16 May, 2017

Liste 20-Ruhunuzu ozgurlestiren seylerin listesini yapin


Ben de Ozlem gibi bu listenin kendimizi tekrarlattigini dusunmeye basladim acikcasi.Listeyi yariladik neredeyse siz beni tanidiniz,belki de cevaplarimi tahmin etmeye basladiniz bile....


Soylemek isteyip de soyleyemeyecegim seyleri kabul ettigimden beri ozgur bir ruhum var kanimca.Hem bazi seyleri soylemenin de ne anlami var ki karsi taraf anlamadiktan sonra.Sessizlik ve az soylemek konusunda kendimi egitmeye calisiyorum bir suredir.


Ruhumun ozgurlukten costugu zaman ise yuruyuslerim esnasinda her daim.Cok cok seviyorum.Ne hayallere daliyor,ne dualar soyluyor benim ruhum bir bilseniz.Kuslar kadar ozgurum adimlarimla kuslar bana eslik ederken.Oyle ki bazen evden cikip kuzeye dogru yuruyesim geliyor Harold Fry gibi. En buyuk hayalim Ben Nevis'e cikmak mesela,ardindan bu adanin tum yuksek yerlerinde yuruyebilmek.Kendimi yuksek yerlerde muhtesem manzaralara bakarken hayal ediyorum uzun zamandir ve bu hayal bile beni guldurmeye yetiyor.Eskiden gezme hayallerim hep uzaklardi,simdilerde hep yuksekler ve cok uzagimda olmayan yerler.

Ve ben bu ulkeye geldigimden beri ozgur bir ruha sahibim zaten,kendimi buldum desem yeridir.Tabii bir yandan da bu sistemin kolesiyim,maasli kole:) Anda kaldigimiz,yasadigimiz surece ozguruz yoksa gecmisin ya da gelecegin kolesiyiz diye dusunmeden edemiyorum bazen.

Hepimize sahane bir hafta ortasi dilerim.Mutlu olun,mutlu edin.



2 comments:

  1. Çalışmadan olmuyor ne yazık ki Sibelcim. Ben de senin gibi çalışmadan, istediğim şeyleri yapabilmenin hayalini kuruyorum. Olmuyor. İstersen olur diyen birçok insan çıkacaktır eminim. Ama çocuk olunca, bir düzeni olunca konfor alanından çıkamıyorsun. Onun konfor alanını da bozamıyorsun. Olmaz mı peki? olur elbet. Ama kolay olmuyor. Az konuşmak, gerekmeyen insanlarla laf anlatmaya çalışmamak benim de desturum. Çok konuşmak (boş konuşmak) kelimelerin büyüsünü bozuyor zaten. Benim için kelimeler kıymetli. O yüzden dişini fırçalarken suyu israf eden insanlara kızdığım kadar, boş konuşanlara da kızıyorum. (Bu konuda da kendimi eğitmeye çalışıp kızmak yerine, ortamdan uzaklaşmayı tercih ediyorum)
    Seni bulunca da dert yanıyorum ben yahu. Belki Londra'ya geliriz bu sene. Bir uğramaya, hava almaya. Görüşür müyüz, ne dersin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ozkem'cim calismadan da edemem gibi geliyor bana cogunlukla.Bu arada insanlar bana dert yanmayi sever cunku ben dinlemeyi severim.Evet,gorusebilmemiz bence harika olur eger burdaysam,cokkkkk sevinirim:)

      Delete