14 November, 2019

Persembe gunleri artik yeni Cuma gunleri!!!


"Thursdays are the new Fridays" diye bir deyis var buralarda ne zamandir! Insanlar is hayatindan sanirim o kadar yorgun ki,devam edebilmek icin haftayi bir nevi kisa kesip,haftasonuna hemen basliyorlar.Is cikisi puba gitmek,bazi alisveris merkezlerinin aksam 9'a kadar acik olmasi gibi.Haftasonu icin yasadigimiza gore(bu tabii ki her haftasonu off olanlar icin bir ayricalik),neden haftasonunu uzatip hayatin tadina daha cok varmayalim diye dusunuyor olmalilar sanirim.

Ne zamandir eskisi gibi izledigim filmlerden bahsetmek istiyorum ama firsatim olmuyor,haftada iki yazi birakabiliyorsam buraya,kendimi sansli goruyorum.Bugun de ise gec gittigim icin.iki kelam edeyim dedim.Resmen haftasonu 4 film izlemisim,iyi performans gostermisim.

Colette'de Keira'nin muhtesem oyunculugu,sahane manzara,muhtesem kostumler,bir kadin yazarin kendini kabul ettirme mucadelesi.Kesinlikle izlemeye deger.Colette de ornek alinacak kadinlardan biri bence.


Rupert'in oyunculugu kesinlikle izlemeye deger kiliyor bu filmi.Oscar Wilde'in bilinmeyen acikli  yanlari anlatilmis.Mutlu Prens hikayesini cocuklarina anlatirken,yasadiklarini arka planda gosteriyor film,Mutlu Prens'in dokunmadigi bir ruh var mi acaba? Sevdim! Colin Firth'cugumu de unutmayayim!


Yine gercek bir hikaye.Iyi ki izlemisim. Gay bir gencin  dindar ailesi tarafindan ozel bir egitime gonderildiginde yasadiklari,kendini kabul ettirmeye calismasi.


Tatlis bir Pazar aksami filmi.Filler ve manzara filmi daha cok cekici kilan.Kocasindan bosanmak uzere olan NY'un tek basina gittigi ikinci balayi destinasyonu olan Afrika'da yasadiklari.hayatinin bir nevi degismesi.Iki turlu ask da kapisini caliyor.Hayvanli filmleri cok seviyorum ve hic aksatmam hep aglarim bir sekilde.

Hepinize keyifli haftasonlari dilerim simdiden.Belki tesekkur Cuma'si icin ugrarim yarin😍

8 comments:

  1. Bu ara filmlerden uzak kaldım biraz. Filmlerin konuları ilgi çekici. İzleyeceğim fırsat bulur bulmaz. Tavsiye icin teşekkürler :)

    ReplyDelete
  2. İlk fırsatta izlemek isterim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesinlikle tavsiye ederim:) Hepsinin netflix'de oldugunu soylemeyi unutmusum:)

      Delete
  3. Ne güzel öneriler,ne zamandır film arayışım var mutlaka en azından birini izlemeye çalışacağım,sevgiler.

    ReplyDelete
  4. 2. filmi duymamıştım hiç. Küçük prens diyince hemen sevdim bile :)

    Diğer filmler benim de izlenecekler listemde ama bir türlü fırsat bulamadım. bakalım ne zaman sıra gelecek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simdiden iyi izlemeler canim.Ben de Netflix'de karsima cikinca duydum.Wilde'in bilmedigim yanlarini gormus oldum.

      Delete