14 February, 2019

Subat Ayi Meydan Okumasi 14.gun


Sana soruyorum bugun gercekten nasilsin?


Cok sukur iyiyim dostlar,bir sikayetim yok.Saglikliyim,ise gittim geldim,temiz eve girdim mis gibi derli toplu,mum kokan.

Is yerinde gerilmedim degil...Ne yapsam yine yetisemedigim bir gundu.Bahar kokusunu aldim,gunes icimi isitti otobus beklerken,bu beni pek sevindirdi...


Ben zaten genelde iyi ve pozitifimdir de dis etkenler bazen beni gercekten cildirtiyor.Hos artik eskisi kadar cildirmiyorum ya alistim ya da duygularimi kontrol etmekte biraz daha olgunlastim.Mutsuz bir insan asla olmadim.

Su an itibariyle bir cok kez hapsirdim ve burnum tikali konusuyorum ama iyiyim,hayati ve insanlarimi seviyorum.Bundan otesi sanirim can sagligi,cok sukur!

Madem sevgililer gunu fotograflari ona uygun cekmek istedim.Bugunluk bir animi da anlatayim.

Magaza'da bir menumuz sevgililer gunu icin,baslangic,ana yemek,yan yemek,cikolata,sarap ya da Prosecco ve tatli iceriyor ve £20.Bu geleneksellesen bir Marks&Spencer secenegi.Bugun genc bir adam bu secenegin hangi dolapta oldugunu sordu,bari dedi bir gun icin fazladan efor sarfedeyim.Ben de adami dolaba gotururken,1 gun icin efor sarfedeceksen hic yapmasan da olur dedim😂 Gulerek tabii,genc oldugu icin ders olsun istedim bir sekilde.Gorseniz millet cildirmis gibi almak istiyor bu secenegi ki haklilar,boyle ozel gunlerde fiyatlar tavan yapiyor her yerde.Bir de dusunsenize bazi insanlar sadece bu ozel gunler sayesinde "ozel" hissettiriliyorlar.

Sahsim adina ne kadar kapitalist sistem dense de ki ben artik tum bayramlari,Noel'i boyle goruyorum,bence ozel gunler tatli ve insan hayatina renk,hareket katiyor bir sekilde.Illa ki para harcamak degil konu,maksat biraz daha renk,sevk gostermek.Zaten seven ve birbirini tadir eden insanlara her gun Sevgililer gunu bence.Hem biraz kalpli cikolatadan kime zarar gelir ki...Hepinizin Sevgililer Gunu kutlu olsun,kiymetiniz her gun bilinsin,ask her gun olsun.

10 comments:

  1. pozitiflik çevresine de poztif enerji veriyor.
    Yureğine sağlık

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler Sibel'cim.Gulmek gibi pozitiflik de bulasici:)

      Delete
  2. O boncuk boncuk bakan gözlerden öperim... :) Buarada menü de ne güzelmiş öyle.

    ReplyDelete
  3. O kadar çok şeye ticari gözüyle bakıyorum ki üzücü

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakmamaya calis uzmanamator,bence bakmamak daha keyifli:)

      Delete
  4. Bu güzelliği görüp de iyi olmamak mümkün mü :)

    ReplyDelete
  5. Önce köpeğini sonra o çikolatalı çilekleri ya da ikisini birden yemek istiyorum, böyle bir tatlılık olamaz. Hele o ilk fotoğraftaki bakış, ahhhh <3<3<3<3 Lütfen benim yerime bol bol sarıl :).

    ReplyDelete