04 August, 2014

Güle güle Elvis



Dün ani bir şekilde uğurladık seni.Meğerse olur olmadık yerlere çıkmanın,çok yanımızda olmak istememenin sebebi varmış.

Sen hep en mutlu kedimizdin,en yüksek sesle mırlayan,saçımda lastik toka bırakmayan,dibimizden ayrılmayan,o koca ağırlığınla bacaklarımın üstüne yerleşip kimi zaman beni çıldırtan.

Seni vet'e götürdük,önce diabetten şüphelendiler,sonra kanserden.Ağzında ülser çıkmiş,iki dişini çektiler,biopsi yaptılar.Gece kaldın orda,sonra birşey yok dediler,iyisin dediler.

Eve geldin,yine kıyı köşedeydin,iyileşeceğin söylendiği için,seni şırınga ile besledik.Yavru kediye döndün kısacık zamanda.

Veterinere çok kızgınım Elvis,belli ki iyi değildin niye seni onca stresin altına soktu ki.İki aydır ödenen bir maaş değil bana dokunan,seni giderken gördüm ya,inatçı inatçı,zorla,acı ile...

Sana elimizden geldiğince iyi baktık en başından beri,gözüne bile adam gibi teşhiş koymadılar ama seni ameliyat ettiler,iyi olucaksın dediler.Gözünde hiçbir değişiklik olmadı ama sen hep mutluydun.

Sabrına'nın seni kapıya getirdiği günü dün gibi hatırlıyorum,8 yıl önce.8 haftalik kocaman iri bir minnaktın sen❤️Adın önceden konmuştu zaten.

Güle güle git,Lily'nin yanında mutlu yaşa.

Dua et,bu dünyada kalanlar huzur ve dürüstlük içinde kalsınlar,herkes hayvanına,çocuğuna çok iyi baksın bizi erkenden terk edenler için de yaşasınlar.

2 comments:

  1. Sevgili Sibel acını yürekten hissediyorum ve biliyorum ki ne söylesem acını hafifletmeyecek, çok üzüldüm sabırlar diliyorum...

    ReplyDelete
  2. Yeşim'cim teşekkürler.❤️

    ReplyDelete