20 June, 2006

" seni kendimden bile daha cok seviyorum"Bunu soyleyebilirsem kendimle baris icinde yasamayi surdurebilirim:cunku bu ask beni rehin aldi...
paulo coelho,Zahir

hep kendime soz veriyorum ki,su blogcum,cikmasin yemek formatindan,cok fazla konusmayayim yemek disinda diye..yetmiyor mu gunluk yazmak,bloga yazmak..yetmiyor,bazen icim oyle dolu oluyor ki paylasmadan edemiyorum...

hem bu hafta benim dogum gunu haftam,simarmak hakkim,almisim mis gibi hediyemi sabahin ilk saatlerinde,taa uzaklardan hatirlanmisim,ustune birde guzelim ingiliz, serin aksaminda,telefon faturasi demeden bi guzel muhabbet etmisim kardesimle,anamla,babamla..keyfime diycek yok anliyacaginiz..

sizi de motive eder mi sevdikleriniz,ya da bazen kendinizi cok terk edilmis hissedermisiniz,sonra sizin bu negatif dusuncelere inat insanlar size kalplerinin en guzel koselerinden,en sicacik seyleri soylerler mi?bana cok olur,ben dengesizim,thames nehri misali gel-gitim hic eksik olmaz,geldigimde cok sevinir,gittigimde huzunle karisik bir mutluluk kaplar icimi..

simdi ben dugunde belki olamiyacagim..belki son anda bir mucize gerceklesicek belki de kavusmami ertelemek zorunda kalicagim..olsun varsin,hayirlisi olsun..kardesim mutlu ya,canim arkadasim beni ozledigini soyluyor ya bi msj atip,babam bana guzelim basarili ornekleri sunuyor,anacim hasretine dayanirim,sen yeter ki hayatini duzene koy,kardesin icin bile hayatini erteleme diyor ya,ben cok mutlu oluyorum ve bunlari paylasmadan edemiyorum.bunlar beni guclu kiliyor,kendime inanmami sagliyor ve ha gayret sibel az kaldi dedirtiyor..

simdi ben dusunuyorum da,on bahceye inip de,bir sigara yaktigimda,kalbimde kus cirpintilari halinde,mutlu olduguma inaniyorsam neden savasmayayim,neden pes edeyim...gorecegiz,degicek mi sonunda,degmiycek mi...bekleyelim,gorelim...

zahir'i tavsiye edermiyim?bilemem,benim gibi siz de paulo coelho hayrani iseniz,her kitabini 4 gozle beklerseniz,ya da herhangi bir kitabin sayfalarinda bazen sikilsaniz da kaybolup,kendinizi yansitan bir cumle buldugunuzda altini cizenlerdenseniz,evet,tavsiye ediyorum.hepinize iyi hafta ortalari olsun...

19 comments:

  1. Cilek suyum benim, efkar basmis biraz seniiii:) Oo kiyamam hic, ben de boyle melankolik oluyorum bazen ama dedigin gibi insan sevdiginin destegini hissedince "her seyi yaparim ben" diyor kendi kendine!

    Canim sana bisi sorsam bilirsin dimi? Polenta nedir??? Nerede bulabilirim?? Daha dogrusu polentanin misir unundan yapildigini biliyorum fakat cok denemek istedigim bir kek tarifi buldum ve orada "sift 100g polenta into..." diyor. Yani bu un gibi irmik gibi bisi olmali ama ne?? Herhangi bir fikrin varmi Sibellacim?

    Sevgiler, opucukler!

    ReplyDelete
  2. canikom senin dogumgününmüydü? neden daha önce haber vermedin? ne yapilabilirdi, en azindan bir mail atilabilirdi gününde! neyseki cok gec kalmamisim, tam zamaninda dönmüsüm, dogum günün kutlu olsun, yeni seneler eskilerden daha iyi, daha neseli, saglikli, mutlu gecsin umarim, iyi ki dogmussun, iyi ki dogurmus annecigin seni, onun da bugün dogumgünü tabi, onu da kutlarim
    öptüm canim, kelly'ye bol selamlar, öpücükler...

    ReplyDelete
  3. öncelikle happy birthday sibel:))
    der, sonra da kafana tokadan başka birşey takma şekerim derim. her sorun ve sıkıntı çözümünü de beraberinde getirir. yalnız biraz geriden sürüklendikleri için son dakikaya kadar göremezsin:))
    herşey gönlünce olsun..
    ve Zahir, Paulo Coelho... severim, hem de çok.. o adam bana iyi hissettiriyor, düşünmemei sağlıyor..
    sevgiler,

    ReplyDelete
  4. Dogumgunu haftan Kutlu Olsun Sibel :)

    Zeynep, mesajini gorunce cevap vermeden duramadim, polenta'yi Sainsbury's 'in ozel gida urunleri satilan kisminda bulabilirsin.Sanirim misir unu kendisi.

    Sevgiler
    Dilek

    ReplyDelete
  5. dogumgunun hangi gun
    simdiden kutliyimmi yoksa
    BENIM GIBI SENDE IYI KI DOGDUNNNN

    soz cok guzel
    cokkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. bu sehirle ilgili askim bir buyuyor bi sonuyor bunda baska biseylerinde etkisi var biliyorsun.Umarim bekledigine ve sabrina degecek,kelin ilaci yok durumundayim sibel.Dogumgununu de gunu gelince kutlarim,bilemedim simdi.Eh bu haftanin tadini cikar ozaman,belki evren sana bir hediye gonderir pasaport olarak .

    ReplyDelete
  7. Bercestecim cok tesekkur ederim! Ben de misir unu diye dusundum ama ingilizcesi farkli oldugu icin degildir heralde demistim.

    Sevgilerrrrrr

    ReplyDelete
  8. sibelcim dogumgunun - yeni yasin kutlu olsun......hersey gonlunce ve peri tozu serpilmis olarak sunulsun onune insallah canim.

    ReplyDelete
  9. Zeynep ;
    polenta italyan usulu misir bulamacidir diye bisey okudum eskisozlukte isterseniz bi girin bakin isinize yarayacak biseyler cikar belki,bu arada cilegimm senin dogumgunun 22si degilmii bugun degilkii ayy dur ariycam dayanamadim.limonella

    ReplyDelete
  10. sibellacım nice guzel yaşlara sevdiklerinle:) tabi ki değecek sibellacım cunku gayret ediyorsun ve bunu bizler uzaktakiler bile goruyor o yuzden pastanı üflerken dileklerden bir demet yap ve ufle...bakarsın kardeşinin dugununde olursun, inşallah:)
    mutluluklar dilerim hem ona hemde sana:)
    dogum gunun kutlu olsun...
    kucak dolusu sevgiler:)

    ReplyDelete
  11. O zaman aliyorum ben Zahir'i, cunku Paulo Coelho'yu cok sevenlerdenim;)

    ReplyDelete
  12. oncelikle hepiniz cok tatlisiniz ve iyiki varsiniz diyerekten basliyorum:)

    zeynep sedacim,efkar arada basar beni,iyiki de basar,cunku bazen iyi gelir..ben polentayi sana bulana kadar kizlar yetismisler sagolsun,bak yakin olsaydin,annem daha yeni gondermisti,hemcek veriverirdim taze taze.koyumden geldi de,ananemden:)sevgiler canim..

    rahsanim,hosgeldin,saol bitanem iyi dileklerin icin,sen bana hep kart gonderirsin zaten canim benim,almis kadar oldum,cok operim...

    selam dilaracim,cok guzel yazmissin,surunerek geldiklerinden bize gelene kadar bizde surunuyoruz ama cok sukur ayaga kalkis,tam oluyor yani...saol iyi dileklerin icin:)coelho beni de dusundurur,hatta bi kac defa okumak zorunda kalirim cumleleri,ben biraz gec anlarim da:)

    egom ne guzel yazmissin bak kendimi cok ozel hissettim ben simdi..cok tesekkur ederim,daha guzel ifade edilemzdi yapmak istediklerim:)

    hosgeldin bercestecim,saol yetistigin icin,o bolum cok guzel dimi sainsburrys de,cok pahali ama guzel,zaten sainsburry bana pahali gelmeye basladi,tescoya nazaran sanki?

    biskuvicim saol canim benim,kutlayabilisin,birsey kalmadi zaten..simariklik hat safada olunca fark etmez bana dg falan aslinda:)coelho dokundurur icine adamin cidden:)

    nesloshcum benim,cok tatlisin,bazen bende senin gibi hissediyorum ama sanki uzakta olsmaktan zevk de duyuyorum,yanliz olmaktan...ne bilim,biz de buyuk sehirler kadar karisikiz:(ama ben yine de baska bir yerde olmak istemezdim,belki de bedeli boyle cikicak,cogunlukla madden,biraz da manen,napalim,gulu seven dikenine katlanir:)

    canim perim,sen etrafta olursun da ben tozsuz kalirmiyim,saol canim benim:)

    eksi limonum benim,cikarmissin yine sozlugu ortaya tatlim,bana da yetisirsn boyle hizir gibi sen..ara beni ara yar:)

    zeynepcim kardesim ve ben cok tesekkur ederiz..hersey cok guzel olucak insanlah..ben bi dolu dilek tutucam yarin,hepimiz icin:0)

    selam tugcecim,al seviyorsan canim,ben hepsini okudum,ssimdi hangisi hangisi karistirr oldum,zaten ser halde gidersem ayni yazardan hep boyle olurum|:)

    ReplyDelete
  13. Doğum günün kutlu olsun , çilekli bi pasta aldılar mı sana ? Belli ki biraz sıkılmış , yalnız hissetmişsin kendini ama unutma senin mutluluğun , huzurun sevdiklerinin mutluluğu... Herşey gönlünce olsun , nice yaşlara , hep sevdiklerinle birlikte...
    Sevgilerimle:)

    ReplyDelete
  14. canim cimcimecim,cok tatlisin,cok tesekkur ederim..kesinlikle benim mutlulugum sevdiklerimin de mutlulugu..herseyde bir hayir vardir,sonsuz sevgilerimle:)

    ReplyDelete
  15. SELAM BURCUCUM,bende sahsen cok begenmedim digerleri kadar ama ben kendisini seviyorum,arkasinda yazan cumleyi,beni dusundurmesini sevdim o yuzden hala okuyorum...

    ReplyDelete
  16. Doğum gün haftası da ne? Neyse ne onu da kutlayalım da, biz eskiden gün olarak, ki adı doğum günü, kutlardık. Esinlenmeyelim yani kutlu doğum haftalarından... Veya esinlen gitsin be canım:-((

    ReplyDelete
  17. bir ben eksikmisim , ben de geldim,Bestman olarak gelmezsem ayip olur sanirim :)

    Hem mutlu ol,sev,sevil,gülen yüzün hic kaybolmasin :)

    TD

    ReplyDelete
  18. selam oya abla.dogum gunu haftasi diyince,kendime daha uzun simarabilme hakki veriyorum,ne kadar becerebilirsem artik:)

    Td'cim eksik olma sen,sensiz olmaz,hem best manler ne gunler icin..tesekkurler iyi dileklerin icin:)

    ReplyDelete
  19. Looking for information and found it at this great site... »

    ReplyDelete