29 September, 2019

Pazar'lari pek severim #17


Sabah guzel bir saatte kalktim,kahvemi icip hazirlandim yogaya gitmek icin.Aksamdan manikurumu,pedikurumu yapmisim,heyecanla derse gitmeye niyetliyim.


Yola ciktim,yagmur yagiyordu sabahtan beri,o ara durulmustu,Yurumeye basladim,izleye koklaya.C ile karsilastim,kisa konustum derse gecikmeyeyim diye.Parktan ciktim ki,yagmur bastirdi bi ara,hadi dedim islanmayayim,otobus duragina da yaklasmisim,atlayayim.Biraz bekledim,sabirsiz oldugumdan,yagmur da azalmisti hadi dedim yurumeye devam edeyim.Karsiya gectim.Son gaz yurumeye basladim!Keyfim yerinde,hayallerim,dusuncelerim tepemde...

Kiliseye suslenerek gitmek


Foshurtttttt!!!! diye bir ses ve ben sirilsIklam,ben shokkkk! Hayal kurarken ayilmak boyle bir sey herhalde😂 Oylece bi kalakaldim bir an,sonra bildigim en pis Ingilizce kufuru gayet sesli savurdum havaya,bu halde yogaya gidilmez dedim tipis tipis eve yuruyerek geri dondum,hemen dus.


Tabii ki cok sinirlenmistim,hos eve gelene kadar kendi kendime attigim tripleri de yenmistim.Hele sicak bir dustan sonra iyice yumusamistim.Sonra ya dedim orda bir cocuk olsaydi,ettigim cirkin kufuru duysaydi.Gormedigim cocuktan utandim once,sonra kendimden!


Hos ben de insanim,hep mi sessiz sakin olayim yani.Sinirlenmek de olsun biraz dusuncesiz insanlara  degil mi?Soforler bazen yollari sadece kendilerinin saniyor,acaba aynadan soyle bakip halimi gordu mu? Karmaya inaniyorum.

Sonrasi gecikmis halde market alisverisi,nasil da kalabalikti Sainsbury's.Bir daha gec saate kalmak mi alisveris icin? Asla asla dememeye kararliyim ama,umarim bir daha boyle gecikmeyiz.

Evi supurdum,adacayi yaktim,portakalli hashasli kek yaptim.Kendime bir kahve yapip,kitap okuyayim.

Hepimize iyi bir hafta diliyorum,cabuk gecsin,kuru kalalim 😁

6 comments:

  1. bi biz ıslanamadık, güz de yaz gibi kurak ve sıcak :)

    ReplyDelete
  2. Ahhhh, geçen gün ben yaptım bunu :(
    Su birikintisini farketmedim ve geçince yoldaki birgenç çocuğu ıslattım... Duramadım da... Ne üzülmüştüm. Şimdi o geldi aklıma :(

    Mutlu hafta sonları diliyorum

    ReplyDelete
    Replies
    1. seni yaramaz sofor seni:) iyi haftasonlari canim.

      Delete
  3. Şansa bak neler gelmiş başına. kek yapmadan duramayan
    biri olarak portakallı haşhaşlı kek yaptım cümlesini bile okuyunca
    içim bi mutlu oluyor bilemezsin :)
    daha portakal çıkmadığından bizim buralarda başlamadım yapmaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komik bir ani oldu:) bizde portakal her daim var,ben de mevsimsel alisveris yapmadigim icin,alinmis olmus:) gecen pazar yapmadim ama,yaramaz ben.bakalim bu hafta ne olucak kekimizde

      Delete