31 August, 2017

fank u friday,tesekkur cuma'si #151


Burada Cuma bitmeden,tesekkur Cuma'mi hemen sunayim istedim.Sanirim Agustos'a daha guzel bir sekilde veda edemezdim.Hic suphesiz,2017 Agustos'unu hic unutmayacagim.Tamamen pozitif sebeplerden,mutesekkirim...Yuzumdeki gulumseme,hafiflememden,yapicam dedigim seyi yapmis olmamdan,bir de yolda olmaktan.Gercekten yola cikarken,minik de olsa bir tatile giderken ustumuze ayri bir guzellik dokuluyor sanki.Ne dersiniz?


Yogun ve uzun bir sabahin ardindan,dustuk yollara.Bulutlar sevk icinde dans ediyorlardi,gozumu alamadim,iki satir okuyamadim.Bulutlardan gozumu aldigimda zaten IG'deydim,ya da whatsapp aile grubunda.

Basta sagliga,sevdiklerimin sagligina,bana bugunu gosteren Yaradan'a,bana bu yolda destek olmus sevdiklerime,dostlarima cok ama cok mutesekkirim,her daim.





Bunun disinda yolda karsima cikan guzelliklere,


Biraz sizlanarak biraz keyifle,bir kere kusarak 2,5 saatte varacagimizi sanip neredeyse 5 saat suren araba yolculuguna dayanan oglusum Fred'e,


Bu memleketin sonsuz yesilliklerine,


George Michael'e,hala en sevdigim sarkisi Freedom ve Faith.


Yesillikler icinde pamuk pamuk duran koyunlara,atlara,ordeklere,


Yolun sonunda sanki bizi taniyormuscasina sarilan,misafirperverligini esirgemeyen ev sahibine cok mutesekkirim.Allah karsima hep iyi insanlar cikariyor,cokkkk mutsekkirim.

Bir kac saat once 2 geceyi gecirecegimiz eve vardik,bahceye olan hayranligimizi ve hayalimizi defalarca dile getirdikten sonra,evden getirdigimiz kalmis yemeklerimizi,bahcenin asma alti kosesinde,ev sahibimizin biraktigi Pressecco ile goturduk,Tertemiz,kucuk mutfakli bir ev burasi.Oldukca serin.Tepenin dibindeyiz.Bahcede elma agaci var,sigarami icerken baykuslari duyuyordum,arada havlayan kopekleri.Evde bir suru kaset ve cd var,karman corban bir koleksiyon.

Hala ustumu cikarmadim,dus alip yatacagim ve yeni gunu heyecanla bekleyecegim,bakalim nereyi gorecegiz?Yol bizi ne zamandir gormek istedigim bir yere goturecek mi?

Dune,bugune,yarina,hayallerime,gerceklesen,gerceklesmemis hepsine cok mutesekkirim.Neredeyse 40 yasindayim ve gercekten cok mutluyum.

Hepinize muhtsem bir bayram ve sahane bir Eylul diliyorum.

4 comments:

  1. Size de iyi bayramlar, iyi tatiller :)

    ReplyDelete
  2. Sizin adınıza sevindim. Yoksa okurken niye tebessüm edeyim :)

    Mutlu bayramlar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) ben de bu yorumlara tebessum ediyorum:)

      Delete