03 March, 2017

FUF.FANK U FRIDAY.TESEKKUR Cuma'si #133


Ne o #133....333 der gibi😀 Insanlah 333'lerini de goruruz FUF'um benim.Cok sukur cokkkkk sukur bir hafta daha bitti,bu haftasonu calismiyorum.O yuzden bu Cuma fazladan mutluyum.Pers ve Cuma sabahlari biraz kendime izin veriyorum,yuruyuse gitmiyorum genelde.yatakta kahvemi icerken okuyorum,ya da su anki gibi blog yaziyorum,Birazdan kahvaltimi edip Yeliz'ime gidecegim sabah kahvesine,is oncesi.Hava da inanilmaz gri ve can daraltici...

Her zamanki gibi sagliga ve sevdiklerimin sagligina mutesekkirim...


Cikolatasini paylasmaktan cekinmeyen arkadasima....


Sevdim diye atkisini bana birakan kardesime....


Ihtiyacim oldugunda karsima cikan dudak nemlendiricilerine(varligini unutmusum resmen,canta degistirmenin faydalari!!!Bu nemlendiriciyi de pek seviyorum..Bir de zirt pirt nemlendirici kaybeden,ya da cebinde unutan ve camasir makinesinde bulan ben miyim?)


Agaclara takilan balonlara...Evet evet.kaldirip basimizi hep bakalim goge,icimiz ferahlasin...


Yeliz'im ile geleneksel park yuruyuslerimize ve tabii ki geciken Serap'ima.Gecikmeseydi bu kisa yuruyusu yapamazdik😊.Burasi Crystal Palace Park.Bu semti seviyorum.


Boyle incik cincik yapistirmak icin pano yapan,birlikteligi cogaltmaya calisan.bolgeden haberleri,ilanlari veren kafelere mutesekkirim.Bunu girer girmez gorunce,gulumseme koydu yuzume,hemen fotografini cektim.


Eksi mayali ekmek ustu cirpilmis yumurtaya.Ve gercekten B&G'de cok iyi yapiyorlar bunu.


Iste bizim Sali gunleri kahve hallerimiz.Mutesekkirim,kalabalik ve eglenceli.


Arya'nin bizi bir fincan kahve ile yikamasina mutesekkirim acikcasii,anilarimiza ani kattik.7 gunlukken gogsume saldirmak istemisti yavrum,7 aylikken bizi kahve ile yikadi.Neyse ki ben kahvemi soguk icerim ve inanin o bir sn'de olan oldu😁


💗


Ve tabii ki karsima cikan orkidelere.Tabii ki bu fiyati odemedim,yardim kurulusuna gonlumden kopani verdim.Bakalim bu ozel orkide cesidini hayata dondurebilcek miyim?

Okudugunuz icin size hep mutesekkirim.Sevdikleriniz ve sevdiginiz seylerle cevrili bir haftasonu dilerim.💗💗💗Nice mutesekkir oldugunuz anlar biriktitin dilerim💗

Heee bir de ben sorayim,bu hafta siz en cok neler icin mutesekkir hissettiniz???😊😊😊😊😊💗💗💗💗💗💗

2 comments:

  1. bu kadar çok şükür yazısı oldu mu gerçekten? ben yeni
    başladım tabi daha 5.galiba. her hafta yazamıyorum nedense.
    birşeyler araya giriyor. Allah bu günlerimizi aratmasın..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin Buket'cim.Evet oldu,ben de ilk 100'den sonra numaralandirmaya basladim,tahminen,en basinda akil edemedim,Serap'tan esinlenip ortlama bir hesap yaptim ve 100'den basliiim dedim,3 yil oldu neredeyse yazmaya baslayali FUF'lari,belki asti bile:)

      Delete