06 June, 2017

Liste 23:Sizi gulduren seylerin listesini yapin


En guzel makyaj gulusumuzmus,o yuzden bolca gulmeliymisiz diyordu H&M'de gordugum tisort.Ve verebilecegimiz en bedava,en guzel hediye gulmek.Yaktirdigi kaloriler,verdigi enerji de yaninda bonusu.Bir de guldurdugumuz insanin,kimbilir o ana ne kadar ihtiyaci oldugunu bilemeyiz degil mi? Kisacik hayatta somurtmak neden?

Bugun mesela,kitapciya gittim,sevdigim kitapcinin pek de bayilmadigim bir subesi.Daha once alip,geri vermem gereken kitabi goturmek icin.Satis elamanina durumu,sebebi de acikladim ne duzgun yuzume bakti,ne birsey soyledi.Robot gibi,gayet ruhsuz bir sekilde isimi gordu.Hizmet sektorunde calisanlarda nedense pek gorulen bir durum bu.Yazik! Ben de hizmet sektorunde calisiyorum,benim de cok zor gunlerim oluyor ve boyle elemanlarla karsilasinca,eger ben de o halde biri ile ilgilendiysem kendimi cok suclu hissediyorum.On-line alisveris yapanlari kinamamak gerek.

Gecen gun musterilerimden birisi,bana geri donup gulusumun cok guzel oldugunu soyledi.Sagolsun,bunu duyunca ben de daha cok guldum adamcagiza,resmen samimiyetini hissettim ki hic flortoz degildi.Sadece iltifat etmek istedi.Ben mutlu oldum bunu duyunca,o da mutlu ayrildi magazadan.Gulmek bulasicidir,o yuzden gulelim guldurelim.

Bir de hayat cok tuhaf...Hani sahsim adina bir an icimden hickiriklar cikarcasina aglamak isterken,diger yandan o an olmus olana gulup,kahkahalar atabiliyorum ben.


Peki beni neler guldurur? Basta tuylu bebelerim,Fred'in sapsal halleri..Kardesim,cocuklar,yoluma cikan minik tabelalar,kimi karakaturler...Gunune,anina gore degisiyor.

Gulelim,guldurelim.Herseye ragmen hayat guzel.Iyi bir hafta ortasi olsun.

2 comments:

  1. Gülelim, güldürelim, bol bol kalori harcayalım.
    Bir kilo et temek gibiymiş değil mi gülmek. Paramızı boşa harcamayalım.
    Beni kahvenin kokusu da huzura kavuşturuyor bu arada :)
    Üç günlük dünya nihayetinde! Ama bu ülkede gülmek çok da kolay değil. Onu da bilmek lazım. Ne yazık ki :)
    Kızdın di mi? Bense yüzünü düşünüp güldüm :)
    Öperim çooook.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kimi gun,dunyanin neresinde olursak olalim gulmek zor bence,hele ki bizim gibi hassa insanlar icin:)operimmmmmm

      Delete