sonra kendimi her daim cok iyi hissediyorum ben!Sanki cok muhim bir is basarmisim gibi.


🍁Yiyorum: Tarhana corbasi ki tarhanam bitmek uzere.Her gun oglen yemegi sonrasi canim tatli istiyor ve kendime mini enerji barlarindan aliyorum bazen.


🍁Iciyorum: Bu aralar kahveye doyamiyorum.Sabah kahvemi iciyorum,bazen bu saate kadar  2 tane icmis olabiliyorum ama ogleden sonra canim yine kahve istiyor,soyle en kisa ve sert olanindan! Arada cay demliyorum.Su tuketimim azaldi ne yalan soyliyeyim.Kosturmaktan unuttugum oluyor.


🍁Hissediyorum: Iyiyim,saglikliyim,dincim,eee tabii ara ara yorgunum.Hala bazi insanlar beni sok ediyor ama tin tin tin! Cunku onlar oyle,ighhhh! Hayata ve sevdiklerime hep mutesekkir hissediyorum,gerisi hakketten bombos!


🍁Yapiyorum: Ne zaman musait olursam kek yapmaya calisiyorum!Seviyorum!.Sanirim bugun de bir kakaolu kek yapacagim.


🍁Dusunuyorum: Sonbaharin ne kadar guzel bir mevsim oldugunu,her yapragin sakin ve yavasca titrek bir sekilde dusmesinden hala ne kadar keyif aldigimi,hayalime kavusmus olduguma ara ara inanamadigimi,bazi insanlarin tavirlarina tahammul edemedigimi ama aslinda etmek zorunda oldugumu(onlarin tavirlarindan ben sorumlu degilim!) dusunuyorum.


🍁Hayalini kuruyorum: Ocak'ta aileme kavusmaktan baska bir hayalim yok simdilik.Bir de su cilgin Noel donemi gecsin bitsin,gitsin.Her yil oyle erkenden basliyor ki,sinirlerim bozuluyor ve 25 Aralik gelince hic bir hevesim sevkim kalmiyor resmen.Hep tuketim,hep tuketim!




🍁Izliyorum: The Walking Dead'i bitirdik bu sezon,Subat'a kadar bekliyecegiz artik.Bu sezon ayri bir sevdim ve Subat ayini heyecanla bekliyorum.Bir de gonlumun sultani Strictly Come Dancing var ki benim icin bir tv klasigi yillardir.Dans edenleri gordukce guluyorum,agliyorum,heyecan yapiyorum falan.





🍁Okuyorum: Halide'yi okuyorum neredeyse bir aydir.Sanirim 200 sayfam daha kaldi ve araya baska bir kitap almak istiyorum.O kadar ayrintili ve bilgi dolu ki bir yerden sonra yoruyor ama kadina hayran olmadan da edemiyorum.


🍁Dinliyorum: Sia'ya doyamiyorum yine bu ara. bir de radyoda ve is yerinde bir dolu Noel sarkisi takiliyor kulagima!


Iste boyle geciyor gunler.Fotograflar bir sahane Greenwich gununden.Boyle gunler icin yasiyorum resmen.Nasip edene sukurler olsun.


Sevgiyle kalin dostlarim.Iyi olun,iyi bakin,kafaniza kotu dusunceler geldiginde hemen degistirmeye calisin.Agaclara bakin,patilileri sevin.Annenize sarilin,kardeslerinizle kahveye gidin.Bolca derin nefes alin verin.

Ig'de takip etmek isterseniz:@cilek_suyu

10 comments:

  1. Seni ve diğer arkadaşların yazılarını okudukça diyorum ki acaba paralel evrende hepimizin tek kişi olma ihtimali var mı! :))
    Umarım zaman senin için çabuk geçer ve bir an önce ailene kavuşursun :)
    Fotoğraflar da şahane, emeğine sağlık :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leydi'cigim sanirim bir sekilde inceciginden de olsa birbirimize bagliyiz:)

      Delete
  2. Ne iyi geldi yazdıklarını okumak, hele o sonbahar yolları, ağaçlarına
    bakmak fotoğraflarında. hatta sınıfımda ki çocuklara
    gösterdim köpeğini, nasıl sevdiler benim sandılar, öğretmenim
    sınıfa getirin diye tutturdular ;)
    kekseverler olarak ben de cumartesiyi bekliyorum. kızımın tarih ve
    fizik öğretmeni gelecek bize. çok kitap okuyan bir öğretmen tarihçileri,
    hemen yakın markaja aldım:) böyle insan kolay bulunmuyor,hemen
    yakın ilişki kurmak istiyorum. bakalım kek etrafında sıcak
    muhabbet amacım. ondan önce ama yarın bizim kızlarla buluşacağız ve
    kek varmış galiba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet vet kesinlikle oyle insanlari yakin tutup iyice beslenmek lazim en iyi sekilde.Simdiden afiyet olsun.Benim kekimin yarisi hala duruyor:) Ah keske Fred'i getirsem ne guzel olur:)

      Delete
  3. Merhabalar. Sizi yeni keşfettim, çok memnun oldum. Fotoğrafların güzelliği de içimi ısıttı yalnız. Mutlu günler diliyorum :)

    ReplyDelete
  4. Çok güzel bir yazı olmuş :)Fotoğraflar olsun güzel çalışma :)

    ReplyDelete
  5. Yine şahane seviyorum,hissediyorum yazısı...

    Bak kış geldi ben daha tarhana pişirmedim, bu hafta pişirmek lazım.

    Blog yazmak tabiki mühim bir iş :) Hem gözümüze hem gönlümüze dokunuyorsun zira ♥

    Mutlu haftalar canım...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim Sebo'cum iyiki varsin:) Tarhanasiz olmaz:)

      Delete