29 May, 2019

Neler Yapiyorum #14


Selam Dostlar.Mayis da bitti nerdeyse,az daha Neler Yapiyorum'u kaciracaktim!


🌲Seviyorum:Her bilgisayari elime aldigimda,Adonis'in dibimde bitmesini.Resmen kokusunu alip,diger odadan kosarak geliyor.Arada sinirimi bozsa da,cunku rahatimi bozuyor,mirlamasi,yumusakligi sinirlerimi aliyor.Bu artik bizim rituelimiz.Blogcu ve kedisi.Kitaplarda da ayni hallerde.Yalniz bir sey yapmak mumkun degil.


🌲Yiyorum:Et haric herseyi.Yaramaz aliskanliklar,saglikli aliskanliklar hepsi bende😀


🌲Iciyorum:Kahve,su,kola


🌲 Hissediyorum:Bugun hayal kirikligina ugramis hissediyorum.Testim vardi,ehliyet icin.3. kez kaldim.2 soru ile hem de.Hem hazirdim hem de cok gergin.Sanirim universite sinavina bu kadar gerilmedim.Ya da bu memlekette oturum almak icin girdigim sozlu-yazili testler,vatandaslik icin girdigim ayri testler beni bu kadar germedi,hepsinden tek seferde ciktim alnimin akiyla.Ehliyet ve matematik bir fobi bende,bu yasimda bunlari yenmeye calistikca daha cok yeniliyorum sanki.Bu hal beni biraz kizdiriyor da,artik kisisel almaya basladigimdan (hic inatci degilimdir),inadina yapasim geliyor.O yuzden bu konuyu artik hem blogda,hem de cevremde kapatmaya karar verdim simdilik.Kimseye bir sey soylemeyecegim sadede gelene kadar.Bu yolculuk ne kadar surer bilemiyorum ama bu ehliyet macerasini uzunca yazacagima emin olabilirsiniz.Bunun disinda iyiyim,saglikliyim,sevdiklerimden memnunum,isimden memnunum,aileme kavusacagim icin ise cok heyecanliyim.


🌲Yapiyorum:Tabii ki yuruyus,zira yapacak daha kiymetli bir sey kendim icin henuz bulamadim!


Dusunuyorum:Neden yine kaldim su testten?


Hayalini kuruyorum:Ehliyetimi aldigimin ve Iskocya'ya dogru araba ile tatile gittigimin.


Izliyorum:Game of Thrones'u heyecanla izledik,bitirdik.Bugunlerde severek izledigim tek sey Chernobyl.


🌲 Okuyorum:Her satirini askla okuyorum,Murathan Mungan,Yuksek Topuklar.


🌲Dinliyorum:Spotify'ima yeni seyler eklemem gerek!


Bu fotograflari ay basinda evimizden arabayla 15 dk mesafede yeni kesfettigimiz ormanlikta cekmistik.Resmen gayet yerlesik bir yerin ortasinda,bilmem kac kapili,bir tarafi mezarliga acilan yemyesil bir vaha bulmak yine cok heyecanlandirdi ve sasirtti beni.Bunca yil sonunda hala niye sasiriyorsam?Tek basina yuruyus yapan kadinlar,gencler,bisikletliler.Sehir ici orman,cocuklar icin bir park falan da yok hani.Koskocaman agaclar,agaclardan yapilmis sanat eserleri...Muhtesemdi,muhtesem.Kendimi cok sansli hissediyorum iyi ki bu sehri kendime yuva yapmisim.



Nasil benim kucuk kral ve sarayi? Tam bizlik degil mi😆😆 Canim Fred!

Hepinize guzel gunler dilerim.Haftasonu da geldi neredeyse.Benim icin son 5 gun,geri sayim baslasin,minnoslarima kavusayim!💓

12 comments:

  1. Hayran kaldım fotoğraflara, çok güzeller çok.

    ReplyDelete
  2. Fred küçük boyuta sığdırılmış insan gibi kurulmuş tahta. Doğadan uzaklaştıkça 4 duvar arasına sıkıştıkça, güzel hisler veren satırlarınızı okumak mutluluk arttırıcı. Ehliyet sınavınızı en yakın zamanda vermeniz temennim ile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) evet sanirim Fred'in icine ara ara insan kaciyor:) cok tesekkur ederim.

      Delete
  3. sizi son yazımda mimledim sayfama beklerim :) Sevgiler

    ReplyDelete
  4. Çok guz tam shirinyoko yapmalık.Shirinyoko Orman terapisi de denilebilir: Huzura kavuşmak, dinlenmek ve mutlu olmak için ormanın derinliklerine dalma demek.Japonca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Shirinyoko...Wabi Sabi'de okumustum sanirim.Orman Banyosu:)

      Delete
  5. Ne güzel bir yermiş. Polonozköye benzettim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne guzel bir yerdir orasi da

      Delete