07 January, 2010

inanamiyorum....

bugun canimin deli gibi et istedigine..hemde oyle beyaz et falan degil,kirmizi et..iyice pismis biftek,pirzola kekikli ve de sucuk...nasil oldu nerden geldi bilemiyorum...hani alkolikler alkol icin krize girer ya da ben sigara krizine girerim boyle arada,sigara icme vaktim geldiyse...oyle birseydi,geldi,ne yalan soyliim tam da gecmedi..hala aklimda ve gozumun onunde adana kebaplar var,enistemin yaptigi mangallar...patlican kebaplar...

ne oldu boyle birden bire,tamam ben %100 vegeteryan,vegan olmadim hicbir zaman..baliksiz,yogurtsuz bir hayat dusunemedim...eti birakmamin sebebi,bu memlekette o eski zevki ve tadi bulamamam ve ne yalan soyliim bir kac tv programi idi...

zaten oyle gurme halli,her cins eti,hayvanin neredeyse her bolgesini yiyebilen insanlardan olmamisimdir...kuyruk yagindan,kokusundan nefret ederdim mesela...oyle ordek mordek de yemem,yemedim..

velhasil bilemiyorum,bana bir haller oluyor..soguktan mi acaba diyorum...uzun zaman yemedikten sonra,yemek istemek tuhaf geliyor,en tuhafi da ben kendimi suclu hissediyorum..sanki gunahmis gibi falan et yemek..ha balik yemissin,ha et,ne fark eder ki,sonucta yuzu olan birseyi yiyemem felsefesi ile yola cikmadin ki sibel diyorum kendime..ama bu gidip de et yememe izin vermiyor...sonra da senin hayatin diyorum,yemek istersen ye,istemezsen yemezsin,sanki sen hergun mu et yerdin...hee birde annemin lahana dolmasini dusunuyorum,uzerine bol yogurt????

he birde bu sogukta cocuklarina milkshake iciren annelere inanamiyorum....bir de mini etek,dekolte giymis genc bayanlara...memeler bas kaldirmis,kavusmuyor dugmeler durumundaydi bizim kuafor kizlardan biri bugun de...sasirdim...

bende koskaca atki,3 kat kazak,kabanin ustune sal takiliyorum...pembe beremi unutmayayim,sapkasiz cikmiyorum bu ara...

zaten ablama da dedigim gibi(ki bu aralar guzelligi ustunde kendisinin nedense:)) ben normal degilim..hatta duygusal acidan hic degilim...sabit degilim..dengesizim...kendini cok yoran biriyim ben,cok dusunmekten:)






12 comments:

  1. Özlem duyguların en kötüsü.Senin için ailene kavuşup hasret giderip özlemini dindirmen için sayılı saatler kaldı. Hayırlısı ile kavuşmanı diliyorum.
    Sevgilerimle.
    <:))

    ReplyDelete
  2. evet bazen daraltiyor ozlemenk mayri'cim...insanlah hayirlisiyla,cok yakida kavusacagiz...sevgiler...

    ReplyDelete
  3. Sibelciğim, muhtemelen kan değerlerin düştü şu sıra, biraz da memleket özlemi var tabi.. Bence şimdi dişini sık, İstanbul'a gittiğinde hala çok istiyorsan yersin o kebaptan. Belki birkaç lokmadan sonra bırakacaksın ve bir daha yemeyeceksin, belli olmaz ki? Ceviz, kuru meyve ve pekmez denemeni öneririm o zamana dek, iyi gelebilir.

    Ha bu arada o ablalara bakma sen, üşümek ne kelime donuyorlar bence, ama şekil yapacaklar ya! aldırmıyorlar. Kış günü sıcacık atkılar bereler olmadan gezilir miymiş yahu? Kışın asıl şıklığı o bence:)
    Sevgiler canım..

    ReplyDelete
  4. canımın içiii seni görmek için sabırsızlanıyorum çok özledim çoookk :))) öperim kocaman

    nesli :)

    ReplyDelete
  5. Hoppala bende yorumunu okudum da geldim alem kızsın be dostum aman dert ettiğin şeye bak bebem bak dün yaşadıklarıma hayat pamuk ipliğine bağlı sen tombul tombul memeleri dinle neşelen yapma böyle bebem emi :(

    ReplyDelete
  6. sibelim ben senin bu et yememene hayranim, cok takdir ediyorum seni, umarim birgün ben de öyle bir karar alabilirim, zaten kirmizi et iyi birsey de degilki! bence yememeye devam et :)

    ReplyDelete
  7. Kendinizi fazla yormayın efedim:)) Hem illah ki canınız istiyorsa; bazen kaideleri bozunuz efendim:))

    ReplyDelete
  8. evet sibel'im haklisin,kanim dusuk zaten son 1 yildir,kan da veremedim o yuzden..bekliycem bende,hala cok istersem bakicam.sorma sibelcim,o atkilar,bereler olmazsa cekilmez kis mevsimi,rek renl desen desen..sevgiler...

    nesli kusum bende iple cekiyorum inan ki..cok ozledim cokkkkk..az kaldi...

    Eda'cim cok guldum yorumuna cok:0)

    Rahsanim,ben sana daha cok hayranim:)yersem biliyorum pisman olucam,yemesem daha iyi bencede..mercimegimle yasamanya devam edeyim ben..operim guzel nanaklardan:)

    ReplyDelete
  9. guven evet kaideler bazen bozulmak icindir ama kendini iyi hissettiriyorsa sonucta...sevgiler..

    ReplyDelete
  10. Merhaba
    Bende ödülün var.
    Uğrayıp alır mısın?
    <:))

    ReplyDelete
  11. yazını okurken başım döndü ne yalan söylim :)) daldan dala.. et yenmez mi ya cıx cıx.. Asıl bu günah :) Kediciklere bayıldım

    ReplyDelete
  12. mayri'cim hemen almazmiyim?cok tesekkurler layik buldugun icin...

    cileksut'cum valla oturuyor icime ve mideme o yuzden yiyemiyorum..yiyenlere afiyet olsun..bende balik yerim ancak napiiim..hee ben hep daldan dalayimdir,her konuda:)

    ReplyDelete