02 September, 2019

MIM!


Selam Dostlar!

Ogleden sonra diyordum ki kendi kendime,Eylul'de her gune blog yazisi yazmaliyim ne de olsa en sevdigim ay!😃

Sonra bir baktim ki,dun yazmamisim.Ben niyet edeyim yine de,bakalim kac gun yazacagim.Zira hala sirada bekleyen iki yemek tarifi,1 Istanbul gunu var.

Yeni arkadasimiz Can beni de mimlemis sag olsun.Bu blogu yillardir takip edenlerdenseniz,cogu cevabi biliyorsunuzdur ama ben yine de cevaplamak istiyorum cunku hala yeni blogcular gibi heyecanlaniyorum,bir de yeni okuyucularim icin de bir nevi yeniden tanismis oluruz,Bir de yillar icinde degisime ugrayan varliklariz,belki o zaman yazdiklarimdan farkli seyler yazarim,kim bilir?

Baslayalim o zaman.


1-Yasiniz 60-65'e geldiginde yasamak istediginiz yer?

Kim bilir? Eskiden olsa aaaaayyy deniz kenari,ayyy kucuk bir kasaba diyebilecek kadar buyuk hayallerim vardi.Gonul ister tabii ki ama hayat sartlari ne gosterecek bilemiyorum.65 yasinda emekli olma yasi burda.Ve ben de saglikli oldukca calismaya niyetliyim cunku emekli maasim yetmeyecek muhtemelen.Su andan,ani bir mucize olmazsa gelecegim belli olduguna gore maddi acidan calismak zorunda kalacagim zaten.O yuzden bilemiyorum.Yeter ki saglikli olayim,zinde olayim.

2-Bir hedefiniz var mi?

Var tabii ki,hedefsiz yasanmaz! Araba kullanmak ve mudur yardimcisi olmak.

3-Bloggerla nasil tanistiniz?

Portakal Agaci sayesinde.Hala beni linklerine aldigindaki heyecanimi,mutlulugumu,gururumu hatirlarim.Arkadasim bir tarif icin bu sayfayi onermisti,o zaman ogrenmistim blog diye bir sey var.AAAA ben de yapmaliyim demistim ve baslamistim.

4-Gurur duydugunuz basarilariniz varsa neler?

Ruya gordum (ruyamda Big Baen'in onunde fotograf cekiliyordum) ve Londra'ya gelmeye karar verdim.Cok zor gunler gecirdim ama su an bulundugum yerden cok memnunum.Annem babam bana inanmamis,hatta babam cok dalga gecmisti.Ama ben kalbimin sesini dinledim ve burdayim.Aradan 18 yil gecti,23.5 yasindaydim sanirim.Aileden ilk uzun sureligine yurt disina cikan ve yurt disinda kalma karari veren.

5-Bos vaktinizde neler yapiyorsunuz?

Bos vaktimde yaptigim seyler artik hayatimin bir parcasi.Kitap okumak,yurumek,yoga,arada kosu,blog yazmak,film izlemek.Sanirim bunlarin icinde en bosu IG takibi ki seviyorum ama bazen cok vaktimi aliyor.Hedeflerime ulastigimda kendime bir hobi edinmek istiyorum,tig isi gibi.

Iste boyle bendenizden bir kuble.Eger siz de cevaplamak isterseniz lutfen buyrun.Can'in cevaplarini okumak isterseniz de suraya tiklayin olur mu?

Sevgiyle kalin😍

8 comments:

  1. Cevapladığın için teşekkürler

    ReplyDelete
  2. o zaman gerçekleşmesini istediğiniz dilekler sırasıyla sizi en mutlu edecek sırayla gerçekleşsin :)

    ReplyDelete
  3. Çok genç yaşlarda gitmişsiniz İngiltere'ye. ve bu süper! Cesaret ve kalbinin sesini dinlemek ne kadar da hoş bir şey dimi :) Bu güzel mim için teşekkürler, güzel bir gün olsun :)

    ReplyDelete
  4. Çok güzel dilerim her gün yazarsınız , bloğumda bir çekiliş var belki bir gün onu da paylaşırsanız çok memnun olurum :)

    ReplyDelete