21 August, 2014

#hadibakalim2014te41kitap-29

Günaydın Çileksuyu'cular.Üstümde,yanımda 3 kıllı bebe ile yazmaya çalışıyorum bu satırları sabahın 7:30 sularında.Mis,ferah bir sabah.Pencereler açık.Yürüyüşe çıkmadan önce unutmadan bu haftanın kitabını paylaşayım dedim.

Bu ve bundan sonraki 4 kitap daha Serap'ımdan ödünç,nasıl dikkatli taşıdığımı,okuduğumu bahsetmiştim daha önceleri.


Bu kitap elime kaza ile geldi.Başka bir kitap seçmişken bunu almışım,eve geldim şaşırdım hem elimde olduğuna,hem Serap'tan olduğuna,çünkü Serap'ımın kitap çitası oldukça yüksektir bana kıyasla.Sonradan dediği üzere henüz okumamış ve basit İngilizce bir kitap önerilmiş.

Basit,cici,plajlık,yazlık,bol kadınlı,ayakkabılı bir kitap bu,hani 2 günde biten,eğlendiren.Shopholic tarzı(ben filmini izlemiştim).


Ayakkabı bağımlısı 4 kadın,çılgınca ayakkabı alma istekleri ve bu isteği tatmin edebilmek için neler yaptıkları.Tabii ki bu bağımlılığın arkasında nice acılar,güvensizlikler,sıkıntılar var.Lorna'nın gazeteye ilan vermesi ile bağımlılar toplantısında buluşurlar (toplam 4 kişi) ve tahmin edersiniz hayatları değişir.

Yazlık,öylesine okuyayım,Ingilizceme iyi gelsin,kafam dağılsın diyorsanız,okuyun derim.

Sevgiyle,bol kitaplı günlere❤️

2 comments:

  1. Bana da smoothie yapar misin Pazar gunu? :) Romantik komedi izlemek gibi, arada lazim boyle kitaplarda insan bunyesine ;)

    ReplyDelete
  2. Sen gelsen Ben neler yaparim sana❤️ Kesinlikle Boyle kitaplar ve Filmler iyi geliyor Ruha arada❤️

    ReplyDelete