03 March, 2020

MiM volume 4384728957309853985


Selam Dostlar....Oyle bir ruh halindeyiz ki,insan paylasmaya cekinir oluyor.Yazmak istedigim cok sey var ama yazasim yok,uzgunum,kizginim,gerginim,endiseliyim bir cogumuz gibi ve kucuk seylerle hayata sarilmaya calisiyorum her zamanki gibi.

Ne zamandir erteledigim MiM'i yazip,kafami dagitmak istedim bir kac dakikaligina.

Sevgili Ediscar mimlemis beni gecenlerde.Uzun yillardir blog yazan biri olarak gercekten bu kacinci mim bilemiyorum,kiminiz icin tekrardan ibaret olsa da yine de paylasacagim.


-3 tane film önersen hangilerini önerirsin?

O kadar film izlerim,cogunu gercekten hayranlikla izlerim ama boyle bir soru gelince ilk aklima gelen hep beni iyi hissettiren,defalarca izlesem bikmayacagim Grease,Dirty Dancing ve Mamma Mia.Cok banel belki ama harbi bunlari arada izleyip kendimi toparliyorum ben.

-3 tane kitap önersen hangilerini önerirsin?

En cok severek okuduklarimi burda paylasmaya gayret ediyorum ve hala inanin illa ki okuyun diyebilcegim bir kitap yok,en azindan su an icin.

-3 tane dizi önersen hangilerini önerirsin?

Anne,The walking Dead,Outlander



-3 tane şarkı önersen hangilerini önerirsin?

Just u and I,Tom Walker
Don't let me be misunderstood,Nina Simone
Dreams,Cranberries

-Bugüne kadar gittiğin en güzel mekanlardan bir veya birkaç tane önerir misin?

Londra'da Tate Modern,Shard.Manzaralari icin ve ikisi de benim icin Londra ikonlari.Istanbul'umda Emirgan'im.Emirgan'da Sabanci Muzesi.Aslinda ismini yazamadigim,blogda yillar icinde adi gecmis cok yer,cunku iki sehire de ayri asigim ben! Ve bu ask yas aldikca daha da buyuyor.

-1 tane youtube kanalı önerir misin?

Ozel takip ettigim bir kanal yok.

-1 tane instagram kanalı önerir misin?

Aslinda IG'de cok severek takip ettigim bir dolu hesap var yillardir,zaten oyle kolay kolay takip etmiyorum ve beni takip etmelerine de izin vermiyorum her hesabin acikcasi cunku benim icin IG gercekten cok ozel bir yer,ilham ve guzellik katan bir yer;belki bu sekilde kullandigim icin o eski heyecanini ve buyusunu kaybetmedi henuz.Bu aralar cok ama cok sevdigim hesaplardan biri ise @dip.oda.Cok cok saygi duydugum,durusunu,paylasimlarini cok sevdigim bir hesap.

Benden bu kadar dostlarim,her seye ragmen hayata sIMSIKI sarildigimiz,sabir dolu,degistirebileceklerimizi degistirebilme gucu ile gecen gunler diliyorum.

7 comments: